• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

evet canım haklısın rabbin hayırlısını vwrsin hepimizi için :) inş bu ramazan bitmeden güzel haberler verelim birbirimize..
İnşallah canim amin hele bi adet olayim doktor sorun yok beklemene gerek yok desin de benim de tekrar umudum yeşersin hayırlısıyla

Merhaba kızlar nasılsınız

işler çok yoğun ve sıkıntılı yazamıyorum ama aklımdasınız hepiniz çok öpüyorum allah dualarımızı kabul eylesin inşallah
Psikolojik olarak kendimi toparladim diyorum ama ruyalarima bile giriyor. Halsizlik ve yorgunluk desen hep var. Bugün bir de 10 saat okuldaydim çok yoruldum anlatamam. Sen nerde çalışıyorsun canim ?

canım geçmiş olsun ne yaptın nasılsın nasıl geçti

çok geçmliş olsun tüpler açıkmış çok sevindim inşallah bundan sonra herşey su gibi akar ve sonuca ulaşır bir tanem

Sağol bitanem şimdi geldim doktordan.. sonuçlar çok güzel hadi bakalım gelsin o bebis artık çok bekledin güzel anne dedi bana :)
Hayırlısıyla şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımız dolacak pespese ben inanıyorum..
Sen nasılsın ne var ne yok canım

Sağol bitanem şimdi geldim doktordan.. sonuçlar çok güzel hadi bakalım gelsin o bebis artık çok bekledin güzel anne dedi bana :)
Hayırlısıyla şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımız dolacak pespese ben inanıyorum..
Sen nasılsın ne var ne yok canım

Canm Rabbm sesini duysun bu mübarek ayda

Çevremdekiler de öyle diyor inşallah rahmim toparlanmıştır da korunmam canim
Canım sana bişey sorcam eşinin spermiyogramda morfolojisi kaç?? Bana burda bi arkadaş krugere göre sperm testi yaptır dedi WHO ya göre olan belirleyici değilmiş sana zahmet olmazsa spermiyogramın resmini bana özelden atar mısın

Canım sana bişey sorcam eşinin spermiyogramda morfolojisi kaç?? Bana burda bi arkadaş krugere göre sperm testi yaptır dedi WHO ya göre olan belirleyici değilmiş sana zahmet olmazsa spermiyogramın resmini bana özelden atar mısın
Canim ne yazik ki o kadar ayrintili bakilmadi burda doğuda calisiyorum. Sadece sayi hiz hareketlilik falan yaziyor doktor gebelik icin normal demişti

Şükürler olsun iyiyim canım.. ameliyathanenin soğukluğu.. çıplak uyuma güdüsü falan gerdi ama geçti çok şükür.. Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim..

Sağol canım benim Allah razı olsun.. bakalım kanamam var biter bitmez çalışmalara başlayacağım tekrar.. umarım Ramazan ayı hepimize bereket getirir pes pese alırız güzel haberleri..

Ay inşallah canım :-)

Anladım canım peki morfolojide bişey yazmıyor mu bizimki 23 müş ama WHO ya göre diyor yanında anlamadım
Morfoloji diye bir başlık yok canim bakilmamis ya da bakilacak cihaz yoktu bilmiyorum inşallah bu sene batiya gittiğimizde tekrar yaptiririz.

Back
X