2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Bulanti bende de var.yemek yemezsem iyiyim.kahvaltilik meyve corba salata ile gecirtiriyorum ben de.

Kizlar, ultrasona ne siklikla giriyorsunuz ? Daha once de sordum cevaplanmadi. Ben haftada 1 giriyordum simdi 2 haftada 1 e cikardim.

Kizlar, ultrasona ne siklikla giriyorsunuz ? Daha once de sordum cevaplanmadi. Ben haftada 1 giriyordum simdi 2 haftada 1 e cikardim.
canım benim merkezde son kontrolüm 16sında idi, 1 gün sonra da başka bi doktora gittim. merkez 2 hafta sonra yine görüşelim dedi, bu cuma inşallah, diğer doktor da doğum için planladığım doktor o da 4 hafta sonrasına randevu vermişti. ayın 17sinden beri gitmiyorum ama inanılmaz merak içindeyim :S

Ben de doktora israrla sordum ultrasonun hicbir zarari yok dedi. Artik 2 li tarama haftaya Sali yapilacak. Sonrasinda ayda 1 e gecis yapacagiz biz de.

Selam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..

Eklentiler

• IMG-20160926-WA0015.webp
    IMG-20160926-WA0015.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
Selam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..
Maşallah Allahım daha ilerleyen zamanlarını sağlıkla görmek nasip olsun inş bizde görmeyi nasip etsin ins sağlıkla gelsin bebisler

Hayirli olsun canim, ben de 11+5 te haftaya Sali gidiyorum inslalah.

Maşallah cnm gözün aydın

Günaydın hanımlar yine bir danışayım dedim :) göbek etrafında sivilcelenme yaşayan oldu mu göbeğim çıkmaya başladıkça sivilce oldu. Alerji mi tada sadece sivilce mi bilemedim haftaya kontrolüm o zaman sorabikcem doktoruma

Günaydın hanımlar yine bir danışayım dedim :) göbek etrafında sivilcelenme yaşayan oldu mu göbeğim çıkmaya başladıkça sivilce oldu. Alerji mi tada sadece sivilce mi bilemedim haftaya kontrolüm o zaman sorabikcem doktoruma
alnımda öyle alerji gibi nokta nokta sivilcecikler oldu ama göbekte olmadı canım.
ve tüylerim çok incecikti, onlar koyulaştı, yüzümde vücudumda :/ herhalde hormon ilaçlarındandır bu?

alnımda öyle alerji gibi nokta nokta sivilcecikler oldu ama göbekte olmadı canım.
ve tüylerim çok incecikti, onlar koyulaştı, yüzümde vücudumda :/ herhalde hormon ilaçlarındandır bu?
Olabilir dimi hormon değişikliğinden dolayı, tüyler benimde göbeğim de öyle oldu çoğaldı sanki bakalım atlatıcaz inşallah bunları da kötüsü olmasında

Back
X