- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
aslında benim de 29-30 nisan görünüyor ama mayısa sarkabilir sanırım :)İnşallah kızlar ilk gelen ben oldum hadi beni bekletmeyin burda tez zamanda güZen haberler alırız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında benim de 29-30 nisan görünüyor ama mayısa sarkabilir sanırım :)İnşallah kızlar ilk gelen ben oldum hadi beni bekletmeyin burda tez zamanda güZen haberler alırız inşallah
BENDe benimki Nisan olabilir diyorum çok arada kaldık :)aslında benim de 29-30 nisan görünüyor ama mayısa sarkabilir sanırım :)
Evet yaa arada kaldık cidden :))))BENDe benimki Nisan olabilir diyorum çok arada kaldık :)
Canım öncelikle hayırlısı olsun şimdi girebildim. Gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez. İnşallah Rabbim büyüktür hayırlısıyla nasip eder. Belki geç döllenme olmuştur inşallah tutunur miniğin ama olmasa da vardır bunda da bir hayır. Sağlıcakla hayırla gelsin insaAllah miniklerimizKızlar sonuç beta hcg 0,100 mIU/ml 5 kızlar doktor baştan sağma negatif desede nette okuduğum kadarıyla düşükte degil gibi sizce çok mu düşük negatif mi daha 4 güm kala çok kötü oldum nefes alamıyorum resmen![]()
Merhabalar Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin hayırlısı olsun insaAllahMerhaba kızlar :) bende bebeğimi Yen'i öğrendim mayıs annesiyim :)
Canım öncelikle hayırlısı olsun şimdi girebildim. Gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez. İnşallah Rabbim büyüktür hayırlısıyla nasip eder. Belki geç döllenme olmuştur inşallah tutunur miniğin ama olmasa da vardır bunda da bir hayır. Sağlıcakla hayırla gelsin insaAllah miniklerimiz![]()
Canım belki bu ay olmadı ama Allah kalbine göre vericek o zamanını ayarlamıştır böyle hayırlısı demekki üzme kendini olcak sen içini ferah tutKızlar sonuç beta hcg 0,100 mIU/ml 5 kızlar doktor baştan sağma negatif desede nette okuduğum kadarıyla düşükte degil gibi sizce çok mu düşük negatif mi daha 4 güm kala çok kötü oldum nefes alamıyorum resmen![]()
Hayırlı olsun canım benimde 1 mayıs görünüyor inşallah bakalım eylül başı kontrolMerhaba kızlar :) bende bebeğimi Yen'i öğrendim mayıs annesiyim :)
Evet inşallah canım Sağolallah bagislasin canimabi olucak desene
![]()
Hayirli olsunaslında benim de 29-30 nisan görünüyor ama mayısa sarkabilir sanırım :)
Teşekkürler hepimiz için hayırlısı olsun :)Hayirli olsun
Allah cümlemizden razı olsun canım. Üzülme sakın dicem ama biliyorum bu durumu geçen ay ben de çok umutluyum 34. Gün olmuştu Dr a gittim kan testi sonucu beklerken adet oldumCanım allah razı olsun çok teşekkür ederim düşünlerin için bi umut evet ama bugunkü o anı o kareyi unutamam hiç belki evet herşey Allahtan ama çok zormuş tatlım tabiki bi umut sonrası nı nefes alamadım aglama krizine girdim evet en kötüsü eşimi de üzdüm bu çok dokundu istemezdim böyle olsun inşallah sizi haberlerinizi duyarım bende inşAllah..
canim benim bak sakin uzme kendini bebegin en hayirli zamani bekliyodur senin sagligin yerinde olsun yaparsin strese sokup yipratma kendini biliyorum insanin elinde olmaz ama hayirlisi boyleymis diye dusun Allahim en yakin zamanda sana bebisini nasip etsin insallah bu ay olmaz bidahaki ay olur insallahhKızlar sonuç beta hcg 0,100 mIU/ml 5 kızlar doktor baştan sağma negatif desede nette okuduğum kadarıyla düşükte degil gibi sizce çok mu düşük negatif mi daha 4 güm kala çok kötü oldum nefes alamıyorum resmen![]()
canim benimKızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
Üzme kendini canımKızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
MissMervee
endless love kizlarr hosgeldinizz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizeee
![]()