2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Bugunde bunlatili bir güne uyandım çok şükür Rabbime ama mutluyum günler geçiyor on bir haftaya giricem cumartesi inş hoca 15 haftada cinsiyete bakıcaz dedi sanki benimki çok geç olsun sağlıklı olsun ins ❤bende kilo almadım hiç ama karın bölge sisti

Canım ben jel hiç kullanmadım zaten şuan devam ettiklerim
Progestan capsül sabah-akşam
Progestan iğne hergün
Clexane iğne hergün
Proluton iğne haftada bir
Coraspirin-folik asit hergün bu şekilde cnm
Epeyyy ilaç kullanıyorsun cnm ben sadece folik asit kullanıyorum acaba bir tek ben mi böyle diğer arkadaşlar ne kullanıyor acaba

Kızlar özellikle cinsiyeti öğrenenlere bir sorum var genital nub teorisi die bişey var o sizdede doğru tuttumu usg kağıtlarınıza bi bakarmısınız ben 2 görsel atıyorum ama googleda daha detaylı var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 43
C
Epeyyy ilaç kullanıyorsun cnm ben sadece folik asit kullanıyorum acaba bir tek ben mi böyle diğer arkadaşlar ne kullanıyor acaba
canım her doktorun tedavisi farklı oluyodur benim 3 kez kanama olunca iğneleri sıklaştırdı.12.haftadan itibaren azaltarak keseceğini söyledi ama clexane ,aspirin, ve haftada bir proluton doğuma kadar olacakmış öyle dedi

Ben onu söyle okumuştum estrofemi kalp aşı duyulunca biraktiriyorlar bazı doktorlar zararı kalp taşından snra kullanılması zararliymis die okudum yanilmiyorsam arkadaşım
Hmm teskkur ederim canım bunu bilmiyordum . Ben 6 estrofem gün aşırı 2 de bant kullanıyordum rahim zor kalinlasiyordu

Canim ben progestan igneyi hergün kullaniyorsun değil mi . Bu iğnenin yeri baya acıyor :)
evet canım, her sabah :/
aman ha bacağından yaptırtma, bana bi hemşire bi gün bacaktan yapalım dedi, iki gün ağlattı acısı.
kolonya-alkol ile ov iğne yerlerini. bi kaç farklı yerde yaptırdım, sağlık ocağı hemşiresi hiç acıtmadı :/ ama işe geç kalıyorum ona gitsem... bebişlerimiz iyi olsun da canım.
progestan ı sgk karşılıyor, öyle alıyorsun değil mi?

evet canım, her sabah :/
aman ha bacağından yaptırtma, bana bi hemşire bi gün bacaktan yapalım dedi, iki gün ağlattı acısı.
kolonya-alkol ile ov iğne yerlerini. bi kaç farklı yerde yaptırdım, sağlık ocağı hemşiresi hiç acıtmadı :/ ama işe geç kalıyorum ona gitsem... bebişlerimiz iyi olsun da canım.
progestan ı sgk karşılıyor, öyle alıyorsun değil mi?
Evet canim öyle alıyorum . İnşallah sağlıkla kucağımiza aliriz. Ben de bu hafta rapor luyum haftaya tekrar başliyorum sen ne zmaan ise gitmeye başladın canim

Evet canim öyle alıyorum . İnşallah sağlıkla kucağımiza aliriz. Ben de bu hafta rapor luyum haftaya tekrar başliyorum sen ne zmaan ise gitmeye başladın canim
ben bi kanamada iki gün rapor aldım, sonrası hsonu tatiliydi, bi kere de bayram sonrası cuma sabahı kanamam olmuştu bi gün rapor aldım yine cumartesi pazara denk geldi. çok şükür bi daha yaşamadım ama işe gidip gelirken çok temkinliyim, hiç yürümüyorum desem yeridir. işim de oturarak hep.

Back
X