- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.121
Sağol canım benim hayırlısı olsun seneye de istersin.Hadi bakalım gözünaydın canım bende iyiyim canım il içi istedim eve yakın yerleri gelmedi nasip bakalım kayseride devam ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim hayırlısı olsun seneye de istersin.Hadi bakalım gözünaydın canım bende iyiyim canım il içi istedim eve yakın yerleri gelmedi nasip bakalım kayseride devam ediyorum
Anladım canım daha neler duyacağız acaba dediğin kürü bi kaç defa duydum ama çok denenen bişey mi bilmiyorum demek gün aşırı değil her gün mü ilişki oldu?? Ovu testi kullandın mı??Maydonoz karabibeer sut buhari yaptin adetin bittigi ilk gun bide yumurtlama doneminde her gun iliski yaptim bide her iliskide ayagimi duvra dayayop karnima yukari dogru masaj yaptim
Amin kuzum aynen öyleÖyle miii bu tsh baya önemli sanrm ya.Neyse kuzum belki yüksekti farketmedn en azndan sonucunu çözümünü bulmuş olacaksn.Hamdolsn de.Allah dermansz dert vermesn inşallah canm benm
Her gun yaptim bide 1qy omcesi de korundum bilerek cunku stres mafetti bwni ...bu ayda umursamadim kendime tam kisir dedim hamdolsun Rabbim nasip ettiAnladım canım daha neler duyacağız acaba dediğin kürü bi kaç defa duydum ama çok denenen bişey mi bilmiyorum demek gün aşırı değil her gün mü ilişki oldu?? Ovu testi kullandın mı??
Canım halam benim ev sahibim sağolsun eniştemde bizim için uğraşıyor sıcak suyu hallletti evi dışardan ilaçlayacak bide ddt ile karşılıklı yani sıkıntı çalışmakta değil aslında o bahane sıcak mahfediyor insanı o daha çok yoruyor ev serin ama işte dışarda da uğraşınca kötüAbla anlıyorm valla aileye düşkün olunca dayanamıyo insan.Sendn başka yardm edende yoksa.Bi evde de skntılar çıktı senn bu ara.
Cnm çalıştığım için sürekli bakamıyorum ama aklım hep sizde kan verdim şimdi sonucu bekliyorum nedense hiç umut yok içimdeHaber ver bize canım nerelerdeydin arada yazıp kaçıyorsun
Teşekkür ederim cnm kanı verdim ama daha sonuç çıkmadı bekliyorum umutsuzcaSaol canım, Allah razı olsun, Rabbim ş
Saol canım, Allah razı olsun. Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip etsin. Ayy inşallah yarın bi güzel haber verirsin. Dualarım seninle
Ne zaman çıkar kuzum inşallah umutsuz anında yüzün gülerCnm çalıştığım için sürekli bakamıyorum ama aklım hep sizde kan verdim şimdi sonucu bekliyorum nedense hiç umut yok içimde
Teşekkür ederim cnm kanı verdim ama daha sonuç çıkmadı bekliyorum umutsuzca
Amin inş canm hepimizin yüzü gülsünNe zaman çıkar kuzum inşallah umutsuz anında yüzün güler![]()
Haber ver bize idrar testi yaptın mıAmin inş canm hepimizin yüzü gülsün
Adetine kc gin varKızlar kan sonucum 6.10 çıkmış netten baktım sizce hamilemiyim
Yaklaşık 1 hafta var cnmAdetine kc gin var
O zaman ilk tebrik benden insallah 2kat artarYaklaşık 1 hafta var cnm
Hayırlı olsun canım benim tabi hamilesin bir hafta çok erken bir zamanda yakaladın gözün aydın olsun sağlıkla devam etsinYaklaşık 1 hafta var cnm
Teşekkür ederim cnm inşallahO zaman ilk tebrik benden insallah 2kat artar
Teşekkür ederim cnm inşallah doğrudur korkuyorum vallaHayırlı olsun canım benim tabi hamilesin bir hafta çok erken bir zamanda yakaladın gözün aydın olsun sağlıkla devam etsin![]()
Doğru canım çok acele etmişsin sadece bekleyeceksin yapacak bir şey Yok en azından var biliyorsun sevinmelisinTeşekkür ederim cnm inşallah doğrudur korkuyorum valla
Canım aşılama mı seninTeşekkür ederim cnm inşallah doğrudur korkuyorum valla