- 23 Ağustos 2015
- 96
- 40
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusma bizde de hemen hemen her emzirmeden sonra oluyor.. peynir kesigi şeklinde olması normal sütun fazlasını atıyor ise yaramayan kısmınıMerhaba arkadaşlar bizim de kirkimizi çıktı huyumuz suyumuz çok değişti . Gaz derken şimdi kusmalarimiz başladı denemediğim şey kalmadı sizde durum ne?
Benim cok yakin arkadasimin senin gibi duzensiz artti, tutunmasi gec oldu dedi doktoru, kizi kucaginda gayet saglikli su anda.Cnm pzrtesi kan degerm 2107 persembe dun 3800 cikti az artio hrmen doktra gttk 5gun once keseyi gormustk kese braz dha buyumus ve icinde bebek olusmus mucize gbi ben deger bole olunca kurtaj knusulur diyodum yuzde 30 bu sekilde ilerleyeblrmsim kalp atisini duyarsak umit war dedi hftaya kalp atisi icin cagrdi hakkmzda hayrlisii artk.bakiyorm netten degerleri bu sekilde duzensiz artip hamileligi dewam eden kmseyi bulamadm muallakta bekliom
Tek memeyi kesmek bildiğim kadarı ile imkansız.. yavaş yavaş sağarak bırakabilirsiniz.. ben Lansinoh marka sağma makinası kullandım.. kademeli kademeli sağıyor.. ilk 2 dk yavaş sonra arttırıyor.. mümkün olduğunca her koşulda anne sütü ver.. sıcak kompres yap biriken göğsüne daha rahat gelecektir sütün..Ah Ne Çektik Şu Memeden
10 nisanda sezeryanla doğum yaptım ilk 2-3 gün süt gelmedi mecbur biberonla mama verdik herkes kaşıkla ya da enjektörle ver dedi ama kaşıkla saatler sürdü enjektör boğazından aktı gitti çocuk açlıktan ağlama krizlerne girdi bizde biberonla verdik bu arada makineyle sağa sağa sütüm geldi bu sefer bebeğim almadı biberona alıştı neredeyse 10 gün savaştık emzirme koçlarımı gelmedi eve neler neler denedik 10 günün sonunda sol tarafı biraz aldı başlarda 2-3 dk emip bırakıyodu giderek emme süreside uzadı ama bu sefer sağı almadı hala almıyor ve almıcak gibi duruyo sağ tarafı sürekli sağmama rağmen süt birikti peynirleşti önce mastit oldum(lohusa ateşi) antibiyotikli iğne kullandım 10 tane sonra apseleşti iltihap oldu 2 kez kocaman iğneyle iltihap çektiler bu arada sağmaktan ucu paramparça yara oldu sağmakta işkence haline geldi kan damlıyo artık kullanmadığın şey kalmadı;lanolin,garmastan,hertürlü yağ,lahana ,ıspanak vs bana en iyi tahin yağı geldi şimdi antibiyotiklere devam soldan emiyo sağıda sağıyoruz ama artık dua ediyorum sağdan sürüm komple kesilsin die tek taraflı süt kesmenin bir yolu varmıdır? Çaresi sağmamak ama sağmazsamda yeniden apseleşcek kısır döngü oldu napsam bilemedim bu arada tek taraflı süt yetmediği için sürekli aranma halinde 1 saat memede kaldığı oluyo emiyo uyuyo emiyo uyuyo gece sabah kadar uyku yok memeden kaldırınca ağlıyo artık aralarda mama veriyoruz rahat uyusun die sezeryan falan hiçbişeymiş geldi geçti ama şu memeden çekmediğim kalmadı depresyona girdim ağlama krizleri geliyo durmadan önerebilceğiniz bişey varmı?
En çok su süt yapıyor bende..Selam kızlar..sütü artırmak için malt içeceği içen varmı aranızda??? Ve sütü artırdığını bildiğiniz başka neler var lütfen paulaşin çok uğraşıyorum..
Cnm sukur persembe kalpp atisini duyduk ama 2kere daha duzenlimi diye dinlicek 10gunde bir gtcez.snra rahatlayablrmisizElizanykta ne durumdasin cnm
Ayy cnm agzindan bal damlasin:) inslah bende alirm kucagma.kalp atisini duyduk 6.haftada haftasna gore iyi ileiyo suandaBenim cok yakin arkadasimin senin gibi duzensiz artti, tutunmasi gec oldu dedi doktoru, kizi kucaginda gayet saglikli su anda.
Ben ilk başlarda gelmeyince 2 şişe içtim Malt içeceği.. daha sonra haftada bir iki defa humana stil tea içiyorum.. günde 2 litreden aşağı su içmiyorum...ve haftada 2.3 kere arpa Şehriye pilavı yiyorum..Selam kızlar..sütü artırmak için malt içeceği içen varmı aranızda??? Ve sütü artırdığını bildiğiniz başka neler var lütfen paulaşin çok uğraşıyorum..
Ben beyaz dut kurusunu kaynatip suyunu iciyorum, malt icecegi, petibor biskivu, hurma, cig badem, humana still tea, nurses harvey annem cayi iciyorum hepsinin de faydasini gordum. Ama en cok da cok emzirmek lazim!Selam kızlar..sütü artırmak için malt içeceği içen varmı aranızda??? Ve sütü artırdığını bildiğiniz başka neler var lütfen paulaşin çok uğraşıyorum..
Korkma canim Hcg ye takilma, gelisimi iyiyse bazen boyle duzensizlikler olabiliyor,Ayy cnm agzindan bal damlasin:) inslah bende alirm kucagma.kalp atisini duyduk 6.haftada haftasna gore iyi ileiyo suanda
Insllah ilerisi icn bisey yapmaz bebekte gelisimi icn flan ondan tedrginim baya.tup bebek olunca dha pimpirk olunuyo zor elde ettgmzden.insllah hersey guzel olurKorkma canim Hcg ye takilma, gelisimi iyiyse bazen boyle duzensizlikler olabiliyor,
11.7 mi acaba olculer nsl oluyo blmiomda toparlar kese kendni dedi i sllah bi prblem olmaz ya.6+6 da CRL 1.17 imiş dr buyuk demiş yazmişim kağida . (crl= baş popo mesafesi)Elizanykta
Son durum ne canım herşey yolundami11.7 mi acaba olculer nsl oluyo blmiomda toparlar kese kendni dedi i sllah bi prblem olmaz ya.
Yolunda cnm cok sukur.kese 25mm olmus toparlamis dedi bebek 12mm insllah bi sorun olmadan gelisir.Son durum ne canım herşey yolundami
Çok şükür canım Allah kucağina almayı nasip etsınYolunda cnm cok sukur.kese 25mm olmus toparlamis dedi bebek 12mm insllah bi sorun olmadan gelisir.