2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar napionuz yaa sesiniz çıkmıoo bizim kız çok fena oldu gunduzleri ağlamakla geçio gece daha huzurlu çok şükür..gaz için damla vermeye başladım

Kızlar napionuz yaa sesiniz çıkmıoo bizim kız çok fena oldu gunduzleri ağlamakla geçio gece daha huzurlu çok şükür..gaz için damla vermeye başladım
Bizde ayniyiz cnm benim kizlardan biri çok aglak hiç bir şekilde durmuyor fon makinesi sesinde uyuyor inşallah bu günlerde çabuk geçer

Günaydın teyzeleri biz 76 günlük olduk....
1495690236003619483770.webp

Emziren annelere bi sorum olacak, sutumi sagdigimda farkediyrum ki , gogse bi sizlama geliyor sonra 1 dk boyunca bayagi yogun sut geliyor ikisinden birden, sonra da 6-7 dk bombos, hic damlamiyor, sonra bi daha sizlama ve bi daha foss diye 30 cc akiyor sonra da yine bos gogus. Boyle boyle cocuk bos cekiyor cogunlukla gogsu. Neden boyle oluyor kizlar ?

Emziren annelere bi sorum olacak, sutumi sagdigimda farkediyrum ki , gogse bi sizlama geliyor sonra 1 dk boyunca bayagi yogun sut geliyor ikisinden birden, sonra da 6-7 dk bombos, hic damlamiyor, sonra bi daha sizlama ve bi daha foss diye 30 cc akiyor sonra da yine bos gogus. Boyle boyle cocuk bos cekiyor cogunlukla gogsu. Neden boyle oluyor kizlar ?
Ayyynı durumu ben de yaşiyorum cnm sebebini bılmıyorum ama çocuğun boş çekıyo olması canımı sıkıyo..rezene içiyorum süt yapsın diye

Ayyynı durumu ben de yaşiyorum cnm sebebini bılmıyorum ama çocuğun boş çekıyo olması canımı sıkıyo..rezene içiyorum süt yapsın diye
Canim bu durumu sik emzirerek ve sagarak astim ben. Doktora sordum, senin sut salgilama yontemi bu vucudunun dedi. Cocuk kilo aliyor mi asil soru bu dedi, aliyorsa sut yeterliymis.

2. Ay aşısını yaptıran biri bana bilgi verebilir mi ? Çok mu zor ?
bız de hıc sıkıntı yasamadık... ben 5lı karma ve zature asını yaptırdım o gun rotarıx aldım onu da agızdan damla olarak yaptırdım... 2 gun sonra da kolundan verem asısını yaptılar..

Rota aşisini yaptıran hanımlar hangi markayı tercih ettiniz eczanede mi hastanede mi yapildi (eczanede yaptıranlar var)..oral damla şeklındeymiş galıba.

Kızlar iyi misiniz bebişler denızde yuzmeye başladımı;))) kilolarını yazarmısınız sutum sankı yetmıyo gibi bi hisse kapiliyorum bazen 3aylık iken kaç oldular? Karşilaştırmak doğru değil ama gerekırse dr danişırım sadece a.s yetıyomu diye biz yaklaşik 3 buçuk aylık olduk...

Kızlar iyi misiniz bebişler denızde yuzmeye başladımı:KK66:)) kilolarını yazarmısınız sutum sankı yetmıyo gibi bi hisse kapiliyorum bazen 3aylık iken kaç oldular? Karşilaştırmak doğru değil ama gerekırse dr danişırım sadece a.s yetıyomu diye biz yaklaşik 3 buçuk aylık olduk...
Ben yazmak istemiyorum doktor cocuga diyet yap dedi resmen :((

Selamlar... biz suya bayılıyoruz.. denize giriyoruz aksamlari evde havuzu doldurup giriyoruz.. 3 aylık ölçüleri 6200gr 62 cm
4 aylık ölçüleri 6900 64 cm calismaya başladığım icin yoğurt ve meyve püresi vermeye başladım doktorumuz kızdı ölçüleri iyi ek gidaya devam etmeyin dedi..

Selamlar... biz suya bayılıyoruz.. denize giriyoruz aksamlari evde havuzu doldurup giriyoruz.. 3 aylık ölçüleri 6200gr 62 cm
4 aylık ölçüleri 6900 64 cm calismaya başladığım icin yoğurt ve meyve püresi vermeye başladım doktorumuz kızdı ölçüleri iyi ek gidaya devam etmeyin dedi..
Canım ekgıdaya 6aylıkken başlicaz diye biliyorum ben sadece annesutu verıyorum..bizde fıstığı denıze sokuyoruz önce ağlıo sonra alışıyo;)))

Back
X