Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 22 haftalik hamileyim gelen hediyeler oldu onun dışında bende daha bişey almadım bide havalar soğuk hastalarım diyede çıkıp bakamadım24 haftaligim ve hic bişey almadık daha![]()
Siz yine ist dasiniz canım sanslisiniz bend Yalova geliniyim ve burda nerden t alınır bilmiyorum çok çeşit yok gibi e bebeğe bakmak istiyorum bende bir hafta sonu hem alışveriş merkezleri sıcak oluyor bakalım bende arabayi snra almayi düşünüyorum ama kuzenim doğum yaptı bir sene oldu genelde arabayla pusat bir olan model ler varmış iyi oluyor dedi çokta agirlasmadan alırız inş sizin Bebeğinizin cinsiyeti neEvet bende öyle:)) kendime bile almayi erteliyorum soğuktan. Artik yavastan bi kac bisey almak lazim bebislere :) dusununce buyuk şeyler çok fazla, masrafı da öyle. tasinan puset mutlaka dogmadan almali:) araba sonradan da alinir diyolar ama bebek dogduktan sonra vakit olur mu bilmiyorum
Eminönünde sark han varmis bi gun gidip alabildiğimiz kadar biseyler almayi düşünüyoruz![]()