2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim minik 5 6 kere emiyor emmiyor ek gıda delisi oldu zorla emziriyorum resmen 2 cok cok sonra bırakıyor. Uykudan uykuya istiyor. Uyku aracı oralarak kullanıyor bu durumdan rahatsizim 2 yaşına kadar emzirmeyi geçtim 1 yaşı geçmeden bırakacak gibi. Sizce ne yapmalıyım??
Ek gıdayı azaltayım diyorum kendini yırtıyor feryat ediyor ver diye verince de emmiyor :(

Benim minik 5 6 kere emiyor emmiyor ek gıda delisi oldu zorla emziriyorum resmen 2 cok cok sonra bırakıyor. Uykudan uykuya istiyor. Uyku aracı oralarak kullanıyor bu durumdan rahatsizim 2 yaşına kadar emzirmeyi geçtim 1 yaşı geçmeden bırakacak gibi. Sizce ne yapmalıyım??
Ek gıdayı azaltayım diyorum kendini yırtıyor feryat ediyor ver diye verince de emmiyor :KK43:
Simdiden her dedigini yaparsan basedezsim aglayinca bagirip cagirinca yaptığının karşılığını aldığını gördükçe bunu huy edinir. Ek gidayi azaltman lazım yoksa dediğin gibi emmesi kesilir.

27 ocak doğumlu bebeği olanlar var mı aranızda ?
Diş çıkardılar mi ?
Yuruyorlar mi ya da :)
Benim oğlan memeyi çok azalttı korkuyorum birakicak diye sizde durumlar nasıl ?

Diş çıkardılar mi ?
Benim 28 ocak dogumlu kizim var.
Ustte 4 altta 2 dis var.
6. Ayda emeklemeye basladi suan duvarlara vs.tutunarak yuruyor. Muzik caldiginda oynuyor ve alkis yapiyor. Emmesi ve ekgida keyfine kalmis. Bazen iyi bazen kotu. Bizde durum bu. Seninki neler yapiyor

Benim 28 ocak dogumlu kizim var.
Ustte 4 altta 2 dis var.
6. Ayda emeklemeye basladi suan duvarlara vs.tutunarak yuruyor. Muzik caldiginda oynuyor ve alkis yapiyor. Emmesi ve ekgida keyfine kalmis. Bazen iyi bazen kotu. Bizde durum bu. Seninki neler yapiyor
Maşallah.
Benimkinin de altta 2 disi var , 8aydan beri emekliyo , yürür bence 1 aya o kadar da sürmez belki.
Baba abla gel gibi kelimeleri söylemeye başladı .
Yururseler de biz de rahatlasak artık.
Işte tek sorun meme bu gidişle birakicak gibime geliyor

Diş çıkardılar mi ?

Benim oğlum 27 ocaklı canım.
Üstte 3 altta 2 dişi var. Üstten 1 alttan da 1 diş geliyor.
Ek gıda hiç yok, o yüzden sırf meme gidiyoruz. Siz de biberon emzik vs varsa etkisi olabilir. Bu ara atak haftasındalar da hem. Onun etkisi de olabilir.
3-4 saniye ayakta tutanmadan durabiliyor sadece. Yürüme yakın mıdır bilmiyorum.:110:

Benim oğlum 27 ocaklı canım.
Üstte 3 altta 2 dişi var. Üstten 1 alttan da 1 diş geliyor.
Ek gıda hiç yok, o yüzden sırf meme gidiyoruz. Siz de biberon emzik vs varsa etkisi olabilir. Bu ara atak haftasındalar da hem. Onun etkisi de olabilir.
3-4 saniye ayakta tutanmadan durabiliyor sadece. Yürüme yakın mıdır bilmiyorum.:110:
Maşallah :nazar:
Kendi de yiyor ben de yediriyorum ek gıda alıyor evet.
Peki sadece neden süt ?
Yani illaki yetiyodur ama ek gıda istemiyor mu bebek ?
Bizde de yürüme yakındır. Yurusunler bi an once hayirlisiyla :)

