- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.141
Evet cnm aşılamaCanım aşılama mı senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm aşılamaCanım aşılama mı senin
Dr kaçıncı günü yap dedi iğneyi ne zaman oldun canımEvet cnm aşılama
Ayyy çok heyecanlandım, 2 gün sonra tekrarla bakalım canım, inşallah. 5 ve üzeri hamilelik diyorlar ama. Bi de adetine 1 hafta kala. Hadi bakalım yaa çok heyecanlandım.Kızlar kan sonucum 6.10 çıkmış netten baktım sizce hamilemiyim
Aşılamadan 15 gün sonra demişti cnmDr kaçıncı günü yap dedi iğneyi ne zaman oldun canım
Sen moralini bozma ne demek adete yakin oyke cikar 5 uzeri gordugunde adet olirsn erken dusuk oluo ne saçmalıkmis onun dedigi takma 2gun sonra kan ver ve doktor 15gun dedi ya oldu mu 15gunAşılamadan 15 gün sonra demişti cnm
Evet cnm aslında yarın tam 15 gün oluyo ben 14. Günde yaptırdım hafta sonu oluyo diye bugün verdim ama işyerindeki taşınmadan dolayı sonucu konuşamadık ben netten baktım yapabilirsem ekran görüntüsünü atayım sizeSen moralini bozma ne demek adete yakin oyke cikar 5 uzeri gordugunde adet olirsn erken dusuk oluo ne saçmalıkmis onun dedigi takma 2gun sonra kan ver ve doktor 15gun dedi ya oldu mu 15gun
Adin soyadin tamamen gecio biz sana niye inanmayalim cnim o fotoyu kaldırabiliyorsan kaldirEvet cnm aslında yarın tam 15 gün oluyo ben 14. Günde yaptırdım hafta sonu oluyo diye bugün verdim ama işyerindeki taşınmadan dolayı sonucu konuşamadık ben netten baktım yapabilirsem ekran görüntüsünü atayım size
Tamam canım eşik değer üzeri ama ya pazar ya da pazartesi tekrarlamak lazım kesin bir şey demez doktor 14. Gün ise adet günün oluyor senin döngün mü uzun yumurtlamadan 24 gün sonra adet oluyorsun zatenUmarım olmuştur
Haklısın ama nasıl silecem bulamadımAdin soyadin tamamen gecio biz sana niye inanmayalim cnim o fotoyu kaldırabiliyorsan kaldir
30-35 günü bulabiliyor son dönemlerdeTamam canım eşik değer üzeri ama ya pazar ya da pazartesi tekrarlamak lazım kesin bir şey demez doktor 14. Gün ise adet günün oluyor senin döngün mü uzun yumurtlamadan 24 gün sonra adet oluyorsun zaten
Hadi hayırlısı kuzum benim haber ver bize30-35 günü bulabiliyor son dönemlerde
Veririm cnm ama tüm ümitlerim kayboldu birden ve kaşıklarımda ağrı başladı aniden adet olacağım hissine kapıldım nedenseHadi hayırlısı kuzum benim haber ver bize
Noldu kuzum
Noldu kuzum
Kızlar az önce bi hemşire tanıdıkla konuştuk adete yakın öyle çıkar diyo moralim bozuldu hiçbir şey yapasım yok
Mrb cnm çok geç cevap veriyorum kusurabkma. İnşallah güzel haberlerin vardır.ne durumdasın.?Benim doktorum yok geçen ay rastgele dünya hastanesinde bi doktora gittim. Yumurtlama takibi yapıldı. Tam 14. Gün ovu. Oldu. Bikaç ay öncede hormon tetkikleri yapılmıştı. 1 yıl oldu isteyeli 2 ay üst üste kimyasal geçirdim sonra 8 aydır yok. Hsg falan çekilmedi. Eşim hareket biraz az ama engel değil dendi. İlaç kullandı 3 ay onu tekrarlıcaz. Bu ay aşılama için başvurcaktım ama önemli bi sınavım olduğu için erteledim. Diger ay gideceğim ama nere olur bilmiyorum oyalanmak istemiyorum . Hsg ile başlıcaz bakalım. Sen biraz daha tecrübelisin gittign merkezleri paylaşırsan sevinirimCanım benim doktor memırial da ülkü hanım kürtajımıda o yapmıştı rahim filmini o çekti güler yüzlü eli hafif bi bayan ama tüp bebeği memorialda yaptırmayı düşünmüyorum arzu hanımı tanımıyorum ve bi kaç kişiden olumsuz şeyler de duydum tabi olumlu sonuç alanda var.. Tüp bebeği acıbademde çağlar beye yaptırmayı düşünüyorum. Bugün aşulamanın 6. Günü daha 1 hafta var belli olmasına umarım tutmuştur :) senin doktorun kim?? Sorununuz ney??