• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım yumurtalar gunde1-2 mm büyüyor benim kontrole gittiğim gün 18mm idi doktor gece 12de igneyi yap catlayincaya kadar 20mm falan olur demişti. Seninde yaklaşık 18mm olur yumoslarin merak etme. Ama ilişki bugün degil de dün olsaymis daha iyi olurdu. En az 3 günlük sperm olmasi daha iyi diyorlar. 5 günü de geçmemesi gerekiyormuş. 3 günden az olursa sayıyı 5 günden fazla olursa hareketliliği etkiliyormus. Biz iki aşılamada da 3 gün ara verdik. Rabbim ikincide nasip etti ama yavrumun ömrü azmis.

Şunu da unutma canim allahim nasip edecekse 1 günlük spermle de olur sen o zaman bugün çok gece bırakma birlikteliği kafan rahat olsun. Ben inan ilk aşılamada hastanede sorun oldu elimde sperm şırıngası yarım saat bekledim. Sinirimden hem aşılama oldum hem ağladım tabi tutmadı. İkincide cok sakindim onda tuttu. Rabbim ol desin inşallah da oluversin melegin.
Canım benim eşimin sperm sayısında sıkıntı yok o zaman bu akşam geç saate kalmadan olsun dediğin gibi :) 2.5 gün sonra aşılama nasibimde varsa dediğin gibi 1 günlük spermelde olur... Canım o gün ne olur ne biter bilmiyorum umarım bi aksilik olmaz elimden geldiğince sakin olmaya çalışcam Rabbim evlatlarımızı göndersin artık inş.. Dediğin gibi yarın geceye 18 mm olursa yeterli büyüklük olur doktor olurda erken çatlarsa riske atmak istemiyorum dedi ondan böyle erkene aldı..

Canım benim eşimin sperm sayısında sıkıntı yok o zaman bu akşam geç saate kalmadan olsun dediğin gibi :) 2.5 gün sonra aşılama nasibimde varsa dediğin gibi 1 günlük spermelde olur... Canım o gün ne olur ne biter bilmiyorum umarım bi aksilik olmaz elimden geldiğince sakin olmaya çalışcam Rabbim evlatlarımızı göndersin artık inş.. Dediğin gibi yarın geceye 18 mm olursa yeterli büyüklük olur doktor olurda erken çatlarsa riske atmak istemiyorum dedi ondan böyle erkene aldı..
Hayırlısıyla gelecek bebişin canim benim.

sweetdreams1985 sweetdreams1985 tatlım yumurta büyüklükleri gayet iyi.. 1 2 mm daha büyür.. ve en az ikisi döllenme ye hazır olur.. Allaaaahhh grubumuzun ilk ikizi gelir mi gelir.. inşallah.. aşılamadan sonra merakla bekleriz hepimiz..
Aynı şeyi düşündük kız mesajını yeni gördüm bende ikiz olacak dedim :)

sweetdreams1985 sweetdreams1985 tatlım yumurta büyüklükleri gayet iyi.. 1 2 mm daha büyür.. ve en az ikisi döllenme ye hazır olur.. Allaaaahhh grubumuzun ilk ikizi gelir mi gelir.. inşallah.. aşılamadan sonra merakla bekleriz hepimiz..
Ayy Allâh söylettirdi canım inş hayırlı ise ikiz olsun :) isimlerinizi tek tek bilmesemde hepiniz duamdasınız bu ay yüzü suyu hürmetine Rabbim bayrama çifte bayram yaptırsın bize

İnş canım sağlıklı olsun da ben ikizede razıyım Rabbim büyük verir kısmetini inşallah hepimize nasip etsin o güzel duyguyu

Aşılama yaptırıyosn öylemi hadi o zaman bismillah bebişim.Ay ay canm benm bianda Rabbm sana ikiz verse ne mutlu olurum beee.İnşallah gelecekler inanıyorm rahat ol tmm mı sakinm gevşeee ;) :)

Aynı şeyi düşündük kız mesajını yeni gördüm bende ikiz olacak dedim :)
Kalp kalbe karşı canımın ta içi..

Ayy Allâh söylettirdi canım inş hayırlı ise ikiz olsun :) isimlerinizi tek tek bilmesemde hepiniz duamdasınız bu ay yüzü suyu hürmetine Rabbim bayrama çifte bayram yaptırsın bize
Amin canım benim ilk haber senden gelsin inşallah sonra pes peşe bizlerde seviniriz Güzel haberler havada uçuşsun..

Heyy kızçeler naslsnz M miyaz ardemir ardemir A anneveoglusu valla beni soracak olursanz nasl olduğunu bilmiyorm ya.hani sistit olmuştm ya şuanda kasıklarmda yine sızı ağrı olmaya başladı korkuyorm tekrar mı oldum ki diye çok korkuyorm.ama yumurtlama dönemndeym belki ondandr diyorm ama yok sistit beni çok korkutuyo.Allahm inşallah deildir.:( ultrason randevum geliyo bu hafta sistit için son kararı vereck doktor bakalm ne olacak Allahm bu sistit beni artk parayonak etti inşallah düzelir Allahm dua edn bana canlar lütfen :(

Aşılama yaptırıyosn öylemi hadi o zaman bismillah bebişim.Ay ay canm benm bianda Rabbm sana ikiz verse ne mutlu olurum beee.İnşallah gelecekler inanıyorm rahat ol tmm mı sakinm gevşeee :KK66: :)
Sağol bitanem Allâh razı olsun güzel dileklerin için Rabbim hepimizin yuvasını şenlendirsin hepiniz dualarımdasınız inş dediğin gibi ikizlerim sağlıkla sıhhatle gelir bu ay :dua:

Heyy kızçeler naslsnz M miyaz ardemir ardemir A anneveoglusu valla beni soracak olursanz nasl olduğunu bilmiyorm ya.hani sistit olmuştm ya şuanda kasıklarmda yine sızı ağrı olmaya başladı korkuyorm tekrar mı oldum ki diye çok korkuyorm.ama yumurtlama dönemndeym belki ondandr diyorm ama yok sistit beni çok korkutuyo.Allahm inşallah deildir.:KK43: ultrason randevum geliyo bu hafta sistit için son kararı vereck doktor bakalm ne olacak Allahm bu sistit beni artk parayonak etti inşallah düzelir Allahm dua edn bana canlar lütfen :KK43:
İyi olacak inşallah sıkma böyle kendini canım ölüm mü ki çaresi yok sanki herşeyin var bi çaresi baksınlar bakalımda ne diyecekler bende adet olmadım dün kan verdim negatif balon gibi dolanıyorum ortslıkts ya öfff

İyi olacak inşallah sıkma böyle kendini canım ölüm mü ki çaresi yok sanki herşeyin var bi çaresi baksınlar bakalımda ne diyecekler bende adet olmadım dün kan verdim negatif balon gibi dolanıyorum ortslıkts ya öfff

Ne bilim ya hep hamilelk bekirtisi görmk isterken sistit belirtisinyordu beni ama napalm yapcak bişi yok Rabbm dermansz dert vermesn deil mi bu günlerde geçecek. Bide miyacm şimdi işe geldim de dedim veriyim bi idrar çünkü yine bi kasık ve bel ağrısı var.yunurtlamada bu kdar olmaz heralde.Abla sennde bu sefer baya gecikti sanrm ya miye böyle olduki asln pençesi içmiyomusun

Back
X