2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

canım, ben iğneye başladığım gün fitili bıraktırdılar. sadece günde iki ampul progestan iğne kullanıyorum.

estrofem kullanmaya devam ediyormuydun sen?
Evet canim devam ediyorum . Canım kan pihtilasmasi olduğundan endişeliyim. İgneyi de kes dediler . Rapor verdi doktor . Stres yok ev İsi yasak yatcan dedi

Kızlar Merhaba bende bugün doktordaydim bebis iyi çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor ellerini kaldırmısti yavru yukarı artık bebek görüntüsünü almıştı 10 hafta 2 günlük fitil kesti doktor folik asit yazdı kızlar Hepimizin sağlıkla devam etsin inş bende sağlık ocağına gidicem yazılmak lazımmış bilgileri olmalıymis Bu arada bişey sormak istiyorum heyecandan unuttum siz çatlakların kuruluklariniz oldumu bende olmaya başladı demeyi unuttum siz bişey kullanıyor musunuz?

Kızlar Merhaba bende bugün doktordaydim bebis iyi çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor ellerini kaldırmısti yavru yukarı artık bebek görüntüsünü almıştı 10 hafta 2 günlük fitil kesti doktor folik asit yazdı kızlar Hepimizin sağlıkla devam etsin inş bende sağlık ocağına gidicem yazılmak lazımmış bilgileri olmalıymis Bu arada bişey sormak istiyorum heyecandan unuttum siz çatlakların kuruluklariniz oldumu bende olmaya başladı demeyi unuttum siz bişey kullanıyor musunuz?
benım gogsümde kuruluk var cnm..bebek yagı kullanıyorum suan..doktor lıreac dıye bi krem verdı ama parası cok fazla oldugu ıcın ılerleyen aylarda almayı dusunuyorum...suan nemli tutmak onemli..bugun de nıveanın bebkler ıcı nemlendırıcı losyonunu alacagım..

benım gogsümde kuruluk var cnm..bebek yagı kullanıyorum suan..doktor lıreac dıye bi krem verdı ama parası cok fazla oldugu ıcın ılerleyen aylarda almayı dusunuyorum...suan nemli tutmak onemli..bugun de nıveanın bebkler ıcı nemlendırıcı losyonunu alacagım..
Saol canım cevabın için çok teşekür ederim ben bidaha gittiğimde sorucam

bizim bugün 11. haftamız bitecek inşallah, yarın 11+1 :)
ikili test için ayın 14üne randevu verdi doktorumuz, ikili teste alternaf "nid

ikili test için ayın 14üne randevu verdi doktorumuz, ikili teste alternatif "nifty" adlı bi testten bahsetti, %99 oranında daha net sonuç veriyormuş, ikili teste göre masraflı. seçimi bize bıraktı.
sanırım ikili testi yaptıracağım ilk olarak. inşallah sonuçlarımız güzel gelsin.

Ben daha kan verdim dun, bi de ensesine baktilar. Kan sonucu daha etkili galiba sonucta deil mi ?
ense kalınlıgında sorun cıkmadıysa korkma arkadasım...kanda da bısey cıkmaz..doktorlar anlıyorlar zaten... ense kalınlıgına baktıgında %85 sorun yok dedı %15i kan testı sonucuna gore karar vercez dedi..güzel haberlerle gel arkadasım... ıcın ferah olsun..

ikili test için ayın 14üne randevu verdi doktorumuz, ikili teste alternatif "nifty" adlı bi testten bahsetti, %99 oranında daha net sonuç veriyormuş, ikili teste göre masraflı. seçimi bize bıraktı.
sanırım ikili testi yaptıracağım ilk olarak. inşallah sonuçlarımız güzel gelsin.
evet bu testi duymustum gercekten pahalı bır test 2500 tl cıvarı..cocugun kromozomlarına bakılıyormus galıba...hayırlısı arkadasım bebek bızım bebgımız allahım saglıklısını versın ...bana sormus olsaydılar ben 2li tarama yaptırırdım gene..hersey allahtan..

Ben yaptırdım ikili testi kan tahlilinin sonucunu bekliyorum ;) gün içerisinde arayacaklar...

Back
X