• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım iğne kullanıyorum GONALF 450 .. bugün adetin 7.günü dün adetim bitti bugün bakacak ona göre dec dozu artıracak inş güzel haberler verip umut olurum size..
o zaman yine aramızda bir gün var ben 28 mayısta adet oldum
hadi bakalım rast gitsin yumoşlar büyüsün inşallah
ne kadar tuttu iğneler canım özel hastanede yaptırıyorsun dimi

o zaman yine aramızda bir gün var ben 28 mayısta adet oldum
hadi bakalım rast gitsin yumoşlar büyüsün inşallah
ne kadar tuttu iğneler canım özel hastanede yaptırıyorsun dimi
evet canım özel hastanede sürekli gittiğim doktor yapacak inş.. iğneler piyasa fiyatı 375 tl ama ben 250 tl ye aldım rica minnet bi eczaneden tanıdıktı. aşılama için 950 tl ödeyeceğim toplamda 1200 falan olacak herhalde

evet canım özel hastanede sürekli gittiğim doktor yapacak inş.. iğneler piyasa fiyatı 375 tl ama ben 250 tl ye aldım rica minnet bi eczaneden tanıdıktı. aşılama için 950 tl ödeyeceğim toplamda 1200 falan olacak herhalde
takip ediyorum canım senin süreci inşallah ilk deneme de olur... iğneyi kaç gün kullanacaksın

CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BENİM BUAY DA OLMAZSA TEMMUZDA AŞILAMA VAR ÖNÜMDE

Ara az kanamadır canım kendini rahatlatmak için kendine 40 gün ver o arada olabilir bunlar stres e girmene gerek Yok kuzum benim
Aynı adet olur gibi oluyor canım yarina randevu aldim inşallah kötü bir şey yoktur. Ben de bugünleri atlatıp yeniden hamile kalmak istiyorum canim onun için stresimi en aza indirmeye çalışıyorum ama arada geliyolar işte.

DEDİM YAA HER KADINDA FARKLI OLUYOR KÜRTAJ SAYFASINDAKİ KIZLARIN 2-3 GÜN BİR HAFTADA BİTMİŞTİ BENİM 1 AYI BULDU CANIM. SEN YİNEDE DR GİT DANIŞ TABİKİ

ÇOK NORMAL BİR TANEM BEN ŞUAN DEVAM ETSE İDİ 20 HAFTALIK OLACAKTIK DERKEN SENİN BİRDE İLK KUZUN ÇOK NORMAL
Aynen canım dedigin gibi ben de okudum ama içim rahat değil bi doktor görsün bakalim.

Evet ilk kuzum ve çok beklemiştim inşallah bundan sonraki saglikla ve çabucak gelir. Ben de hep hafta sayıyorum biliyor musun? 11 haftalıktı şimdi. Rabbim diğer evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah .

beren20 beren20 A anneveoglusu M miyaz D Deli_manya kızlar doktordan çıktım ve 3 yumoşum var 15 16,5 ve 16,5 büyüklüğünde.. Yarın gece 1 de çatlama iğnesi olcam ve aşılama perşembe öğlen 1 de inş bakalım nasip bundan sonrası dua edin bana Rabbim yüzüme baksın bebişlerime kavuşayım..
Maşallah yumoslarina canim çok güzel boyutları birbirine yakın üçü de döllenmeye uygun hale gelir. Çok sevindim inşallah ikisi tutar.

Maşallah yumoslarina canim çok güzel boyutları birbirine yakın üçü de döllenmeye uygun hale gelir. Çok sevindim inşallah ikisi tutar.
Sağol canım benim Allâh razı olsun yarın geceye büyürler mi sence çünkü 18 mm olması ideal diye biliyorum inşallah büyür şu an küçük gibiler biraz..

beren20 beren20 birde canım doktor bugün ilişki olsun dedi belki erken çatlar diye senin doktor böyle bişey tavsiye etti mi?? Bugün ilişki olucak birde perşembe saat 1 de aşılama olacak yani 2.5 günlük sperm ile olmuş olcak.. Sence birikir mi??

Kontes001 Kontes001 canım senin çatlama iğnesi yumurtaların hangi büyüklükteyken oldu birde aşılamadan önce ilişki oldu mu??
Aşılamadan önce ilişki olmadı en az 3 gün olmaması gerekiyo sperm birikmesi için. Aşılama olduğu gün ve devamındaki iki gün üst üste ilişki oldu. Yumurtaların tam boyutunu hatırlamıyorum canım ya. 19-20 civarıydı sanırım.

Aşılamadan önce ilişki olmadı en az 3 gün olmaması gerekiyo sperm birikmesi için. Aşılama olduğu gün ve devamındaki iki gün üst üste ilişki oldu. Yumurtaların tam boyutunu hatırlamıyorum canım ya. 19-20 civarıydı sanırım.
Bana ilişki olsun dedi bugünden için birde perşembe günü saat 1 de olacak aşılama yani 2,5 gün olacak arada sence sperm birikir mi?? Doktor 3 güne tazelenir dedi ama bişey diyemedim

beren20 beren20 birde canım doktor bugün ilişki olsun dedi belki erken çatlar diye senin doktor böyle bişey tavsiye etti mi?? Bugün ilişki olucak birde perşembe saat 1 de aşılama olacak yani 2.5 günlük sperm ile olmuş olcak.. Sence birikir mi??
Canım yumurtalar gunde1-2 mm büyüyor benim kontrole gittiğim gün 18mm idi doktor gece 12de igneyi yap catlayincaya kadar 20mm falan olur demişti. Seninde yaklaşık 18mm olur yumoslarin merak etme. Ama ilişki bugün degil de dün olsaymis daha iyi olurdu. En az 3 günlük sperm olmasi daha iyi diyorlar. 5 günü de geçmemesi gerekiyormuş. 3 günden az olursa sayıyı 5 günden fazla olursa hareketliliği etkiliyormus. Biz iki aşılamada da 3 gün ara verdik. Rabbim ikincide nasip etti ama yavrumun ömrü azmis.

Şunu da unutma canim allahim nasip edecekse 1 günlük spermle de olur sen o zaman bugün çok gece bırakma birlikteliği kafan rahat olsun. Ben inan ilk aşılamada hastanede sorun oldu elimde sperm şırıngası yarım saat bekledim. Sinirimden hem aşılama oldum hem ağladım tabi tutmadı. İkincide cok sakindim onda tuttu. Rabbim ol desin inşallah da oluversin melegin.

Back
X