- 14 Ağustos 2015
- 278
- 211
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kuağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar. Biz de dun kalp atislarini duyduk cok sukur. Cok igrastik hic beklemedigimiz anda oldu. Ravbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikla.
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kuağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun cnm transferden kaç gün sonra kalp atisini duydun acabaMerhaba arkadaslar. Biz de dun kalp atislarini duyduk cok sukur. Cok igrastik hic beklemedigimiz anda oldu. Ravbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikla.
Hayirli olsun cnm transferden kaç gün sonra kalp atisini duydun acaba
Ne güzel hayırlı olsun cnm rabbim devamını da getirsin insbenim doğal yollardan oldu canım.
Ne güzel hayırlı olsun cnm rabbim devamını da getirsin ins
Biraz gec duydun sanirim kalp atisini. Çok sevindim canim.. Saglikla kucagina alirsin insallah. Ne zormus bu bekleyisler..Merhaba arkadaslar. Biz de dun kalp atislarini duyduk cok sukur. Cok igrastik hic beklemedigimiz anda oldu. Ravbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikla.
Mrb kizlar kese ve kalp atisi ne zaman duydunuz acaba..kac haftalikken ya da beta degeri kacken kese gozulur bilgi verir misiniz.benim beta hcg 1021 idi 2 gun sonra gittim doktora karindan bakti ama keseyi goremedik.henuz erken dedi ama ben strese girdim![]()
Peki canim son regl tarohine gore hesapladiginda kac haftalik oluyordu.ultrason ile regl ye gore hesap fark ediyormus sanirim.ben ultrason da henuz gormedim de regl ye gore hesapladigimda 4+6 oluyor bugunben sadece pozitif idrar testi üzerine gittim doktora. Kan tahlili bile yaptırmamıştım. Ultrasonda baktı 8+2 günlük dedi keseyi de kalp atışını da duyduk. Öncesinde gitsek görebilir miydik bilmiyorum
Peki canim son regl tarohine gore hesapladiginda kac haftalik oluyordu.ultrason ile regl ye gore hesap fark ediyormus sanirim.ben ultrason da henuz gormedim de regl ye gore hesapladigimda 4+6 oluyor bugun
Anladim.canim.hayirli saglikli olsun bebisin insllah..evet haklısın, farklı çıktı. bende adet düzensizliği hep vardı o yüzden yine gecikti sandım, 3 4 ayda bir bazen daha fazla olmadığı oluyordu. en son 22 haziranda adet oldum ama ultrasonda 28 temmuz olarak göründü. geç döllenme olabilir dedi doktor.
Anladim.canim.hayirli saglikli olsun bebisin insllah..
Ah ah canim cok takiyorum yaa daha pnce bebislerimin kalp atisini duymaya gittigimde bi hevesle. Doktor kurtaj dedi yikildim o kadar korkuyorum kisağol canım senin de hayırlı olsun. çok da kafana takma, kesenin görünmesi için en az 5 haftanın geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Sabırlı ol. bebişlerimiz etkilenmesin bizden :)
Canım ben 5+6 da gittim doktora keseyi gördü bence sen bir doktora git kese görünür ama kalp atışlarını 7. haftadan önce duyulmazPeki canim son regl tarohine gore hesapladiginda kac haftalik oluyordu.ultrason ile regl ye gore hesap fark ediyormus sanirim.ben ultrason da henuz gormedim de regl ye gore hesapladigimda 4+6 oluyor bugun
Yarn gidicm canim tesekkur ederimCanım ben 5+6 da gittim doktora keseyi gördü bence sen bir doktora git kese görünür ama kalp atışlarını 7. haftadan önce duyulmaz