• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızçeleer nbrsnz.Benm bugun misafirm vardı hazrlk falan uğraştm M miyaz abla gözün aydn canm baya uzamış ya
İyiyiz canım ben misafirlikteydim şimdi eve geldim asilamanin 3.günü hafif kasik ağrım var işlemden dolayi ve pembemsi akıntı gibi herhalde bi kaç güne geçer sen nasılsın

İyiyiz canım ben misafirlikteydim şimdi eve geldim asilamanin 3.günü hafif kasik ağrım var işlemden dolayi ve pembemsi akıntı gibi herhalde bi kaç güne geçer sen nasılsın

Canm bu yerleşme knamadımı yoksa aşılamada bu akntı normal mi.canm valla bndede garip bi akntı geldi renk olarak çok koyu bi yeşil kahverngi diyemiyrm sanrm yoruldm bugun ondan galiba

Canm bu yerleşme knamadımı yoksa aşılamada bu akntı normal mi.canm valla bndede garip bi akntı geldi renk olarak çok koyu bi yeşil kahverngi diyemiyrm sanrm yoruldm bugun ondan galiba
Yok canım daha aşılamanın 4, günü işlem yapıldığı için galiba bi yerler hafif zedelendi.. Senin neden akıntı oldu yorulunca hep mi oluyo

Sağol kuzu valla bitkilerle üçüncü gün çözüldü risk almak istemedim her ihtimale karşı yoksa daha erken içerdim 44 gün oldu dile kolay balon gibi oldum yani spor para etmiyordu bitkilerin gücü şifa rabbimden ama hiç biieyi boş yaratmamış çok şükür
Gözün aydın canım çok şükür. .. bi dahaki gecikme bebisten olur inşallah :)

Yok canım daha aşılamanın 4, günü işlem yapıldığı için galiba bi yerler hafif zedelendi.. Senin neden akıntı oldu yorulunca hep mi oluyo

Hmm anladm canm.inşallah bu çektiğin skntılrn sonunu güzel güzel haberlerle verir Allahm.
Yok canm olmaz öyle aslnda benim amma bilemedim ki.

Back
X