- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.781
günaydın bayanlar
bu hafta sınavlar bitiyor çok şükür
büyük bir yük kalktı omuzumdan artık karne işleri falan var bu yılı da devirdik bakalım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama geçmiyorCanım idrar yolu enfeksiyonu ayrı vajinadaki iltihap ayrı. Ben ikisinden de oldum. Vajinadaki muayenede anlaşılıyor. Genelde fitil ve krem veriyorlar. Kaşıntı, yanma (cinsel ilişki esnasında) , akıntı oluyor. Seninki ondandır. İdrar yolundakini üroloji bakıyor idrarda varsa zaten genelde cipro veriyor yanına 2 ilaç daha. Sık idrara çıkıyorsun idrarda yanma, kasıklarında,vajinanın uc kısmında acı ağrı oluyor.
Kiizz hazirmisin bu aya :)
Günaydın canım![]()
Doktor bana ne ilişki yasağını söyledi ne de korunmam gerektigini ne yapicam bilmiyorum bir ay gecip de adet olup doktora gidinceye kadar
İyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım eşim beni üzgün görünce kızıyor kendini yıpratıyorsun böyle giderse tekrar hamile kalamazsin psikolojin iyice bozulur diye allahin takdiri diyor. Ben de biliyorum ama bazen kendimi bomboş hissediyorum bazen unutuyorum.
Gece de kanamam olmuş biraz halsizlik ve ağrı var. Evde bunalsam da iyi ki evdeyim diyorum zorunlu işler dışında birsey yapacak gücüm ve psikolojim yok.
Sen nasılsın canim?
günaydın bayanlarbu hafta sınavlar bitiyor çok şükür
büyük bir yük kalktı omuzumdan artık karne işleri falan var bu yılı da devirdik bakalım..
Sağol fıstığım Allah razı olsun kimseye de yaşatmasın inşallah..Ah canm benm.senn acının tarifi yok bence.diyeck cümlemde yok.Seni bu güçlü ve sabri sükun halnden dolayi tebrk ediyorm !!
evet ama geçmiyorseninki ilaçlarla geçti mi cnm
MERHABA CANIM BEN KAMU ÇALIŞANAYIM SENİN HER NİCİKİNİ GÖRDÜĞÜMDE MEMUR OKUYORUM GÖZ YANILMASI İLE NASILSIN
Doktordan geldim kızlar şimdi eve.. Hsg istedi.. lakin aradığım her yer 800 ve üzeri fiyat veriyor.. kendi hastanemiz 1000 lira
Ay kafam allak bullak ya sinir geldi..
Doktordan geldim kızlar şimdi eve.. Hsg istedi.. lakin aradığım her yer 800 ve üzeri fiyat veriyor.. kendi hastanemiz 1000 lira
çok şükür canım işimi öğrencilerimi seviyorum tabi biraz yorucu ama kolay ekmek yok kimseye :) ramazının 2 haftası seminerlerim var boş boş okula gidip gelcem gibi görünüyor... bu arada aşılamam var 3-4 gün sonra adet günüm bakalım güzel bi ay olur umarımmOOO ÖĞRETMEN HANIM AZ KALDI VALLAHİ YAZ TATİLİNE VALLAHİ ÖĞRETMEN OLMAYI İSTERDİM ÇOCUKLAR KADAR GÜZEL BİRŞEY VARMI
benimde hastane 750 tl ye çekiyordu ama sendika indirimim var 650 ye çektirdim anestezili ama çok şükür ki böyle olmuş hiç bişey hissetmedim az bi kanama oldu o kadar :)Doktordan geldim kızlar şimdi eve.. Hsg istedi.. lakin aradığım her yer 800 ve üzeri fiyat veriyor.. kendi hastanemiz 1000 lira
A anneveoglusu canim verdigin bilgiler ve desteğin için çok teşekkür ederim. Inan ben de aynını düşünüyorum ve şükrediyorum rabbime daha büyük acılar yaşatmasın rabbim.
İnşallah senden güzel haberler alırız da umut olursun bana.
çok şükür canım işimi öğrencilerimi seviyorum tabi biraz yorucu ama kolay ekmek yok kimseye :) ramazının 2 haftası seminerlerim var boş boş okula gidip gelcem gibi görünüyor... bu arada aşılamam var 3-4 gün sonra adet günüm bakalım güzel bi ay olur umarımm
günaydın bayanlarbu hafta sınavlar bitiyor çok şükür
Bende daha söyleyemedim canım.. zaten hocanın muayenesi 260 lira.. ondan yana huzursuz oluyorum ama bide bu çıktı Üzülüyorum garibim bir yıldır yükü tek başına sırtlanıyor..Sen deyince ben onu da diycektim unuttum canım. Hsg pahalı evet. Geçen eşime dedim o ne diye soruyordu anlattım. Fiyatları da yaklaşık söyledim dua et de gerek kalmadan olsun diyo![]()
Tekirdağ a mı git gel yapsam napsam acaba fulya?canım malesef fiytlar uçuk haklısın bunda ankara olmasının etkisi var ben tekirdağda 500 tlye çektirdim mayıs başında
Evet tırstım da biraz.. anestezisiz yapamam gibime geliyor canım..benimde hastane 750 tl ye çekiyordu ama sendika indirimim var 650 ye çektirdim anestezili ama çok şükür ki böyle olmuş hiç bişey hissetmedim az bi kanama oldu o kadar :)