Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende senin gibiydim canim sogan suyunu ic cok iyidir ben ay basi iciyrum ben nolmelde kaldigim garden devam edecektim tadevime ama turkiyeye gelcegim icin biraktim turkiyede doktorlara gidecem
Hm anladım canım hadi inşallah bir an önce hamile kalırsın sende hayirlisiyla

Eğer az adet gördüysen bence bir görün benim baya geldi adetim hatta kan pıhtıları geldi
ben ikinci aşılamaya başladım bu son aşılama deneyişim artık :KK43:
Ben gitmeyecegim artık doktora yaz sonuna kadar bıktım inan ne yapayım soğan suyu içeceğim bu ay

Ben gitmeyecegim artık doktora yaz sonuna kadar bıktım inan ne yapayım soğan suyu içeceğim bu ay
Benim iptal olan aşılamamda 5 yumurta gelişmişti ve normal adetimle atamadım kontrole gittiğimde kist oluşmuş dedi ve ilaç verdi sonra yine adet oldum bu sefer gitmişti gitmycem dersen bile mutlaka soğan suyu iç o zaman sökülsün temizlensin hepimiz için hayırlısı valla bende çok yoruldum git gel git gel :(

Benim iptal olan aşılamamda 5 yumurta gelişmişti ve normal adetimle atamadım kontrole gittiğimde kist oluşmuş dedi ve ilaç verdi sonra yine adet oldum bu sefer gitmişti gitmycem dersen bile mutlaka soğan suyu iç o zaman sökülsün temizlensin hepimiz için hayırlısı valla bende çok yoruldum git gel git gel :KK43:
Ben gebelik testi için gittiğimde ultrason la baktı hersey güzel dedi yumurtaliklar filan kist olussa söylerdi herhalde bilmiyorum ki. Evet insan bikiyor gerçekten ve cok stres ben dayanamıyorum artık

kızlar bugün doktordan geldim. tüp bebek için start verdik şükürler olsun. bugun adetimin 20. günü folik asit veestrofen diye ilaç verdiler. kan tahlilleri yapıldı.anesteziden randevu aldım. adetimnin 2.günü tekrar gidicem .ğneleri yazıcak. 12 haziran a anestezi gün verdi işlem için. çok heycanlı ve meraklıyım.

kızlar bugün doktordan geldim. tüp bebek için start verdik şükürler olsun. bugun adetimin 20. günü folik asit veestrofen diye ilaç verdiler. kan tahlilleri yapıldı.anesteziden randevu aldım. adetimnin 2.günü tekrar gidicem .ğneleri yazıcak. 12 haziran a anestezi gün verdi işlem için. çok heycanlı ve meraklıyım.
Hadi hayırlısı canım bizide bilgilendir mutlaka Allah yardımcın olsun ozeldemi yaptiryorsun

Merhabalar ben yeni üyeyim bende aşılama yaptırdım benim bi sorunum yok eşimde sperm şekil bozukluğu var çok istiyorum bi evlat benim yumurtalarımı büyütmek vs. Hiç bi şekilde ilaç kullanmadım beklemek düşünmek aklımdan çıkmaması okadar çok psikolojimi bozuyor ki bu ilk aşılamam aşırı kabızlık kasık ağrısı günüm olsa adet oldum dicek gibi oluyorum bazı kokular çok miğdemi bulandırıyor belki de diypruö hamileleki piskolojine kendimi çok kaptırdım sizler kaç defa denediniz bilmiyorum ama ben daha fazla aşılamada devam etmek istemiyorum tüp bebeğe hazırlamam gerekiyor kendimi diye düşünüyorum

