2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın hanımlar yine bir danışayım dedim :) göbek etrafında sivilcelenme yaşayan oldu mu göbeğim çıkmaya başladıkça sivilce oldu. Alerji mi tada sadece sivilce mi bilemedim haftaya kontrolüm o zaman sorabikcem doktoruma
Olabilir dimi hormon değişikliğinden dolayı, tüyler benimde göbeğim de öyle oldu çoğaldı sanki bakalım atlatıcaz inşallah bunları da kötüsü olmasında
Benim tuylerim hep koyulasti ve gogus cevremde acik renkli ben gibi lekeler cikti hep. Ilaclardan herhalde:

Kızlar mide -bağırsak sorunu yaşayan var mı? Benim bağırsaklarım hep gurul gurul bildiğin dışardan bile duyuluyo gurultu sizde varmı böyle birşey?

Benim de aynı. Midem şişiyor gün içinde. Sabah beli bol olan pantolon öğlen e patlayacak hale geliyor

Ellerim tuylendi ya hayret bişi.... karnıma çatlak önleyıcı krem sürüyorum ilaçlarım bitti zaten Allaha şükür kurtulduğuma inanamoyorum ilaç torbasını görünce midem ağzıma gelıodı karnımdakı morlukların azalmasını beklıorum

Arkadaslar bısey sormak ıstıyorum..sarı akıntısı olan var mı_?
bende bi kaç gündür oluyor, idrar tahlili yaptıracağım kontrol günü doktora gösteririm, iltihap oldum herhalde?
bi de bu kahverengi mi, açık kahve mi, sarı mı derken renkler birbirine karıştı :S

bende bi kaç gündür oluyor, idrar tahlili yaptıracağım kontrol günü doktora gösteririm, iltihap oldum herhalde?
bi de bu kahverengi mi, açık kahve mi, sarı mı derken renkler birbirine karıştı :S
benım tam sarı renk anlamıs degılım..ıltıhap gıbı de degıl..sarı akıntı..inşallah ıltıhap degıldır.

Kızlar şimdi asıl kendi dr umdan geldim dün yoktu dr um.ya herşey güzel bi sıkıntı yok ama sat a göre 9 haftayım usg da 8 hf çıktı dr önemli deil ilk aylar böyle olur desede içim hiç rahat etmedi sizdede oldumu böyle şey

Kızlar şimdi asıl kendi dr umdan geldim dün yoktu dr um.ya herşey güzel bi sıkıntı yok ama sat a göre 9 haftayım usg da 8 hf çıktı dr önemli deil ilk aylar böyle olur desede içim hiç rahat etmedi sizdede oldumu böyle şey
canım, inşallah sağlıkla gelişsin bebiş. doktor da olur böyle demiş, belki burda da yaşayanlar vardır. allah kolaylıklar versin.

Can'ım yaptırdım taramayı %85 sorun yok dedı %15 i kan sonucuna gore bellı olacak .. Kan sonucu da haftaya cuma arayıp ogrenecegım .. Ense kalınlığını söylüyor zaten .. Ücreti biraz pahalı muayene ücreti + tarama testı 360 TL tuttu .. Bıraz fazla ama yapacak bişey yok . Muayene asagıda vıp 1 de oldu.. Ahmet Zeki Işık'ın odasında .. Herşeyi detaylı bi şekılde anlattı Süleyman hoca.. 5 tane resim verdı.. Hersey o kadar net ki.. Insallah sende bu guzel duyguyu yasayacaksın ..
Canım cok sevındım arkadasım allahım sag salım kucağına almayı nadıp etsın. Pekı aşağıda bakmasının sebebı neymıs? Ultrason farkı mı acaba hanı 3 boyutlu falan onlardanmıydı?

Go
Selam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..
gozun Aydın canım Allah saglıcakla kucağına almayı nasıp etsın

Herkese iyi geceler
Benimde bebeğim 12+4 günlük bugün ikili test yaptırdım ultrasonda herşey normal çıktı kan testide p.tesi günü cikicak ayrıca bebegimin cinsiyeti de belli oldu %95 erkek dedi dr. Umarım p.teside güzel sonuçlar çıkar rabbim herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Back
X