2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Cumartssi gorursun sanirim canim ben 5+2 de gordum hemde karindan
Cumartssi gorursun sanirim canim ben 5+2 de gordum hemde karindan
Canım bir gün arayla yaptirmisiz. Senin sonucunda çok iyi belki ikizdir. Benim 14. Gün 230 du. Yarın gidicem doktora burdan yazarım yine.keseyi görürüz inş. Ama bugün biraz mutsuz uyandim kahverengi leke gelmiş biraz. Biraz korkuttu beni.aynı şeyi yaşayan var mı aranizda?

Kızlar bir şey soracağım benim SAT 2 temmuz ama 14 ünde transfer yapıldı.O zaman ben SAT ı 30 haziran olarak mı alacağım?

Kizlar bulanti yasayan yada herhangi belirti yadan var mi bende uyku ve halsizlik disinda hicbirsey yok

Bende mens okcakmiş gibi olan ağrı şuan şiddetli.yemin ederim içim hiç rahat değil.keseyi görmeye 1 hafta var.10 ve 12. Gunlerden sonra kanda vermedım.nasil korkuyorum bilseniz..sizce bu ağrı ne zaman geçecek

Kızlar günaydın. Dünden beri kahverengi leke geliyo yoğun olmamakla birlikte.bugün doktora kese için gidicez.ama ben manyak olmuş durumdayım. Eşim kızıyo sürekli çok kasıyosun,dusunuyosun diye.ama goruyorum ki biz çoğu kadın ayniyiz.rahatlık diye bişey yok bize.beynimizde 40 tane düşünce. Ve benim bu hamileliğim öyle bir zamana geldiki. Pazar günü 1 haftalık orta avrupa tatiline gidiyoruz.3 ay önceden planlanmış bir tatil.nasıl olaçak bilmiyorum.kafam dumanli :) :(

Kızlar günaydın. Dünden beri kahverengi leke geliyo yoğun olmamakla birlikte.bugün doktora kese için gidicez.ama ben manyak olmuş durumdayım. Eşim kızıyo sürekli çok kasıyosun,dusunuyosun diye.ama goruyorum ki biz çoğu kadın ayniyiz.rahatlık diye bişey yok bize.beynimizde 40 tane düşünce. Ve benim bu hamileliğim öyle bir zamana geldiki. Pazar günü 1 haftalık orta avrupa tatiline gidiyoruz.3 ay önceden planlanmış bir tatil.nasıl olaçak bilmiyorum.kafam dumanli :) :KK43:
Canim gt gel bakalim ne diyrvek ins bisey olmaz progeston kullanmiyomusun.yerinde olsam tatil yansin umrumda olmazdi cok onemli ilk 3 ay.yolculuk yapcaksin gezeceksin kotu zamanlama.tup degilmi senin keske buay baslamasydin ozman tatil ayatladiniz madem

Canım progestan fitil kullanıyorum. İğne de kullanıyordum ama 3 gün önce biraktirmisti doktor. Ama dün 1 tane iğne yaptir dedi lekelenme olunca.ben aslında eşime eylül gibi yaptıralım dedim ve bazı tesadüflerle tedaviye başladık. Doktoro da tatil planimizdan bahsettik bişey olmaz gezersiniz dedi.ve zaten o kadar umutsuzduk ki artık zaten tutmuyo diye.çok şükür oldu.ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum..herseyin hayırlısı .. bugün herşey netlik kazanacak. . Sen igne kullanıyo musun? Bu arada bulantı henüz yok bende

Canım progestan fitil kullanıyorum. İğne de kullanıyordum ama 3 gün önce biraktirmisti doktor. Ama dün 1 tane iğne yaptir dedi lekelenme olunca.ben aslında eşime eylül gibi yaptıralım dedim ve bazı tesadüflerle tedaviye başladık. Doktoro da tatil planimizdan bahsettik bişey olmaz gezersiniz dedi.ve zaten o kadar umutsuzduk ki artık zaten tutmuyo diye.çok şükür oldu.ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum..herseyin hayırlısı .. bugün herşey netlik kazanacak. . Sen igne kullanıyo musun? Bu arada bulantı henüz yok bende
Demekki vardi bundada bi hayir.igne kullanmiyorum canim kan sulandirici kuaniyorum.progeston 200 3 tane kullaniyorum.dun arkadasim geldi sen nebicim hamilesin ne uyku var ne mide bulantisi ne aserme diyo :)

Bende mens okcakmiş gibi olan ağrı şuan şiddetli.yemin ederim içim hiç rahat değil.keseyi görmeye 1 hafta var.10 ve 12. Gunlerden sonra kanda vermedım.nasil korkuyorum bilseniz..sizce bu ağrı ne zaman geçecek
Yeni gordum canim :) canim kan vermene gerek yok zaten allah gostermesin dusuk yada kimyasal olsa zaten adetin gelir.doktor niye kan aldiriyosun ne gerek var demisti bende senin gbiydim.adet sancisina gelince benim hala oluyor siddetli griyor arada onada olabilir dedi ilk aylar.takvim olauini cok bilmiyom

Demekki vardi bundada bi hayir.igne kullanmiyorum canim kan sulandirici kuaniyorum.progeston 200 3 tane kullaniyorum.dun arkadasim geldi sen nebicim hamilesin ne uyku var ne mide bulantisi ne aserme diyo :)
Ama zaten bunlar için biraz erken galiba.bence 1 haftaya kadar mide bulantısı başlar. İnş. Başlasın hepimizin ki hergün kusabilirim hiç şikayet etmem :)

Back
X