2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Arkadaslar merhaba bende tup bebek annesiyim 23 nisanda kizim doğdu cok sukur bir sorum olucakti tecrubeli annelere kizimin dogum kilosu 3700 boyu 53cm. Şu an 3 aylik 6200 kilo boy 61 bana biraz fazla geliyo kilosu sizin fikirleriniz ne? Bu arada hazir mama ile besleniyo kendi sutum olmadigi icin :) teşekkurler simdiden

Arkadaslar merhaba bende tup bebek annesiyim 23 nisanda kizim doğdu cok sukur bir sorum olucakti tecrubeli annelere kizimin dogum kilosu 3700 boyu 53cm. Şu an 3 aylik 6200 kilo boy 61 bana biraz fazla geliyo kilosu sizin fikirleriniz ne? Bu arada hazir mama ile besleniyo kendi sutum olmadigi icin :) teşekkurler simdiden
Canim benimki senden daha fazla ve doktor bir sikinti yok dedi. Benimki anne sutuyle besleniyor.

Hanımlar mrb nasılsınız biz 5aylık olduk sadece annesütüyle devam..su verıyorum...herşey yolundami kızlar artık bıraktınızmı kk yi ; (

Biz de 5. Ayinin icibdeyiz. Yalnizca anne sutu aliyoruz. Masallah diyelim ben ne su ne ek gida vermiyorum hala.
Anne sütüne devam 5.ayımız bitmek üzere... ama yemeye fazla meraklı bi oğlum var,, bana yemek yedirmiyor o yüzden meyve püreleri yoğurt yediriyorum.. emmekten de vazgeçmiyor çok şükür,, sağlığımız yerinde,, yürümek için çok hevesli sadece ,, şükür yaradana ne güzel duygularmış,, biraz fazla nazlı ama olsun ne de olsa gözümüzün nuru :)

Anne sütüne devam 5.ayımız bitmek üzere... ama yemeye fazla meraklı bi oğlum var,, bana yemek yedirmiyor o yüzden meyve püreleri yoğurt yediriyorum.. emmekten de vazgeçyor çok şükür,, sağlığımız yerinde,, yürümek için çok hevesli sadece ,, şükür yaradana ne güzel duygularmış,, biraz fazla nazlı ama olsun ne de olsa gözümüzün nuru :)
Masallah ona.

Back
X