2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

kızlar çok şükür allahima bugün bende pozitifi gördüm. allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kısmet olursa bende nisanda dogum yapicam.
Gözünüz aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Eğer benimde yolunda giderse aynı gün doğumumuz. Değerlerin kaç arkadasim.

Sizin daha yüksek allah tamamına erdirsin.benim 12. Gün 144 /14. Gün 236. Pazartesi yine test istedi dr. Bu şekilde olup hamile olan varmi.çok endişeleniyorum. İlla iki kat mi artması lazım. Nolur cvp yazın. Vakit geçmiyor. Zaman dolmuyo.şu ise bakın hamileyim ama sevinemiyorum.belirsizlik çok kötü.
Canım doktorun kendi ağzından birebir dıyduğum şey : bhcg değeri gun aşırı %60 oranında artıyorsa sağlıklı gebelıktır.yani illa %100 artcak dıye bişi yok....üzme kendini sonrakı sonucunu bize de yaz ama merak ettim dualarım senınle.

selamm kizlar, bende 25 temmuzda iki tane embiryo transfer edildi.. suan hamileyim, cok iyi oldu bu topik, en azindan bilmedigimiz herseyi sorabiliriz..bende 19 agusosta ultrasyona gircem, hepimize hayirli ugurlu saglikli olur insalllah

Slm kızlar ben de buraya geldim. Hayırlı olsun topikk ya bi türlü yapamıyor m takvimi nasıl oluyor. Ben de yapmak istiyorum :(

Kişisel bilgilerine gir cnm..doğum yapacağin tarihi soran bi yer var.tarihi gir otomatık oluyor

Back
X