- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Canm Allah razı olsun uzun uzun anlatmisin.ver canm da yarin bi arayim bakalım.bende onu soracaktım her kanda ultrasonda para aliyolar mi alıyorlarsa nekadar diye.kac gune bi çağırıyorlar cnm kontrole.once hangi ilaclarla başlıyorlar yani hap mi igne mi.surecide bi anlatsan canm.cok soru soruyorum cnm ama merak ediyorum hakkını helal et..Özel olunca aslında pek birşey değişmiyor sanırım.ama kan verme falan gerektiğinde özel hasta bölümü var oraya yonlendiriyorlar orada veriyorsun.gerçi ben bir kez verdim.tedavi sürecinde tedavi kanı diye aynı yerde hemşire aldı hep ultrason öncesi. Ben dahil orada herkes aynı muameleyi gördük. Belkide hepimiz özellik. O kısmı bilmiyorum.birde ultrason sırasında çok kısa kalıyorsun. Muayeneler çok hızlı oluyor fakat ben bunu sorun yapmadım. Çünkü zaten senin dosyanın hemşireler çok güzel takip edip ilgileniyorlar.en ayrıntısına kadar anlatıyorlar.opu işleminde biz 3 kişiydik ve yarım saat dinlendirdiler hepimizi.transfer sonrası beni bir saat yatırdılar. Personel ayakların usümüştur dedi.çorap giydiririm dedi.kendisi giydirdi çorabı felan.bi yakınım başkentte olmuştu 4 yıl önce transfer.orada bile bir saat yaptirmadilar.personel pek yardımcı olmadı diğer konularda da.ama burada ben insanların bu konuya çok hassas yaklaştığını gördüm. Tercih senin canim.şansını dene.başla memnun kalmazsın değiştirirsin.hatta numarasını vereyim istersen tüp bebek servisinin.bi konuş. İcin rahatlar en azından.