2017 Nisan Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar, siteye yeni, katıldım. Bende 2016 ekim de sağ tüpümdeki hidroselpinksi bilerek tüp bebek denedim sonuç negatif, Aralık da tek tüpüm tıkanacak denilerek ameliyata alındım, ameliyatta doktorum her iki tüpümü de tıkamış, açık olan tüpüm de zamanla tıkanabilirmiş bu riski alamazmış... Şimdi Şubatı bekliyorum kısmetse 2. denemem olacak inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız.

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek başlıyorum ilaçları kullanmaya başladım hastalanınca gidicem start verilecek stresliyim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Nisanda tup bebek yaptiracak arkadaslar bu 3 ay icin herhangi biseyler uygulayacakmisiniz.kür falan yada ayrica yiyip iciceginiz biseyler varmi.

Ben Q enzim q10, krill oil, folbiol (folik asit), previt positive kullanıyorum. Ayrıca diyetisyen kontrolünde yağ oranımı arttırmaya çalışıyoruz. Bal, polen, ceviz, keçi boynuzu özü vs almaya çalışıyorum. Daha kaliteli ve daha çok yumurta oluşumu için ek takviye gerekli. Bitkilerin gübrelenmesi gibi :kk77:

Haydi kızlar gereken herşeyi yapalım. Dua edelim. Destek olalım. Gelsin bebiş:KK46:dolsun göbüş :anneadayı:

Ben Q enzim q10, krill oil, folbiol (folik asit), previt positive kullanıyorum. Ayrıca diyetisyen kontrolünde yağ oranımı arttırmaya çalışıyoruz. Bal, polen, ceviz, keçi boynuzu özü vs almaya çalışıyorum. Daha kaliteli ve daha çok yumurta oluşumu için ek takviye gerekli. Bitkilerin gübrelenmesi gibi :kk77:

Haydi kızlar gereken herşeyi yapalım. Dua edelim. Destek olalım. Gelsin bebiş:KK46:dolsun göbüş :anneadayı:
MasAllah, Rabbim sevindirsin

Krill oil ve previt positive nedir.dr mu tavsiye etti bunlari canim

Krill oil normal balık yağlarına göre daha fazla omega 3 içeriyormuş ve emilimi daha yüksekmiş. Normal balık yağında %67 emilim sağlanırken krill oil de %98 emilim sağlanıyormuş.

Merhaba arkadaşlar, uzun zaman olmuş, neler yapıyorsunuz?

Benim iki düşük (sebepsiz, herşeye bakıldı), bir aşılama, iki tüp bebek denemem var negatif sonuçlanan. Önümüzdeki aylarda tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Hem erkek infertilitesi, hem de erken yumurta rezervi düşüklüğü var. Elimizi çabuk tutmamız lazım yani:)

Bu arada otlara çok takılmayın derim, nitekim benim ot kullanmam sonucu kist oluştu. İncir yiyin, pekmez için, folik asit ve c vitaminizi eksik etmeyin. Omega 3 de öyle.

Merhaba arkadaşlar, uzun zaman olmuş, neler yapıyorsunuz?

Benim iki düşük (sebepsiz, herşeye bakıldı), bir aşılama, iki tüp bebek denemem var negatif sonuçlanan. Önümüzdeki aylarda tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Hem erkek infertilitesi, hem de erken yumurta rezervi düşüklüğü var. Elimizi çabuk tutmamız lazım yani:)

Bu arada otlara çok takılmayın derim, nitekim benim ot kullanmam sonucu kist oluştu. İncir yiyin, pekmez için, folik asit ve c vitaminizi eksik etmeyin. Omega 3 de öyle.
Nerede yaptirdiniz denemelerinizi

acıbadem fulya ve florence nightingale çağlayan. İkisinde de prof. dr. ile devam ettim. ama şimdi devlet raporu bekliyorum çapadan. Belki Çapada denerim, veya tüp bebek raporu geçen başka bir yerde.

ben de erken rezerv azlığı var. eşimde sperm az ve morfoloji 0. acıbademdeki doktorum çok iyi, ilgililer de çok iyi, ama laboratuvarından emin olamadım.

ilkinde 1 adet, 2. gün. ikincisinde 2 adet, 1i 4. gün, 1i geriden geldi 3. gün. 2si de transfer edildi. kaliteler iyiydi, 2. tüp bebekteki 2. embryodan emin değilim ama. sen tüp bebek yaptırdın mı

Evet baskentte yaptirdim simdi yine tedavi sureci devam ediyo.1 tane iyi kaliteydi ama olmadi.kismet.bu tedaviye de aniden basladik.normalde nisanda dusunuyodum.hayirlisi artik

hayırlısı olsun, içinizi ferah tutun. zor süreç, allah yardımcımız olsun, sabır versin:) benim AMH 1. 1'e göre düşük diyor doktorlar, pek amh a bakmıyorlar gerçi. yaş da 38. senin yaşın kaç?

36 ya gircem senin amh iyiymis benim cok dusuk.cook zor bir sürec var ya bazen alip basimi gidesim geliyor.cok yordu beni bu dr isleri.zaten daha 2.5 yillik evliyim hersey cok ani oldu.ve bu amh yuzunden zaman da yok.Allah yardimcimiz olsun.beterinden korusun insallah.ama daha cocugu dogurmadan yoruldum diyorum bazen.insallah olursa sıkıntısız olur insallah.cok yorgunum cooookk:cry:

işte benim amh öyle görünüyor, ama yumurta çıkmıyor :) sıkıntılara değecek merak etme, kucağına aldığında cocuğunu diyeceksin ki iyi ki koşturmuşum, iyi ki elimden geleni yapmışım.... evet zamanımız yok ama olacak diye düşün, daha başka seçenekler de var ne de olsa, ben donasyon da düşünüyorum. bakalım devlet raporu ile tüp bebek sürecine devam edeyim, sonrasında kıbrısa gitmeyi şimdiden planlıyorum. sen de olumlu düşün, yoruluyoruz ama amacımız güzel diye düşün. eşin destek oluyor mu bilmiyorum ama çok fazla olamıyorsa takma kafana. cocuk sahibi olmak kadınlar için önemli, kendini düşün ve yorgunum ama değecek de lütfen :)

Back
X