• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Anaaamm kıyamam demi abla ya. Kız ben hiç tanımadığım elalemn bebesine bile kıyamam o sabilere kıyılabilrmi hiç. Geçen tv de kadını gördm cinnet geçrdm resmn.Allahm biz bulamıyoz bu canilerde ne yapıyolar dedim.Allahm vicdan merhametten eksik etmesn bizleri
Amin canım amin herkes anne olamıyor işte doğurmakla anne olunuyor sanıyorlar bu şiddete meyilli kadınlar anne demek içimden gelmiyor öylelerine

P pastadelisi canım bende kanda 200 civarı çıkacak belki geçebilirde benim testinde böyleydi adet günü 146 çıkmıştı
Ayy çok heyecanlıyım, şimdi kan verdim geldim. Sağlık ocağına, ama internetten anca 10 da falan bakın, belki çıkmış olur dedi. O zamana kadar asıl beklerim bilmiyorum. Bu arada seninde hayırlı olsun canım benim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir, kucağımıza almak nasip olur. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

Ayy çok heyecanlıyım, şimdi kan verdim geldim. Sağlık ocağına, ama internetten anca 10 da falan bakın, belki çıkmış olur dedi. O zamana kadar asıl beklerim bilmiyorum. Bu arada seninde hayırlı olsun canım benim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir, kucağımıza almak nasip olur. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

CANIM SONUÇ ÇIKTIMI ÇOK MERAK EDİYORUM BEN

Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettim :( o zaman testim böyle çıkmıştı

Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettim :KK43: o zaman testim böyle çıkmıştı

Canm snde durmlar nasl.bende iki gündr beyaz bi akntı gelmeye başladı ya ama bugunu bilmiyorm.spermle karışnca anlamadm.ama bnde beyaz akntı hiç olmazdı yumurtlamada oda çok az bu beyaz akntı beni heycnlndrdı ama yinede tabi bilmiyormmm

Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettim :KK43: o zaman testim böyle çıkmıştı

Canm snde durmlar nasl.bende iki gündr beyaz bi akntı gelmeye başladı ya ama bugunu bilmiyorm.spermle karışnca anlamadm.ama bnde beyaz akntı hiç olmazdı yumurtlamada oda çok az bu beyaz akntı beni heycnlndrdı ama yinede tabi bilmiyormmm

naber tatlım nasılsın hangi gün test yapacaksın bellimi
Canım ben pazartesi test yapacaktım aşılamanın 12. Günü.. Bugün ovutesti yapayım yumurtlama falan var mı diye merak ettim çünkü sağ kasığım 3-4 gündür sızlıyor pakette ovu testi yazıyordu açtım idrar damlatırken bi baktım gebelik testişok oldum yanlış paketlemişler internetten almıştım geçen ay ama artık damlatmış bulundum ve test pozitif çıktı ama tabiki çatlatna iğnesinin etkisi :( umarım pazartesi de aynı sonucu görürüm

Canım bende hiç bir belirti yok 9. Günü aşılamanın pazartesi gebelik testi yapmayı planlıyorum inş bebeklerimiz vardır bende beyaz akıntı adete yakın olur :(

Back
X