2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

ben bi kanamada iki gün rapor aldım, sonrası hsonu tatiliydi, bi kere de bayram sonrası cuma sabahı kanamam olmuştu bi gün rapor aldım yine cumartesi pazara denk geldi. çok şükür bi daha yaşamadım ama işe gidip gelirken çok temkinliyim, hiç yürümüyorum desem yeridir. işim de oturarak hep.
Canim ben araba kullanıyorum aslında kullanmak istemiyorum. Ben ogretmenim ders anlatıyorum ama az ders istedim bu yıl 4 gün çalışıyorum günde 4 saat .

Epeyyy ilaç kullanıyorsun cnm ben sadece folik asit kullanıyorum acaba bir tek ben mi böyle diğer arkadaşlar ne kullanıyor acaba
Canım bende 9. Haftada iğne ve estrofemi bıraktım. Elevit, folik asit, jel ve coraspirin kullanıyordum. 12 hafta jeli de folikasitide bıraktım. Sadece aspirin ve elevit kullanıyorum şuan

Canim ben araba kullanıyorum aslında kullanmak istemiyorum. Ben ogretmenim ders anlatıyorum ama az ders istedim bu yıl 4 gün çalışıyorum günde 4 saat .
ben taksiyle gidip geliyorum canım mecburen. evet ders saatin az bir sıkıntı olmaz inşallah canım. evde daha da sıkılır insan.

ben taksiyle gidip geliyorum canım mecburen. evet ders saatin az bir sıkıntı olmaz inşallah canım. evde daha da sıkılır insan.
İstanbulda taksi ucuz :) burda pahalı :) evde de kendimi dinleyip duruyorum aslında çalışmak biraz daha iyi olabilir .

çok uzak değil allahtan işle ev arası. inşallah sıkıntın bi daha tekrarlamaz canım. ne zorluklarla bulduk allah hepimizin bebeğini korusun.
Amin canım . Rabbim hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımiza alalım.
İştahın nasıl canım bulantı var mı

Canim senin cinsiyet öğrenmene az kalmış olması lazım dok.ne zman dedi acaba
11.haftalıkken 2 li taramaya girdim 23 eylülde .bu kontrolumde nasıpse ogrenecegım ama..daha 3 haftam var..artık ayda 1 kontrole döndük..zaman gecmıyor ve ben cok merak edıyorum ..umarım hersey yolundadır..

11. Haftada yapılan tarama testinde bhcg 50 nin altındaysa erkek 50nin üzerindeyse kız diye okudum forumlarda...

günaydınlar.
kızlar ağrılarınız devam ediyor mu, kasığınızda, o civarlarda? benim geceden beri biraz ağrım var...

büyüyor diyedir di mi? senin bulantıların azaldımı biraz? inşallah kolaylıklarla ilerlesin canım.
Yok arkadaşım bulantilar azalmadi hep bulantı halinddeyim dün Afedersin epey bir çıkardım bakalım bugunde bulantilar uyandım geçer inş zmanla sende dürünler nasıl bulantı oluyor mu ?

Yok arkadaşım bulantilar azalmadi hep bulantı halinddeyim dün Afedersin epey bir çıkardım bakalım bugunde bulantilar uyandım geçer inş zmanla sende dürünler nasıl bulantı oluyor mu ?
haftalar ilerledikçe azalır inşallah, hep öyle deniyor. benim hep bi bulantı hissediyorum ama çıkaracak kadar çok değil.

Back
X