Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım,doktor cumartesi veya pazartesi test yaptırıp sonucunu gönder, dedi. Benim 6. Gün embriyosuydu, sadece ikinci gün batmalar oldu, başka belirtim yokSagol canim.insallahh tutunur bebegin.test gunun nezman
Ben orayı da takip ediyorum, hatta transfer öncesi gece yazmıştım(bknz :) 52. Sayfa)kafam karışıktı biraz.Temmuz 2016 tup bebek transfer olacaklar topigine gelsene canim.tramsfer olup sonuc bekleyenler var senin gbi
Canım tam olarak kaç hafta kaç gunlukken keseyi gördüğünüzü yazarmısın bende kese için beklıyorum yarın tam 4haftalık oluyorum.Kızlar hayırlı sabahlar,yeni topiğimiz hayırlı olsun :)) Dün rutin gebelik tahlilleri verdim o esnada doktor birde karından ultrason bakalım dedi vee 5mm lik kesemizi gördük hayırlısıyla :)Yalnız bebiş için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı...
Ne mutlu canım çok tebrık ederim hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben çook deneyimli bir tüp bebekciyim. 7. Denememizde bütün umutlarım bitmişken 1 hafta once güzel haberi aldık. Aslında hala şoktayım. Eşimde bende henüz alisamadik kendimi anne olamayacağıma alistirmistim ama çok şükür şuan hamileyim.Umutların tavan yapıp dibe vurduğu anları iyi bilirim.Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.Amin
Canim adetin gecmedi ozman daha senin oylemi ? Adetin gectikten 10 gun sonra deyim 5+2 de gordum ben karindanCanım tam olarak kaç hafta kaç gunlukken keseyi gördüğünüzü yazarmısın bende kese için beklıyorum yarın tam 4haftalık oluyorum.
Canım transferim 18 temmuzda oldu.5. Gün embriyosu. . Evet aramızda bigün var. Seninki ne zaman oldu?cuma günü dr a gidicem kese için inş.Bide kacinci gun embroyosu.dogum gunlerimiz bi gun araylaya oyuzden sordum
Çok teşekkür ederim canim.seninki de hayırlı olsun..Ne mutlu canım çok tebrık ederim hayırlı olsun
Benim 11 temmuz ama 2.gun embriyisu.yinede yanlis olmus ozman birimizin hesabi:)Canım transferim 18 temmuzda oldu.5. Gün embriyosu. . Evet aramızda bigün var. Seninki ne zaman oldu?cuma günü dr a gidicem kese için inş.
Ben tam 5 haftalık gidicem randevumu ayarlayabılırsem inş.Kızlar bnmde transferim 19 temmuzda oldu.2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.kan testi sonucum 416 çıktı.@elzi canım sen cuma kese için gidicekmissin.acaba bnde cumartesi gitsem görünürmü karindan.doktorum haftaya perşembe çağırdı kese için.ama çok sabirsizlaniyorm.yarin sat a gore tam 5 haftalık oluyoruz.sizce ne yapmalıyım?fikirlerinize ihtiyacım var sizce gorunur mu?
Cumartssi gorursun sanirim canim ben 5+2 de gordum hemde karindanKızlar bnmde transferim 19 temmuzda oldu.2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.kan testi sonucum 416 çıktı.@elzi canım sen cuma kese için gidicekmissin.acaba bnde cumartesi gitsem görünürmü karindan.doktorum haftaya perşembe çağırdı kese için.ama çok sabirsizlaniyorm.yarin sat a gore tam 5 haftalık oluyoruz.sizce ne yapmalıyım?fikirlerinize ihtiyacım var sizce gorunur mu?
Tüp bebek gebelik hesaplama diye bakıyorum. Sana da baktım seninki 1 nisan gozukuyo :)) çok önemli değil sağlıklı bi şekilde olsunda.Benim 11 temmuz ama 2.gun embriyisu.yinede yanlis olmus ozman birimizin hesabi:)
Yarın 4+1 olunca 5 olacak inş cnmKızlar ben bugun 4+0 'ım. Takvimde 5.hafta olarak göstermesi gerekmıyomu???
Canim o yanlis ben seninkine baktim :) 8 veya 9 du galiba.transfer oldugun gunuden 14 gun geri git son adet tarihin o sayiloyormus.ama sen 14 gun gtmicen blastokist oldugu icin12 gun geri sayacaksinTüp bebek gebelik hesaplama diye bakıyorum. Sana da baktım seninki 1 nisan gozukuyo :)) çok önemli değil sağlıklı bi şekilde olsunda.
.Cumartssi gorursun sanirim canim ben 5+2 de gordum hemde karindan