Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta da bır gırıyordum... 8 haftalıkken 3 hafta sonra gırdım... şimdi ise ayda 1 e döndüm..Kizlar, ultrasona ne siklikla giriyorsunuz ? Daha once de sordum cevaplanmadi. Ben haftada 1 giriyordum simdi 2 haftada 1 e cikardim.
canım benim merkezde son kontrolüm 16sında idi, 1 gün sonra da başka bi doktora gittim. merkez 2 hafta sonra yine görüşelim dedi, bu cuma inşallah, diğer doktor da doğum için planladığım doktor o da 4 hafta sonrasına randevu vermişti. ayın 17sinden beri gitmiyorum ama inanılmaz merak içindeyim :SKizlar, ultrasona ne siklikla giriyorsunuz ? Daha once de sordum cevaplanmadi. Ben haftada 1 giriyordum simdi 2 haftada 1 e cikardim.
Canim gittinmi doktoraYine kanamalı bir güne başladım
İşyerinden çıkıcam öğleden sonra gidicem dr uma![]()
Geçmiş olsun canım benim dikkat kendine uzan çok duş alma bu aralar cnm dinlen Allahım hepimizin bebeğini bağışlasın insKızlar gittik dr a çok şükür bişey yok çok az bi kanama alanı gördü 1 hafta rapor verdi ayaklarını havaya kaldır yat dedi![]()
Maşallah Allahım daha ilerleyen zamanlarını sağlıkla görmek nasip olsun inş bizde görmeyi nasip etsin ins sağlıkla gelsin bebislerSelam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..
Hayirli olsun canim, ben de 11+5 te haftaya Sali gidiyorum inslalah.Selam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..
Bende haftaya salı aynı gidiyoruz inşallah sonuçlarımız güzel çıkarHayirli olsun canim, ben de 11+5 te haftaya Sali gidiyorum inslalah.
Maşallah cnm gözün aydınSelam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..
alnımda öyle alerji gibi nokta nokta sivilcecikler oldu ama göbekte olmadı canım.Günaydın hanımlar yine bir danışayım dedim :) göbek etrafında sivilcelenme yaşayan oldu mu göbeğim çıkmaya başladıkça sivilce oldu. Alerji mi tada sadece sivilce mi bilemedim haftaya kontrolüm o zaman sorabikcem doktoruma
Olabilir dimi hormon değişikliğinden dolayı, tüyler benimde göbeğim de öyle oldu çoğaldı sanki bakalım atlatıcaz inşallah bunları da kötüsü olmasındaalnımda öyle alerji gibi nokta nokta sivilcecikler oldu ama göbekte olmadı canım.
ve tüylerim çok incecikti, onlar koyulaştı, yüzümde vücudumda :/ herhalde hormon ilaçlarındandır bu?