2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Ben hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
Diğer ilaçlarda devam tabi...siz de kullanıyomusunuz

Ben hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
Tüm ilaçlarıma devam ediyorum ben dr çağırana kadar

Bende devam ediyorum bant var estrofem olarak, iğne ve jel bide vitamin devam

Valla sorma arkadasım ya buldu benı bu grip..cok fenayım ..korkuyorum da bebişlere bişey olur dıye ..hiç belirtim yok tatlım ..bu cuma görmeye gıdecegım nasıpse ..
canim dikkat et kendine c vitamini al. limon, greyfurt, kivi, karpuz ne bulursan ye tatlım. cook az kaldı bebisleri gormeye hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini.

canim dikkat et kendine c vitamini al. limon, greyfurt, kivi, karpuz ne bulursan ye tatlım. cook az kaldı bebisleri gormeye hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini.
Insallah cnm benım bende cok ama cok heyecanlıyım ..ınsallah guzel sonuclar alacağız ..cok az kaldı ama Zaman da geçmek bilmiyor..herseyın hayırlısı ..

Kızlar bugün kese yanındaki kanamayı kontrol için çağırmıştı doktor.ikinci kese buyumemis ama biri gayet iyi dedi.kalp atışınida duyabiliriz belki dedi.ama duyamadik 6+ 1 im şuanda.haftaya tekrar gel dedi.ama bende moral bitti tabi.çok zor bi süreç daha önce de 11 haftalikkken bebeğimi kaybettim.yeni fobim bu artık.Allahım hepimize sabır versin..

Kızlar bugün kese yanındaki kanamayı kontrol için çağırmıştı doktor.ikinci kese buyumemis ama biri gayet iyi dedi.kalp atışınida duyabiliriz belki dedi.ama duyamadik 6+ 1 im şuanda.haftaya tekrar gel dedi.ama bende moral bitti tabi.çok zor bi süreç daha önce de 11 haftalikkken bebeğimi kaybettim.yeni fobim bu artık.Allahım hepimize sabır versin..
Kalp atışı 8.haf kadar görülmeyebılır dıye yazıyodu biyerde okumuştum panık olma bence.umarım haftaya görunur

Cnm inşallah haftaya görürsünüz kalp atışını 8 .haftaya kadar normalmiş zaten stres yapma cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canim benim bende okudum 40 yerde ama gelde beynime anlat.umarım herşey gönlümüzce olur.teşekkür ederim.
ayını korku bendede var. bende bebeğimi nisanda kaybettim. tekrarını yaşamayım diye doktorum çok tedbirli. estrofem, clexane 0.4ml kansulandırıcı iğne verdi coraspin forbiol(folik asit),crinone jel ve haftada 1 kez pruloton iğne vuruluyorum.

Back
X