2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Sagol canim.insallahh tutunur bebegin.test gunun nezman
İnşallah canım,doktor cumartesi veya pazartesi test yaptırıp sonucunu gönder, dedi. Benim 6. Gün embriyosuydu, sadece ikinci gün batmalar oldu, başka belirtim yok:(

Kızlar hayırlı sabahlar,yeni topiğimiz hayırlı olsun :)) Dün rutin gebelik tahlilleri verdim o esnada doktor birde karından ultrason bakalım dedi vee 5mm lik kesemizi gördük hayırlısıyla :)Yalnız bebiş için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı...
Canım tam olarak kaç hafta kaç gunlukken keseyi gördüğünüzü yazarmısın bende kese için beklıyorum yarın tam 4haftalık oluyorum.

Merhaba arkadaşlar ben çook deneyimli bir tüp bebekciyim. 7. Denememizde bütün umutlarım bitmişken 1 hafta once güzel haberi aldık. Aslında hala şoktayım. Eşimde bende henüz alisamadik kendimi anne olamayacağıma alistirmistim ama çok şükür şuan hamileyim.Umutların tavan yapıp dibe vurduğu anları iyi bilirim.Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.Amin
Ne mutlu canım çok tebrık ederim hayırlı olsun

Canım transferim 18 temmuzda oldu.5. Gün embriyosu. . Evet aramızda bigün var. Seninki ne zaman oldu?cuma günü dr a gidicem kese için inş.
Benim 11 temmuz ama 2.gun embriyisu.yinede yanlis olmus ozman birimizin hesabi:)

Kızlar bnmde transferim 19 temmuzda oldu.2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.kan testi sonucum 416 çıktı.@elzi canım sen cuma kese için gidicekmissin.acaba bnde cumartesi gitsem görünürmü karindan.doktorum haftaya perşembe çağırdı kese için.ama çok sabirsizlaniyorm.yarin sat a gore tam 5 haftalık oluyoruz.sizce ne yapmalıyım?fikirlerinize ihtiyacım var sizce gorunur mu?

Kızlar bnmde transferim 19 temmuzda oldu.2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.kan testi sonucum 416 çıktı.@elzi canım sen cuma kese için gidicekmissin.acaba bnde cumartesi gitsem görünürmü karindan.doktorum haftaya perşembe çağırdı kese için.ama çok sabirsizlaniyorm.yarin sat a gore tam 5 haftalık oluyoruz.sizce ne yapmalıyım?fikirlerinize ihtiyacım var sizce gorunur mu?
Ben tam 5 haftalık gidicem randevumu ayarlayabılırsem inş.

Cumartssi gorursun sanirim canim ben 5+2 de gordum hemde karindan

Kızlar ben bugun 4+0 'ım. Takvimde 5.hafta olarak göstermesi gerekmıyomu???

Tüp bebek gebelik hesaplama diye bakıyorum. Sana da baktım seninki 1 nisan gozukuyo :)) çok önemli değil sağlıklı bi şekilde olsunda.
Canim o yanlis ben seninkine baktim :) 8 veya 9 du galiba.transfer oldugun gunuden 14 gun geri git son adet tarihin o sayiloyormus.ama sen 14 gun gtmicen blastokist oldugu icin12 gun geri sayacaksin

Back
X