• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisan Tüp Bebek Yaptıracaklar

Asosyalkedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
280
237
103
Merhaba arkadaşlar. 2 kez tüp denemem oldu sebepsiz infertilite. İkisinde de malesef pozitiften negatife döndü. Tutunamadı bebeğim. Çünkü çok stresliyim. Şimdi Nisan ayına kadar kendimi toparlayıp Nisanda belki uzun süreli rapor veya ücretsiz izin alarak planlıyorum. Sürecimizi paylaşalım birbirimize destek olalım inşallah.

Merhaba arkadaşlar. 2 kez tüp denemem oldu sebepsiz infertilite. İkisinde de malesef pozitiften negatife döndü. Tutunamadı bebeğim. Çünkü çok stresliyim. Şimdi Nisan ayına kadar kendimi toparlayıp Nisanda belki uzun süreli rapor veya ücretsiz izin alarak planlıyorum. Sürecimizi paylaşalım birbirimize destek olalım inşallah.
Kaç haftalıkken sonlandı gebelikler??
Genetik test yaptırdınızmı acaba

Yaptırmadık ama sanırım haftalık olmadı. İkisinde de 1. Kalite embriyo oluştu. Sadece ben çok zayıfım doktorum yağ oranımın çok düşük olmasına bağlıyor. Rahimim de çok temiz görünüyormuş. Bugün doktorumla konuştum da istersen histereskopi yapalım onun da faydası oluyor dedi. Yani girip rahime bakma polip varsa onları alma ve rahime bir çizik atma. Buna rahim hasarlama diyorlar. Hasarı gören vücut canını dişine takıp orayı iyileştirmek için enzim gönderiyor. Bu da bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.

Bende nisanda yaptirmayi dusunuyorum.1 hafta once negatif sonuc aldim.histereskopi yaptirmak istiyorum ama bakalim dr uma soylicem.

Mrb bende kismet olursa nisan ayinda ankarada yaptrmayi dusunuyorm sehir disindan gelecem.benim 4.tup bebek denemem olacak bu sefer hayrlayla saglkla bebeklerimize kavusuruz insallahh

Insallah canim bu surec gercekten zor.sizde sıkıntı nedir
Okadar cokki bizde skinti.rahmim kucuk tek tup var rahim agzi yetmezligi var kan pihtilasma sorunu var.bunlari gectim 33.haftalk karnmda ölen bir bebegim var ve bebegimde skintilar vardi genetik hastalklardan supheleniliyodu.

Benim Dr negatifi görünce histereskobi yapalım dedi hemen adet olmayı bekliyorum umarım Can yakan bişey değildir
Anesteziyle oldugunu duymustum ama nekadar dogrudur arastirmadim acıkcası.benim dr um yapalim demedi ama ben hatirlaticam yinede zaten yumurta cikmasiydi döllenmesiydi tutmasıydı hepsi ayrı zor aşama bende oyuzden bakılsın istiyorum

Anesteziyle oldugunu duymustum ama nekadar dogrudur arastirmadim acıkcası.benim dr um yapalim demedi ama ben hatirlaticam yinede zaten yumurta cikmasiydi döllenmesiydi tutmasıydı hepsi ayrı zor aşama bende oyuzden bakılsın istiyorum
Senin dondurulmadı mı benim 3 tane dondurulmuş embriyom kaldı histereskobi ve genetik tahlillerden sonra onları koyacak

Sen nerde yaptırıyorsun ve doktorun kim

Histereskopi de Rahime bakıyorlar polip varsa temizliyorlar. Bi de bi çizik atıp çıkıyorlar. Vücut çiziği iyileştircem diye var gücüyle çalışıyor orayı iyileştirici enzim gönderiyor. Bu da tutunmayı arttırıyor. Ban de şubat veya martta yaptıracağım. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

Histereskopi de Rahime bakıyorlar polip varsa temizliyorlar. Bi de bi çizik atıp çıkıyorlar. Vücut çiziği iyileştircem diye var gücüyle çalışıyor orayı iyileştirici enzim gönderiyor. Bu da tutunmayı arttırıyor. Ban de şubat veya martta yaptıracağım. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun
Amin canım amin insallah dua edelim birbirimize.

merhabalar,
2016temmuzda brüksel tüp bebek merkezinde tedaviye başladım, ilk denememizde pozitif sonuçla sevindik, 5-9-11. haftalarda kırmızı-kahverengi lekelerle geçti, 12. haftadan sonra hep herşey yolunda deniyordu ta ki, 19. haftamda rahimağzının erken açılması-kasılmaların başlamasıyla bebeğimi kaybettim.
herşey umduğumuz gibi giderse, nisan ayında dondurulmuşlarla yeniden deneyeceğiz inşallah.
bir de bakmışız mucizelerimiz nisanı beklemeden bize gelmiş :dua:

merhabalar,
2016temmuzda brüksel tüp bebek merkezinde tedaviye başladım, ilk denememizde pozitif sonuçla sevindik, 5-9-11. haftalarda kırmızı-kahverengi lekelerle geçti, 12. haftadan sonra hep herşey yolunda deniyordu ta ki, 19. haftamda rahimağzının erken açılması-kasılmaların başlamasıyla bebeğimi kaybettim.
herşey umduğumuz gibi giderse, nisan ayında dondurulmuşlarla yeniden deneyeceğiz inşallah.
bir de bakmışız mucizelerimiz nisanı beklemeden bize gelmiş :dua:
Çok zor bir süreç yaşamışsınız şansınız dondurulmuş embriyo olması. Ben çok zayıf olduğum için çok yumurtam olamadı.
Rahim için McDonald diye bir operasyon var. Rahim ağzının dikilmesi. Düşük riskini azaltıyor. Bir de stresten uzak durun yapabiliyorsanız.

Waw_serella allah hiç kimseye yaşatmasın, hala kabullenemiyorum...
bir sonraki gebelikte 12.-14. haftalar arasında o dediğiniz uygulamayapılacak, serklaj :/ o da kendi içinde riskler barındırıyor...
siz tedavilerinizi nerede olmuştunuz? histeroskopinin faydası olacaktır, mayıs ayında histeroskopi yapılmıştı bana, temmuzda da tedaviye başlanmıştı.

Back
X