- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #15.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz canım ben misafirlikteydim şimdi eve geldim asilamanin 3.günü hafif kasik ağrım var işlemden dolayi ve pembemsi akıntı gibi herhalde bi kaç güne geçer sen nasılsın
Hayırlı sahurlar canım bat günüm kuzu kuzu bekliyorum adet olmayı sen napıyorsunHayirli sahurlar bayanlar. Nasilsiniz nasil gidiyor calismalar?
Hayırlı sahurlar canım bat günüm kuzu kuzu bekliyorum adet olmayı sen napıyorsun
Allah kabul etsin kuzum benim senin bat ne zamanInsallah kirmiziyi gormezsin cnm. Bizde kaynanamda sahur yaptik oturuyoz
Hayırlı sahurlar canım bat günüm kuzu kuzu bekliyorum adet olmayı sen napıyorsun
Insallah kirmiziyi gormezsin cnm. Bizde kaynanamda sahur yaptik oturuyoz
Aynen canım uzadı ne olur ne olmaz diye içmedim bitkileri yoksa çoktan içmiştim olmuştum
Yok canım daha aşılamanın 4, günü işlem yapıldığı için galiba bi yerler hafif zedelendi.. Senin neden akıntı oldu yorulunca hep mi oluyoCanm bu yerleşme knamadımı yoksa aşılamada bu akntı normal mi.canm valla bndede garip bi akntı geldi renk olarak çok koyu bi yeşil kahverngi diyemiyrm sanrm yoruldm bugun ondan galiba
Günaydın canımmmmGünaydın kızlar
![]()
Gözün aydın canım çok şükür. .. bi dahaki gecikme bebisten olur inşallah :)Sağol kuzu valla bitkilerle üçüncü gün çözüldü risk almak istemedim her ihtimale karşı yoksa daha erken içerdim 44 gün oldu dile kolay balon gibi oldum yani spor para etmiyordu bitkilerin gücü şifa rabbimden ama hiç biieyi boş yaratmamış çok şükür
Yok canım daha aşılamanın 4, günü işlem yapıldığı için galiba bi yerler hafif zedelendi.. Senin neden akıntı oldu yorulunca hep mi oluyo
İnşallah canım bu ay korunup bu bitkileri bir ay içeyim diyorum bakalım yarın bi tahlil yaptırayımda kuzuGözün aydın canım çok şükür. .. bi dahaki gecikme bebisten olur inşallah :)
Günaydın canımGünydn herkese kzlar
Evet öyleymiş cnm cok şükür
Hade gözün aydın olsun cnm gelecek ay bebiş grlsinSonunda adet olduum ama ağrıdan ölüyoruuummmmm