Maşallah :nazar:
Kendi de yiyor ben de yediriyorum ek gıda alıyor evet.
Peki sadece neden süt ?
Yani illaki yetiyodur ama ek gıda istemiyor mu bebek ?
Bizde de yürüme yakındır. Yurusunler bi an once hayirlisiyla :)
Ek gıdayı almıyor.:110: Her çeşit sundum. Ama yok yani. Blw ile ilerlemeye çalışıyorum belki de ondan. Gerçi çorbayı yedirmeye çalıştım onu da kabul etmedi.
Ek gıda alan bebeklere çok özeniyorum.:KK36: Ne güzel, maşaAllah sübhanAllah.
Çalışmaya başlamadan ilk adımlarını görsem diyorum ben de. Hayırlısıyla inşaAllah.:dua:

Ek gıdayı azaltayım diyorum kendini yırtıyor feryat ediyor ver diye verince de emmiyor :KK43:
Biz halen sadece kahvaltı meyve çorba yoğurt yiyoruz 1-2 gündür köfte küçültüp koydum önüne azar azar yedi ama versem benimki de yer istiyo çünkü ama vermiyorum memeye hala düşkün o yüzden çok şükür ben de en az 2 yıl emzirmek istiyorum biberon ve emzik kullanıyorsan bıraktır derim bide tabi yemekleri mümkün olduğunca verme

Uyku tulumu hala kullanmıyor musunuz? Gece üzerine orttugum örtüyü öyle bir hale getiriyor ki sık sık müdahale edip bir se ben uyandiriyorum. Mothercare 2.5 tog çok kalın kollar, ayaklar hep kapalı. Halo ayaklı uyku tulumu hoşuma gitti. Kollar da orttugumuz şekilde açık. Hava alır vaziyette. Polar olmasını istememiştim ama hafif ve sıcak başka birşey yok sanirim. Fiyat yüksek o kadar etmez tabi. Önerisi olan var mı?
Instagram da moms cotton var orada %100 pamuk uyku tulumlari var bak istersen ben aldım çok güzel fiyati da 60 tl

Kızlarrr öğretmenler gününüz kutlu olsun S SweetNovember30 seninde ögretmenler günün kutlu olsun canım Esra Esra mrs_aysel mrs_aysel B bugza daha ismini yazamadığım arkadaşlarım ..
Ve tabiki çocuklarının ilk öğretmeni olan diger annelerimiz sizlerinde öğretmenler günü kutlu olsun Sabirsiz61 Sabirsiz61 cordeliac cordeliac I ikizcan2016 nmine nmine Denas14__ Denas14__ asli2434 asli2434 bu aradaa artık buralar canlansın çocukların dogum günlerine neler yapmayı düşünüyosunuz fikir alış verişi yapalım lütfen eskisi gibi olsun buralar haydi kızlar canlanın =))

Kızlarrr öğretmenler gününüz kutlu olsun S SweetNovember30 seninde ögretmenler günün kutlu olsun canım Esra Esra mrs_aysel mrs_aysel B bugza daha ismini yazamadığım arkadaşlarım ..
Ve tabiki çocuklarının ilk öğretmeni olan diger annelerimiz sizlerinde öğretmenler günü kutlu olsun Sabirsiz61 Sabirsiz61 cordeliac cordeliac I ikizcan2016 nmine nmine Denas14__ Denas14__ asli2434 asli2434 bu aradaa artık buralar canlansın çocukların dogum günlerine neler yapmayı düşünüyosunuz fikir alış verişi yapalım lütfen eskisi gibi olsun buralar haydi kızlar canlanın =))
Teşekkürler canım:))

Kızlar selamlar özellikle anaokulu öğretmeni arkadaşlara sormak istiyorum şu Adım Adım bebek gelişimi setlerini duydunuz mu ben bi arkadaştan duydum çok iyi dedi internette fiyatına baktım aylık 60 lira gibi bişey pahalı geldi değer mi değmez mi karar veremedim alan var mı

