- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım 5gün var aramızdagittik canım, çok şükür büyüyor miniğim 10+3, 3,7cm :)
hareket halindeydi, kıpır kıpır :)
progestan iğneden fitile geri dönüş yapabilirsin dedi doktorum ama ben iğneye devam etmek istediğimi söyledim. fitil tam gitmiyor, çok akıntı yapıyor, iğne daha kesin gibi. tamam popom artık çok acıyor ama 2 hafta daha dayanırım inşallah.
keseye çok yakın olmayan minik bi kanama alanı var ama çok önemli değilmiş. inşallah kanama yaşamayalım :/
doktorum, ikili test yerine genoks'da yapılan nifty adlı bi testi önerdi, %100e yakın sonuç veriyormuş. karar vermiş değilim.
hepimizin bebeği sağlıkla gelişsin, kucağımıza alalım inşallah.
ahh, ya doğurunca napıcaz :) inşallah herşey hep yolunda ilerlesin hepimiz için.Çok sevindim canım 5gün var aramızdaherşey rüya gibi geliyo en mutlu günlerimiz ayrıntılı usg da falan görsek napcaz acaba
nifty test neymiş ilk keZ duydum o daha iyiyse ondan yaptıralım ya da zararı yoksa ikisinide yaptıralım
Canım çok şükür benim yok denecek kadar az bulantım sadece et ve etli şeyleri yiyemiyorum böyle patetes,makarna,meyve,sebze fln yiyorum onlar bastırıyo.selam kizlar nasil gidiyor hamilelik.. ben dördüncü ayima girdim cok sükür ama mide bulantisiyla bas edemiyorum, ilac icer icmez wc ye kusuyorum, sürekli mide bulantisi, hersey pis kokuyor, herseye her yemege tiksinerek bakiyorum, ne zaman gecer kizlar???
Oluyor bende de canim. Bebek büyüdükçe kendine yer açtıkca ağrı olurmuş deniliyor.10.haftadan selamlar
Kızlar sizinde ara ara böyle adet olacakmış gibi kasıklarınızda karnınızda ağrı oluyormu?
amin amin insallah cnmCnm kirmiziya donmedigi surece sikinti yok ins.ben 12 haftanin icindeyim hala geliyor.ki aktif bir kanamam olmadigini soyledi dr.4.ay bitene kadar sabredicez.rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin
Son bir aydir kullaniyorum progestani.ilk kutuda gunde iki tane simdi bir tane kullaniyorum.(hap olarak )ama crinone jel gunde iki tane kullanmaya devam ediyorum.amin amin insallah cnmpeki progestan kullandin mi ne kadar kullandin?dr um 50mg lik 5tane verdi kullaniyorum.acaba yine yazar mi yoksa kanama yoksa verilmez mi
Allah korusun minikleri, git için rahatlasın Can'ım. Benim de göğüslerim eskiye göre sızlamıyor ama, Zamanla geçiyor belkide o ilk belirtiler. Kötü şeyleri aklına getirme. Öksürük için bi ilaç verirler mi acaba, ılık su iç.Günaydın hanımlar ben kuru bir öksürüğe yakalandım boğazımdan aşağı kadar yanma var pekmez bal falan içiyorum daha devam öksürükden karnım acıdı. Bugün de bişey hissetmiyorum bebeklerle ilgili bişey göğüslerim de sızlamıyor çok tedirginim 12 haftaya gelmişken kötü şeyler yaşamamam inşallah çalışıyorum izin alıp gideyim bi doktora diyorum
cnm bana 5tane verdi bitince devam etme dedi,yrn bitiyor ve daha yrn 14.gunumuz ama hemsiresiydi,sence ne yapim bi daha arayip doktorla gorussem miSon bir aydir kullaniyorum progestani.ilk kutuda gunde iki tane simdi bir tane kullaniyorum.(hap olarak )ama crinone jel gunde iki tane kullanmaya devam ediyorum.