2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güzel haberler alan herkese hayırlı olsun :KK200::KK200::KK200:
Darısı bekleyenlere inşAllah:dua:

Ben düştüm kızlar ya bileğim incindi sanırım, dr.a hemen gitmedim basabiliyorum diye ama şişti epey sanırım gitmem gerekecek gidince röntgen emar falan isteyebilirler:işsiz:
Sanırım öncesinde hamilelik şüphem olduğunu söylemeliyim dimi??
ah canım ne diyosun geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur aman dikkat et söyle hamile olabileceğini of üzüldüm ya görünmez kaza

ah canım ne diyosun geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur aman dikkat et söyle hamile olabileceğini of üzüldüm ya görünmez kaza

Çok sağol canım gerçekten görünmez kaza ve çok olmadık zamanda ama vardır bi hayır diyoruz :KK43:
Bakalım gidersek söylicem mutlaka

kizlar anca girebildim guzel haber alanlari tebrik ediyorum Allahim saglikla mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin guzel bebeklerinizi:KK200: darisi tum isteyenlerin basina:nazar:

benim pek belirtim yok sadece herseyin kokusu rshatsiz ediyo beni psikolojik mi sizce kizlar:110:
arkadaşım ilk oğlunda adet gecikmesinden başka hiçbir belirti yaşamamış şimdi ikinciye hamile bulantı halsizlik vs. var bazen olabiliyor böyle belirti olmadan beklicez görcez az kaldı

sevimlimmm sevimlimmm benim de beklenen dogum tarihi 3 mayis. Senle ayniyiz Sen doktora gittin mi?
Yok canim ben daha doktora gitmedim 9 eylüle aldım ilk randevumu. Mayıs ayında kürtaj olmak zorunda klmistim şimdi acele etmemeye çalışıyorum. O zman 4. Hftadan itibaren haftada 1 gitmiştim çok stres yapmıştım bu kez gitmeme kararı aldım bakalım hayırlısı olur inşallah :)

Randevum cumartesi gunu.

Cumartesi gidecegim. Erken mi randevu aldim bilemiyorum kese bebek gorunmesi icin. 5+3 olacagim ozamana. Forumda bazi konularda Vajinal ultrason tavsiye etmemisler. Tedirgin oldum ben de.
Bana diğerinde vajinal ultrason yapilmisti hiç bir sorun olmadı onun alakali bende çok tedirginlik yasamistim. Üstelik gittiğim her doktor Avrupa da ilk üç ay bu şekilde yapılıyor kontroller demişlerdi. Bir doktorda idrara sıkışık gelirsen karından rahat gorulur demişti. Bol su iç git bence:)

Bana diğerinde vajinal ultrason yapilmisti hiç bir sorun olmadı onun alakali bende çok tedirginlik yasamistim. Üstelik gittiğim her doktor Avrupa da ilk üç ay bu şekilde yapılıyor kontroller demişlerdi. Bir doktorda idrara sıkışık gelirsen karından rahat gorulur demişti. Bol su iç git bence:)

Ultrasonda cok su icince herzaman daha rahat goruluyor. Oyle yapayim garanti olsun bari. Vajinal ultrasondan oldum olasi hoslanamadim.

ay canikolarım Allah razı olsun helloooooo ben geldim
gittik doktora bugün miniğimi gördük karından baktı tam gözükmedi sonra vajinal olark baktı hem kese hem miniğim göründü çok şükür kalp atışı için haftaya gelirsin dedi
Hayırlı olsun darısı inşallah bana da randevum 19 eylülde

Ultrasonda cok su icince herzaman daha rahat goruluyor. Oyle yapayim garanti olsun bari. Vajinal ultrasondan oldum olasi hoslanamadim.
banada bugün vajinal olarak baktı benimde hoşuma gitmiyor ama bir zararı olmadığını sanıyorum zaten doktorda öyle söyledi

Back
X