- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #15.641
P
pastadelisi
canım bende kanda 200 civarı çıkacak belki geçebilirde benim testinde böyleydi adet günü 146 çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım sende değerlisin benim içinKesinlikle ben o zor dönemden burda gördüğüm destek ve dostluğu asla unutamam. Keşke eskisi gibi olamıyorsa bile arada uğrayıp heleki böyle güzel haberler verseler
Hepinizin yeri ayrı ayrı değerli bende
Amin canım amin herkes anne olamıyor işte doğurmakla anne olunuyor sanıyorlar bu şiddete meyilli kadınlar anne demek içimden gelmiyor öylelerineAnaaamm kıyamam demi abla ya. Kız ben hiç tanımadığım elalemn bebesine bile kıyamam o sabilere kıyılabilrmi hiç. Geçen tv de kadını gördm cinnet geçrdm resmn.Allahm biz bulamıyoz bu canilerde ne yapıyolar dedim.Allahm vicdan merhametten eksik etmesn bizleri
Günaydın canlar
amin ablacım hepbirlikte inşallah..canım hiç belli olmaz benim dış gebelik olan hamilelikte hiç umudum yokken gebe kaldım şubat ayında
rabbim sanada tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah
canım hayırlı olsunn sağlıkla kucağına alırsın inşallaah çok sevindim :)Ayy unutur muyum hiçç. Miyaz a da söyledim. Bizim sorun morfoloji çıkınca onunla ilgili formlara gittim ama inan buradaki tadı, samimiyeti bulamadım. Yeriniz çok ayrı. Herkes hamiş olana kadar burdayım.![]()
Saol canım benim, kan sonucunu almadan hala şnanamaycam sanırımcanım hayırlı olsunn sağlıkla kucağına alırsın inşallaah çok sevindim :)
Ayy çok heyecanlıyım, şimdi kan verdim geldim. Sağlık ocağına, ama internetten anca 10 da falan bakın, belki çıkmış olur dedi. O zamana kadar asıl beklerim bilmiyorum. Bu arada seninde hayırlı olsun canım benim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir, kucağımıza almak nasip olur. RabbimisteyeherkesenasipetsinP pastadelisi canım bende kanda 200 civarı çıkacak belki geçebilirde benim testinde böyleydi adet günü 146 çıkmıştı
Ayy çok heyecanlıyım, şimdi kan verdim geldim. Sağlık ocağına, ama internetten anca 10 da falan bakın, belki çıkmış olur dedi. O zamana kadar asıl beklerim bilmiyorum. Bu arada seninde hayırlı olsun canım benim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir, kucağımıza almak nasip olur. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettimAyy çok heyecanlıyım, şimdi kan verdim geldim. Sağlık ocağına, ama internetten anca 10 da falan bakın, belki çıkmış olur dedi. O zamana kadar asıl beklerim bilmiyorum. Bu arada seninde hayırlı olsun canım benim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir, kucağımıza almak nasip olur. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
naber tatlım nasılsın hangi gün test yapacaksın bellimiCanım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettimo zaman testim böyle çıkmıştı
Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettimo zaman testim böyle çıkmıştı
Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettimo zaman testim böyle çıkmıştı
Canım ben pazartesi test yapacaktım aşılamanın 12. Günü.. Bugün ovutesti yapayım yumurtlama falan var mı diye merak ettim çünkü sağ kasığım 3-4 gündür sızlıyor pakette ovu testi yazıyordu açtım idrar damlatırken bi baktım gebelik testişok oldum yanlış paketlemişler internetten almıştım geçen ay ama artık damlatmış bulundum ve test pozitif çıktı ama tabiki çatlatna iğnesinin etkisinaber tatlım nasılsın hangi gün test yapacaksın bellimi
Canım bende hiç bir belirti yok 9. Günü aşılamanın pazartesi gebelik testi yapmayı planlıyorum inş bebeklerimiz vardır bende beyaz akıntı adete yakın olurCanm snde durmlar nasl.bende iki gündr beyaz bi akntı gelmeye başladı ya ama bugunu bilmiyorm.spermle karışnca anlamadm.ama bnde beyaz akntı hiç olmazdı yumurtlamada oda çok az bu beyaz akntı beni heycnlndrdı ama yinede tabi bilmiyormmm