Setin 12. Ayını dün aldim. Beklentimin altında oldu. Bu konuda uzman değilim tabi ama bebek için çok materyal yok icin de. Bir kırmızı kurdela, üç ahşap küp, zihinsel motor duyusal gelişim vb için doğum günü temalı bir kitapçık. Neler yapılabileceği vs yazıyor. Beslenme ile ilgili bir yazi, bir hikaye, resimli kelime kartlari. Doğum günü kartı. Dogum günü icin artık bir yaşındayım yazan bir mini pankart. Benim oğlum durup kitaba bakayım, annemi dinleyeyim hikayeyi kitapçığı inceleyelim, dokunalım modunda sakin bir çocuk olmadığı için şimdilik istifade edemedik. Aslında internetten öğrenilecek ya da zaten yaptığımız şeyleri içeriyor. Her ay 74 lira ödeyecek birşey bulamadim. Ama gerçekten işi bu olup daha doğru analiz edecek biri olursa sevinirim.

Saol canım teşekkür ederim benim de bu ara favori konum bu doğumgünü meselesi ama halen konsept ve kıyafet konusunda karar verebilmiş değilim sadece pastamız belli
94860410-7FF7-4901-8295-9523EDAADBF5.webp

Bunun iki katlısı olacak inşallah belki buna uygun pembe ve altın rengi bir konsept olabilir

Saol canım teşekkür ederim benim de bu ara favori konum bu doğumgünü meselesi ama halen konsept ve kıyafet konusunda karar verebilmiş değilim sadece pastamız belli Eki Görüntüle 2072051
Bunun iki katlısı olacak inşallah belki buna uygun pembe ve altın rengi bir konsept olabilir
Bende öyle artık karar vermem lazım zaman azaldı ocak4 dogum günü ogluşumun kafamda pastayı süsleri oturttum aslında ama kıyafet almadım daha

Setin 12. Ayını dün aldim. Beklentimin altında oldu. Bu konuda uzman değilim tabi ama bebek için çok materyal yok icin de. Bir kırmızı kurdela, üç ahşap küp, zihinsel motor duyusal gelişim vb için doğum günü temalı bir kitapçık. Neler yapılabileceği vs yazıyor. Beslenme ile ilgili bir yazi, bir hikaye, resimli kelime kartlari. Doğum günü kartı. Dogum günü icin artık bir yaşındayım yazan bir mini pankart. Benim oğlum durup kitaba bakayım, annemi dinleyeyim hikayeyi kitapçığı inceleyelim, dokunalım modunda sakin bir çocuk olmadığı için şimdilik istifade edemedik. Aslında internetten öğrenilecek ya da zaten yaptığımız şeyleri içeriyor. Her ay 74 lira ödeyecek birşey bulamadim. Ama gerçekten işi bu olup daha doğru analiz edecek biri olursa sevinirim.
merhaba,
Benim de üzerinde düşündüğüm bi konuyu çözdün, saol :) Almadım, bi türlü kıyamadım 74 lirama, ama internette araştırdım baya, bana da yeterli gelmedi. Bi plastik, kağıt kuyut, bi kitapçık, 74 lira!
Zaten iyi bişe olsa, şaşarım.
Montisory instagram sayfaları hakkaten fikir veriyo. Kendi setimizi yapıcaz artık her ay :)

Saol canım teşekkür ederim benim de bu ara favori konum bu doğumgünü meselesi ama halen konsept ve kıyafet konusunda karar verebilmiş değilim sadece pastamız belli Eki Görüntüle 2072051
benim kızım baby tv de Hippa hippa hey, hastası :) Dünyada ilk benim aklıma geldi sandım demin, pasta konsepti olur buuu, diye baardım, ama tabi ki benden önce düşünmüşler.. :) fotolar aşağda. Bu tarz bişe yaptırıcam kesin..

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 70
  • images (1).webp
    images (1).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba. beni hatirlar misiniz bilmiyorum fakat hamilelik süresince aktif olarak takip ediyordum. Bebegimde sıkıntilar olunca bir kez burada paylasip bir daha da hic gitmemistim buraya . Simdi tekrar o güzel fikirlerinizden faydalanmak icin buradayim.

Back
X