En iyisini yaptırmışsınız canım. Şimdiki aklım olsa ben de kesinlikle isterdim. Benim bebeğimde sağlıklıydı,kontrollerimin hiç birini ihmal etmemiştim ve sonuçta doktoruma da güveniyordum. Bebeğimi kaybetmeden 5 gün önce aşırı bi ıslaklık olmuştu biz bebeğin suyudur diye düşündük ve ertesi gün kontrolde söyledik,alttan muayene etti ve turnusol kağıdına sürdü. Suyunda azalma var ama son haftalarda normal zaten,bebeğin suyu değildir o dedi. Biz de inandık. Ve bebeğimi kaybettiğim gün seminerdeymiş,ameliyatıma da gelmedi. Başka bşr doktor girdi. Onun da söylemesi suyu normalmiş,kordon dolanmamış,plasentada kireçlenme yokmuş,herşey normalmiş.
Sizin ilk gebeliğniz miydi ve doğumunuz özel demi oldu acaba? Ben merak ediyorum acaba Devlet araştırma hastanesine gitseydik beni normal doğurtmazlar mıydı diye? Çünkü ilk sezeryanım 7 yıl önceydi.
Canım otopsi sonucun çıkınca bizi de haberdar edersen çok sevinirim. Bu olay oldupundan beri 3 ay olucak ve ben hergün kafamda bin türlü soruyla düşünüyorum.