• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Maydonoz karabibeer sut buhari yaptin adetin bittigi ilk gun bide yumurtlama doneminde her gun iliski yaptim bide her iliskide ayagimi duvra dayayop karnima yukari dogru masaj yaptim
Anladım canım daha neler duyacağız acaba dediğin kürü bi kaç defa duydum ama çok denenen bişey mi bilmiyorum demek gün aşırı değil her gün mü ilişki oldu?? Ovu testi kullandın mı??

Anladım canım daha neler duyacağız acaba dediğin kürü bi kaç defa duydum ama çok denenen bişey mi bilmiyorum demek gün aşırı değil her gün mü ilişki oldu?? Ovu testi kullandın mı??
Her gun yaptim bide 1qy omcesi de korundum bilerek cunku stres mafetti bwni ...bu ayda umursamadim kendime tam kisir dedim hamdolsun Rabbim nasip etti

Abla anlıyorm valla aileye düşkün olunca dayanamıyo insan.Sendn başka yardm edende yoksa.Bi evde de skntılar çıktı senn bu ara.
Canım halam benim ev sahibim sağolsun eniştemde bizim için uğraşıyor sıcak suyu hallletti evi dışardan ilaçlayacak bide ddt ile karşılıklı yani sıkıntı çalışmakta değil aslında o bahane sıcak mahfediyor insanı o daha çok yoruyor ev serin ama işte dışarda da uğraşınca kötü

Back
X