2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Aynen aynen kiloya hiç takmıyorum tek sağlıklı olsunda bebişler kilo falan verilir zaten.çok sulu şeyler yiyemiyorum hep böyle makarna patates ekmek arası peynir hep bunlar ve kilo aldrıcı şeyler 61 kiloydum ilk hamile kaldığımda şuan 63 oldum dr um çok diyo diyetisyene gönderdi beni:KK1: bi liste verdi aman yarabbim hayatta uygulayamam
İki kilo almış olman normal ki canım. tedaviye başlarken 66 kiloydum su an 73 rekor bende :-) çok hızlı kilo alıyorum. Bir buçuk ay kanamam oldu 6. Haftadan beri yatiyorum . heyet raporu aldım okula da gitmiyorum .hareket hiç yok. kusmalarim falan da olmadı iştah hep var.

İki kilo almış olman normal ki canım. tedaviye başlarken 66 kiloydum su an 73 rekor bende :-) çok hızlı kilo alıyorum. Bir buçuk ay kanamam oldu 6. Haftadan beri yatiyorum . heyet raporu aldım okula da gitmiyorum .hareket hiç yok. kusmalarim falan da olmadı iştah hep var.
Suan kaç haftaliksin cnm bazı hamillerde bulantı oluyormuş aslında saslisiniz inş kanama olmasında bulantı bazen çok zorluyor bende de iştah sıfır aldiğim kilo hiç yok çünkü yediğim çıkıyor suana kadar inş bebislerimizsağlıkla gelsin cnm

inşallah kanaman bitmiştir canım, kaç haftalık oldu bebeğin?

Selam hanımlar...
Bende de vitamin ilacı çok bulantı yapıyor...
Ben de 93 ile başladım kurban bayramında 89 a kadar düştüm şimdi 91 kiloyum...
Evet ilk 3 ay bizden besleniyor... ben şu anda tuzu tamamen kestim... ilerleyen dönemlerde şişlik yapmasın diye

Suan kaç haftaliksin cnm bazı hamillerde bulantı oluyormuş aslında saslisiniz inş kanama olmasında bulantı bazen çok zorluyor bende de iştah sıfır aldiğim kilo hiç yok çünkü yediğim çıkıyor suana kadar inş bebislerimizsağlıkla gelsin cnm
İnşallah canim.rabbim kimseye yasatmasin kanama çok çok zor. 15 haftalık canım bebeğim.

3 kg aldım ben de 60ım.iştah sormayın gitsın.1dk boş durmuyo ağzım

Kızlar kontrol vardı bugün herşey yolunda çok şükür. Ikiz gebelikte ikili test yok onun yerine nace testi var dedi Dr 2000 tl yurt dışında yapılıyor mus. Fikri olan var mı?

Günaydınlar herkese. İkili testimiz temiz çıkmıştı üçlüye gerek var mı sizce ? Yaptırmayı dusunuyorum musunuz?

Kızlar kontrol vardı bugün herşey yolunda çok şükür. Ikiz gebelikte ikili test yok onun yerine nace testi var dedi Dr 2000 tl yurt dışında yapılıyor mus. Fikri olan var mı?
canım, benim tek ama ikiliye alternatif nifty adlı bi test var, daha güvenilir dedi doktorum, %99 sonuç veriyormuş, ben ikili yaptıracağım. ama senin ikili yapılamıyorsa ultrasonda da bakıyorlar bebeklerin durumuna, ona göre karar verirsin, inşallah çok sağlıklıdır bebeklerin.

Back
X