- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba.aynı durum bende de var.keseyi görmeden önce başladı hahverengi leke sonra azaldı şimdi yine başladı biraz.bende çok korktum doktor kese yanında biraz kanama olduğunu söyledi ama sorun yok dedi bizi tatile bile gönderdi. Benim yine de korkularım var tabi.Salı günü dr a gidicem bakalım son durumu öğrenicem. Senin transfer ne zamandı?hemen hastaneye kostum, doktor ne igne ne ilac vermedi, yeni geldim hastaneden.. dedi bazen olabiliryormus, eger adet kanamasi gibi olmadikca korkma ama adet kanamasina dönerse hemen gel dedi.. offfffffffffff yinede cok korkuyorum.. dua edin bana ne olur daha sevincini tam yasayamadim kaybetmek istemiyorum
Canım gözün aydın. Tam olarak kaçıncı haftadasin? Ben salı günü gidicem duyabilir miyiz acaba?Kizlar esim cok sabirsizlandi bugun aksam gittik kalp duymak icin.cok sukur duyduk darisi size insallah
amin cnm inşallahBenim de arada pembe ve kahverengi lekelenmelerim oluyor. Okudugum kadariyla normal gibi. Hayirli olaun herkese.
3 gun kesintisiz agridi ve gecti sonunda. Simdi arada yokluyor ama baslamiyor cok sukur.amin cnm inşallah
Cnm senin baş agrin devam ediyor mu benim hala geçmedi tam olarak
Benimde aynı cnm arada yokluyor hala3 gun kesintisiz agridi ve gecti sonunda. Simdi arada yokluyor ama baslamiyor cok sukur.
Canim aramizda bir gun var duyarsin sanirim 6.hafyalik dedi doktor benim hesabima 6+5Canım gözün aydın. Tam olarak kaçıncı haftadasin? Ben salı günü gidicem duyabilir miyiz acaba?
günaydınSelam hanımlar sabah kullandığım crinone jeli anneme unuttum.. bana bir öneriniz var mı![]()
Günaydın arkadaşlar bugün ikinci testim var
güzel haberler alırsın inşallah. benimde yarın 3. testimGünaydın arkadaşlar bugün ikinci testim var
Amin cnm inşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım hep inşallahgüzel haberler alırsın inşallah. benimde yarın 3. testim
Canım benim hiç kan gibi gelmedi ama kahverengi geldi 1 hafta boyunca.şuanda yine yok kesildi ama bembeyaz da değil. Doktorun en iyisini bilir ama iğne vermesi gerekirdi gibi geliyor bana.çünkü benim doktorum kana çevirirse progestan igne yaptirirsiniz demişti. Ama 9 ay böyle olanlar var fazla düşünmemek stres yapmamak lazım.elzi tam olarak nasildi.. benim demin kesilmisti , simdi gene kan gibi basladi kafayi yiycem.. ablam doktorun dediklerini bosver yat uzan yerinden kalkma diyor .8
Bende salı günü 6+2 olucam doktora göre hayırlısı bakalım. Bu hesap işi biraz karışık nete ve doktora göre.Canim aramizda bir gun var duyarsin sanirim 6.hafyalik dedi doktor benim hesabima 6+5
Bende hala mide bulantısı yok.ama ara ara kasık ağrısı var özellikle sağ kasığim batıyor. Onun dışında bi farklılık yok.sende durumlar nasıl?Bende salı günü 6+2 olucam doktora göre hayırlısı bakalım. Bu hesap işi biraz karışık nete ve doktora göre.
Merhaba canım. Benimde tarihi hesaplar misın. Son adet tarihi 8 temmuz. 3.gün embriyoşu. Transfer tarihi 22 temmuz.bana son adet tarifi ve kaçıncı gün embriyosu söyleyin hesaplayayım
Canım ben de de pembe renkli hafif akıntı var. Bende korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz.kizlar bana acil yardim lazim.. kahverengi akintim var, birazda kan geliyor napmaliyim
Canım senin transfer ne zamam idi.Canim aramizda bir gun var duyarsin sanirim 6.hafyalik dedi doktor benim hesabima 6+5
Canım mutlaka kullan çünkü düşük olmasını engelliyor.Selam hanımlar sabah kullandığım crinone jeli anneme unuttum.. bana bir öneriniz var mı![]()
güzel haberler bekliyoruz.Günaydın arkadaşlar bugün ikinci testim var
Sağol cnm inşallahMerhaba canım. Benimde tarihi hesaplar misın. Son adet tarihi 8 temmuz. 3.gün embriyoşu. Transfer tarihi 22 temmuz.
Canım ben de de pembe renkli hafif akıntı var. Bende korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz.
Canım senin transfer ne zamam idi.
Canım mutlaka kullan çünkü düşük olmasını engelliyor.
güzel haberler bekliyoruz.