- 14 Aralık 2016
- 447
- 228
- 18
- 41
- Konu Sahibi Mucizemkalbim
Geceleri heyecandan uyuyamayip su onundeki bir kac ayib hemen gecmesini dileyen var mi benim gibi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse de beni anlamiyor zatenHeyecandan daha dur bakalim...son ayda hele gunler aylar gibi
Ben kendi.kendime sikintiya koymaktan uyuyamiyorum
Kendime derman olamiyorum
Ben sana derman olurum... bende hic uyumuyorum en cok dogumu dusunuyorymHeyecandan daha dur bakalim...son ayda hele gunler aylar gibi
Ben kendi.kendime sikintiya koymaktan uyuyamiyorum
Kendime derman olamiyorum
Tsk ederim bende 17haftadayim oglum olcak allah nasip ederse gecen hafta ogrendim cinsiyeti bende heycanimi yenemiorum bir turlu gece gunduz dusunuyorum adini ne koycam kime benzicek falan fistik :) ilk cocukmu sizin benim birde 1.5yasinda dunya tatlisi kizim var allah bebislerimizi bize bagislasin kokularini dogsalarda biran once icimize ceksek kiz evlat tadi aldik doyamadik oglan evlat tadinida allah bize yasatcak sukur iki evladin sevgisinide bolca yasicaz sukurler olsunTabikia buyurun haziran analari... herkes derdini anlatsin ben buraya dertlesmek adina heyecanlarmizi paylasalim diye actim bu konuyu. 24 haftalik oldum oglum olacak ya sizin??
kimse de beni anlamiyor zaten
Neden seni kimse anlamiyor ki?? heyecanini mi?kimse de beni anlamiyor zaten
Valla cnm simdilik bir kizim var bide oglan gelcek yeter ismi cok guzelmis allah size bagislasin bende kalabalik aile seviyorum valla ses eylence nese ne guzel bir evde allah kimsenin evinde eksik etmesin cocukta eve nese getiriyo yani evin altin toplari :)Evet cnm benim ki ilk cocugum.. ismini ulas koyacagiz esim secti.. bende cok heyecanliyim... allah kizini bagislasin.. baska cocuk dusunuyormusun?? gerci bu devirde 1 kiz bir oglan yeter tam karar ama ben allah nasip ederse 3 tane dusunuyorun kalabalik aile
Amin cnm dogru soyluyorsun... Bu isler biraz da maddiyata bakar insan evladina guzel bir istikbal vermek ister... esim der okutabilecegimiz kadar cocuk olsun az ve oz oda hakli..Valla cnm simdilik bir kizim var bide oglan gelcek yeter ismi cok guzelmis allah size bagislasin bende kalabalik aile seviyorum valla ses eylence nese ne guzel bir evde allah kimsenin evinde eksik etmesin cocukta eve nese getiriyo yani evin altin toplari :)
Esinde dogru demis cnm hakli maddiyatta onemli yani ben sezeryan olmasam 4 isterdim tani nese kalabalik biz 4kardesiz iyikide diorum herzaman ben en kucugum o benim esyami ben onun derken buyuduk bide hepimiz kizdik kimseye ihtiyacimiz kalmadi allaha sukur babam sagolsun kimseye muhtac etmedi bizi guzel bir gelecek vermek ister herkez evladina ya aslinda gelen cocukta bereketiyle gelir der eskiler dogru valla .Amin cnm dogru soyluyorsun... Bu isler biraz da maddiyata bakar insan evladina guzel bir istikbal vermek ister... esim der okutabilecegimiz kadar cocuk olsun az ve oz oda hakli..
Esinde dogru demis cnm hakli maddiyatta onemli yani ben sezeryan olmasam 4 isterdim tani nese kalabalik biz 4kardesiz iyikide diorum herzaman ben en kucugum o benim esyami ben onun derken buyuduk bide hepimiz kizdik kimseye ihtiyacimiz kalmadi allaha sukur babam sagolsun kimseye muhtac etmedi bizi guzel bir gelecek vermek ister herkez evladina ya aslinda gelen cocukta bereketiyle gelir der eskiler dogru valla .[/QUOTsen kendin mi sezeryani sectin
S[/QUOTE
Canlandiralim tabi :)) nasil gidiyor hamilelik? sorun var mi beslenmede uykuda falan? paylas bizimle...amaaa böyle güzel topik durmamalıydı haydiii canlandıralım :)))