2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

evet bu testi duymustum gercekten pahalı bır test 2500 tl cıvarı..cocugun kromozomlarına bakılıyormus galıba...hayırlısı arkadasım bebek bızım bebgımız allahım saglıklısını versın ...bana sormus olsaydılar ben 2li tarama yaptırırdım gene..hersey allahtan..
ben de ikili yi yaptıracağım canım, ikili %85 oranında doğruluk veriyormuş nifty %99. amniyosentez yaptırması gerekenlere alternatif olabilir, inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun.

ense kalınlıgında sorun cıkmadıysa korkma arkadasım...kanda da bısey cıkmaz..doktorlar anlıyorlar zaten... ense kalınlıgına baktıgında %85 sorun yok dedı %15i kan testı sonucuna gore karar vercez dedi..güzel haberlerle gel arkadasım... ıcın ferah olsun..
1.6 cikti canim benim. Doktor her sey cok guzel dedi. Senin ?

2li testleriniz hayırlı olsun kızlar inşallah herkesin tüzel çıkar sonuçları grubun aktifliği konusunda çalışında mesai saatleri içinde zor oluyo yazmak akşam eve gidince daha rahat okuyup yazıyorum.
Göbek konusunda daha yok göbeğim zaten hafif kendi göbeğim vardı o var hala çatlaklar içinse göbek olmadığı için henüz bişey kullanmadım ama bebek yağı iyi diyolar

benım de nt 0,9 cıktı cnm..
Benimde ekili test ayin 20sine doğru inş güzel sonuçlar çıkar hepimizin benim sanki göbegim biraz belirledi gibi çıkma yok ama bir sert yuvarliklik var hafiften kuruluk oldu yanlarimda Ellerimde bile folik asit verdi her gün bir tane içiçem bende katılıyorum hoc aktif değil bulantilariniz var mı kızlar ben her gün çıkarıyorum bulantı halindeyim genel olarak

Benimde ekili test ayin 20sine doğru inş güzel sonuçlar çıkar hepimizin benim sanki göbegim biraz belirledi gibi çıkma yok ama bir sert yuvarliklik var hafiften kuruluk oldu yanlarimda Ellerimde bile folik asit verdi her gün bir tane içiçem bende katılıyorum hoc aktif değil bulantilariniz var mı kızlar ben her gün çıkarıyorum bulantı halindeyim genel olarak
Güzel cıkar arkadasım gonlunu ferah tut.. cok heyecanlı bır surec ya..benımde gobegım bıraz belırdı..sert ve yuvarlak dediğin gibi.benım hıc bulantım olmadı arkadasım..kullandıgım vıtamın vardı onceden bısey yapmıyordu...şimdi onu ıctıgım de kusuyorum..doktora soyledım degıstırdı..sımdı demır+folıkasıt+b12 olan bır hap ıcıyorum..cok şükür bulantı ve kusma yasamıyorum ...bıraz daha dayan arkadasım 12.hafta sonunda kesılecek ınsallah..

Güzel cıkar arkadasım gonlunu ferah tut.. cok heyecanlı bır surec ya..benımde gobegım bıraz belırdı..sert ve yuvarlak dediğin gibi.benım hıc bulantım olmadı arkadasım..kullandıgım vıtamın vardı onceden bısey yapmıyordu...şimdi onu ıctıgım de kusuyorum..doktora soyledım degıstırdı..sımdı demır+folıkasıt+b12 olan bır hap ıcıyorum..cok şükür bulantı ve kusma yasamıyorum ...bıraz daha dayan arkadasım 12.hafta sonunda kesılecek ınsallah..
Canim cok sagol inş sürekli yatağa bağlıyor bu bulantı beni yürüyorum evde ama bulanıyor hep inş azalır zamnla.benim bulantı kusma olduğu için folik asit tok karınlà al dedi doktor in hepimiz için en hayırlısı olsun cnm her ani heyecanlii

Kontrole gittin mi canım?
Evet o gün gördüm iyilerdi. Bugün de ikili test kontrolüm vardı şükür yine iyi dedi doktor. Ama gününden öne geçmiş biri inşallah sorun olcak bişey değildir. Yine boyutlar iyi dedi kan sonucuna bakacağız haftaya o da iyi çıkar umarım. Şimdi sadece vitamin kullanıcam başka bişey kullanmıcam.

