- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #15.061
Canım benim eşimin sperm sayısında sıkıntı yok o zaman bu akşam geç saate kalmadan olsun dediğin gibi :) 2.5 gün sonra aşılama nasibimde varsa dediğin gibi 1 günlük spermelde olur... Canım o gün ne olur ne biter bilmiyorum umarım bi aksilik olmaz elimden geldiğince sakin olmaya çalışcam Rabbim evlatlarımızı göndersin artık inş.. Dediğin gibi yarın geceye 18 mm olursa yeterli büyüklük olur doktor olurda erken çatlarsa riske atmak istemiyorum dedi ondan böyle erkene aldı..Canım yumurtalar gunde1-2 mm büyüyor benim kontrole gittiğim gün 18mm idi doktor gece 12de igneyi yap catlayincaya kadar 20mm falan olur demişti. Seninde yaklaşık 18mm olur yumoslarin merak etme. Ama ilişki bugün degil de dün olsaymis daha iyi olurdu. En az 3 günlük sperm olmasi daha iyi diyorlar. 5 günü de geçmemesi gerekiyormuş. 3 günden az olursa sayıyı 5 günden fazla olursa hareketliliği etkiliyormus. Biz iki aşılamada da 3 gün ara verdik. Rabbim ikincide nasip etti ama yavrumun ömrü azmis.
Şunu da unutma canim allahim nasip edecekse 1 günlük spermle de olur sen o zaman bugün çok gece bırakma birlikteliği kafan rahat olsun. Ben inan ilk aşılamada hastanede sorun oldu elimde sperm şırıngası yarım saat bekledim. Sinirimden hem aşılama oldum hem ağladım tabi tutmadı. İkincide cok sakindim onda tuttu. Rabbim ol desin inşallah da oluversin melegin.