Merhabalar ben yeni üyeyim bende aşılama yaptırdım benim bi sorunum yok eşimde sperm şekil bozukluğu var çok istiyorum bi evlat benim yumurtalarımı büyütmek vs. Hiç bi şekilde ilaç kullanmadım beklemek düşünmek aklımdan çıkmaması okadar çok psikolojimi bozuyor ki bu ilk aşılamam aşırı kabızlık kasık ağrısı günüm olsa adet oldum dicek gibi oluyorum bazı kokular çok miğdemi bulandırıyor belki de diypruö hamileleki piskolojine kendimi çok kaptırdım sizler kaç defa denediniz bilmiyorum ama ben daha fazla aşılamada devam etmek istemiyorum tüp bebeğe hazırlamam gerekiyor kendimi diye düşünüyorum
Morfoloji bozuklugunun tedavi edilmesi gerekiyor sizde ne boyutta bilmiyorum ornegin %1 ise bence once ilac (vitamin antioksidan gibi) ve gida takviyeleri kullanip sonra asilama ya da tup bebek olmali. Bizim de morfoloji dusuk yine de şansimizi denedik sonuc belli degil ama takviye kullaniyor esim

Morfoloji bozuklugunun tedavi edilmesi gerekiyor sizde ne boyutta bilmiyorum ornegin %1 ise bence once ilac (vitamin antioksidan gibi) ve gida takviyeleri kullanip sonra asilama ya da tup bebek olmali. Bizim de morfoloji dusuk yine de şansimizi denedik sonuc belli degil ama takviye kullaniyor esim
Bizde sonuç sıfır denildi takviye falan yapılmadı direk aşılama dedi yaptırdık maddi olarakta çok yıprandık anlayamıyorum gerçekten altüst oldum

Siz aşılamamı yüp bebekmi yaptırdınız
Asilama yaptirdik bizde ama doktor bize proxeed plus verdi surekli kuruyemis yiyor havuc suyu verdim 15 gun kadar simdi keciboynuzu ve incire baslayacagiz bakalim asilama sonucuna gore. Sizin kacinci gun asilama da

Bir de esim igne kullandi 1 ay boyunca haftada 2 gun testesteronu artirip yeni sperm uretimi sagliyormus

Bir de esim igne kullandi 1 ay boyunca haftada 2 gun testesteronu artirip yeni sperm uretimi sagliyormus
bize hiç öyle şeylerden bahsedilmedi 8. günümdeyim ben ama tutmadığını hissediyorum ve aşırı bi sinir patlaması yaşıyorum hiç birşeye tahammülüm yok sanki ve ben bekarlığım dan beri ilk geceden yapıcam çocuğu diyen bi insandım okadar büyük bi kırgınlık ki bendeki kaldıramaz oldum artık kıskanır oldum çocuğu olan insanları kötü bi hal içerisimdeyim ne kimseye anlatabiliyorum ne konuşabiliyorum çağremi burda aramaya karar verdim biliyorum ki yaşadıklarımı buralarda yaşayanlarda var

bize hiç öyle şeylerden bahsedilmedi 8. günümdeyim ben ama tutmadığını hissediyorum ve aşırı bi sinir patlaması yaşıyorum hiç birşeye tahammülüm yok sanki ve ben bekarlığım dan beri ilk geceden yapıcam çocuğu diyen bi insandım okadar büyük bi kırgınlık ki bendeki kaldıramaz oldum artık kıskanır oldum çocuğu olan insanları kötü bi hal içerisimdeyim ne kimseye anlatabiliyorum ne konuşabiliyorum çağremi burda aramaya karar verdim biliyorum ki yaşadıklarımı buralarda yaşayanlarda var
Ayni seyleri bende yasiyorum canim hamile birini gorunce için burkuluyor

Bazen diyorum ki anne olmayı neden hak etmiyorum çünkü bazı belirtileri okuyorum site site geziyorum bende hiç belirti yok hissedemiyorum kafayı yicem
Benim asilamam tutmamis cnm sonucu bugun aldim 10. Gunumdu biraz erken baktirdim ama sonuc negatif yani dilerim seninki pozitif olur

Benim asilamam tutmamis cnm sonucu bugun aldim 10. Gunumdu biraz erken baktirdim ama sonuc negatif yani dilerim seninki pozitif olur
Çok üzüldüm gerçekten bende tutmadığını hissediyorum ama henüz baktırmadım ve doktor değiştirip öylece tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum çünki senin de dediğin gibi sıfır sonuçla aşılama yapılmamalıymış sen neredesin şehir olarak

Şafak hastanesi Deniz beyde mi yaptırdın aşılamayı bi arkadaşım Deniz beyi tavsiye etti

Back
X