Kuruluk kusmaktan oluyor canım aynısı bendede oldu 6. haftadan 12. haftaya kadar su bile içememiş ve defalarca hastaneye yatmış biri olarak çok iyi biliyorum yaşadıklarını.Ben en son 11. haftada 5 gün yattıktan sonra birşeyler az da olsa yemeye başladım.Tabi ketonlar enfeksiyonlar antibiyotik tedavileri falan çok şey yaşadım en son 25 lt serum yedim ve zofer denilen iğnelerle ayağa kalkabildim şükür.6 kilo verdim 41 kilo oldum ama şükür bebeğim sağlıkla tutundu bana.Herkes diyodu 12. haftada kesilecek diye hayal gibi geliyordu bana.Ama şükür 13+1deyim ve çok azaldı diyebilirim arada tutuyor tabi ama buna da şükür.Herşey bebeğimiz için canım sabret geçecek bugünler.Biraz uzun oldu ama moral vermek istedim canım :KK19:

Ben de devlet hastanesine kan verdim tam kan orda baktılar USG ile ense kalınlığında baktılar normal dedi ama kendi Dr haftaya ayrıntılı bakacak inş. Ama bebeklerin biri kesenin içinde göstermedi

Kuruluk kusmaktan oluyor canım aynısı bendede oldu 6. haftadan 12. haftaya kadar su bile içememiş ve defalarca hastaneye yatmış biri olarak çok iyi biliyorum yaşadıklarını.Ben en son 11. haftada 5 gün yattıktan sonra birşeyler az da olsa yemeye başladım.Tabi ketonlar enfeksiyonlar antibiyotik tedavileri falan çok şey yaşadım en son 25 lt serum yedim ve zofer denilen iğnelerle ayağa kalkabildim şükür.6 kilo verdim 41 kilo oldum ama şükür bebeğim sağlıkla tutundu bana.Herkes diyodu 12. haftada kesilecek diye hayal gibi geliyordu bana.Ama şükür 13+1deyim ve çok azaldı diyebilirim arada tutuyor tabi ama buna da şükür.Herşey bebeğimiz için canım sabret geçecek bugünler.Biraz uzun oldu ama moral vermek istedim canım :KK19:
Çok sağol cnm mesajın için mesela suan yatağa gömülmüş bunlatiyla baş etmeye çalışıyorum inş geçer cnm sabrediyorum çok şükür bugüne dört yıllık özlemime ilerleyen zamanda hep geçer diolar inş bakalım burdan yazarım zaten cinsiyet için ne dediler hangi hafta cagiriyorlar

Kızlar 3kg aldım ve karnım çıktı.hamile pantolonu gıyıyorum bebeğim buyuk olasılık kız.2li test sonucumu beklıyorum.ödem var:KK43:

Doktoruma gicik oldum. Cinsiyet icin bakar misiniz dedim israrla bakamam dedi. Daha belli olmazmis, erkenmis falan filan.

Doktoruma gicik oldum. Cinsiyet icin bakar misiniz dedim israrla bakamam dedi. Daha belli olmazmis, erkenmis falan filan.
Bana 11+6da söyledi cinsiyetini ama bi sonrakı gelışınde kesinleşir dedi.şimdilik tahmin tabi ama okadar mutlu oldumki arkadaşim hastane çıkış setlerine falan bakıyorum..kesinleşince ciciler alcam inşlh:)))

Bana 11+6da söyledi cinsiyetini ama bi sonrakı gelışınde kesinleşir dedi.şimdilik tahmin tabi ama okadar mutlu oldumki arkadaşim hastane çıkış setlerine falan bakıyorum..kesinleşince ciciler alcam inşlh:)))
Ne güzel tahmini neydi cinsiyet inşallah gönlünüze göre olur. Bana da söylemedi 12 haftalığız tam ama görünmedi heralde

Valla ben de tahmini bi seye raziyim :) ama soylemediler. Kizdim kadina.

Back
X