• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar az önce bi hemşire tanıdıkla konuştuk adete yakın öyle çıkar diyo moralim bozuldu hiçbir şey yapasım yok

Sen moralini bozma ne demek adete yakin oyke cikar 5 uzeri gordugunde adet olirsn erken dusuk oluo ne saçmalıkmis onun dedigi takma 2gun sonra kan ver ve doktor 15gun dedi ya oldu mu 15gun
Evet cnm aslında yarın tam 15 gün oluyo ben 14. Günde yaptırdım hafta sonu oluyo diye bugün verdim ama işyerindeki taşınmadan dolayı sonucu konuşamadık ben netten baktım yapabilirsem ekran görüntüsünü atayım size

Umarım olmuştur

Eklentiler

• IMG_0869.webp
    IMG_0869.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 60
Evet cnm aslında yarın tam 15 gün oluyo ben 14. Günde yaptırdım hafta sonu oluyo diye bugün verdim ama işyerindeki taşınmadan dolayı sonucu konuşamadık ben netten baktım yapabilirsem ekran görüntüsünü atayım size
Adin soyadin tamamen gecio biz sana niye inanmayalim cnim o fotoyu kaldırabiliyorsan kaldir

Kızlar az önce bi hemşire tanıdıkla konuştuk adete yakın öyle çıkar diyo moralim bozuldu hiçbir şey yapasım yok

Hemsire bi aksilik durumunda uzulmemen garantilemen icin oyle soylemistir. Tebrik ederim cnm insallah degerlerin artar.

Canım benim doktor memırial da ülkü hanım kürtajımıda o yapmıştı rahim filmini o çekti güler yüzlü eli hafif bi bayan ama tüp bebeği memorialda yaptırmayı düşünmüyorum arzu hanımı tanımıyorum ve bi kaç kişiden olumsuz şeyler de duydum tabi olumlu sonuç alanda var.. Tüp bebeği acıbademde çağlar beye yaptırmayı düşünüyorum. Bugün aşulamanın 6. Günü daha 1 hafta var belli olmasına umarım tutmuştur :) senin doktorun kim?? Sorununuz ney??
Mrb cnm çok geç cevap veriyorum kusurabkma. İnşallah güzel haberlerin vardır.ne durumdasın.?Benim doktorum yok geçen ay rastgele dünya hastanesinde bi doktora gittim. Yumurtlama takibi yapıldı. Tam 14. Gün ovu. Oldu. Bikaç ay öncede hormon tetkikleri yapılmıştı. 1 yıl oldu isteyeli 2 ay üst üste kimyasal geçirdim sonra 8 aydır yok. Hsg falan çekilmedi. Eşim hareket biraz az ama engel değil dendi. İlaç kullandı 3 ay onu tekrarlıcaz. Bu ay aşılama için başvurcaktım ama önemli bi sınavım olduğu için erteledim. Diger ay gideceğim ama nere olur bilmiyorum oyalanmak istemiyorum . Hsg ile başlıcaz bakalım. Sen biraz daha tecrübelisin gittign merkezleri paylaşırsan sevinirim

Okdr yorgun hissediyorum ki kendimi. Geçen ay çok umutluydum 2 gün durmadan agladım adet olunca. GöZlerim balon gibi gezdim. Üzülüyodum hep ama hiç ağlamamıştım. Biriktirmişim sanırım. Şimdi çok uzak geliyo hamilelik. Tedavi sürecinden çok korkuyorum. 20 temmuz da sınavım var bu ay ona odaklanmam lazım. Sonra tedavi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X