Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy bizde sanki olmuş gibi bir tavır içindeYizz kendini gerçekleştiren kehanetlere inanırım ama bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş hayal kırıklığına uğramayız. Tuhaf bir hismiş düşünmeden edemiyorum ama illa olcak diye bir şartlanmam yok bakalım hayırlısı 2 mayıs yüzümüzü güldürür inş
bende sadece 4 kere birliktelikle hamile kaldim bi hamile arkadasim bana soyledigi gunlerdi ve bu ay tutttu..5.denememizdi bende sizinle paylasmak istedim adetten sonra 8.12.15.17 gunlerde iliskiye gir demisti oyle yaptim bunay oldu...sizlerin hayirli haberlerini bkliyorum cok opuyorum
Merhabalar. Az önce acaba böyle bir grup oluşturulmuş mudur diye bakayım dedim ve sizleri gördüğüme sevindim. Geçen ay niyetlendik 2. çocuğumuz için ama olmadı. Önce çok üzüldüm ama şimdi kabullendim. aylar torbaya girmedi ya diyerek teselli ettim kendimi. Belki de bebeğimiz ocak ayında doğmak istemiştir. İnşallah her şey gönlümüzce olur.
Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım cuma günü kontrole gittiğimde 3 yum gelişmiş 21,19,16 mm.. Dün sabah çat iğne vuruldum... Bu akşamı ve salı akşamını değerlendireceğim... Cuma gününüde değerlendirdim... Gerisi nasip kısmet
Tweeetyy
cnm ne alemdesın sesin çıkmıyor... ben çat iğnesi vuruldum cumartesı günü ... pazar günü ilişki oldu birde buğün olacak inş... 4 yum var 21.19.16,12.mm bu ay bumutluyum sankı
Tweeetyy
cnm ne alemdesın sesin çıkmıyor... ben çat iğnesi vuruldum cumartesı günü ... pazar günü ilişki oldu birde buğün olacak inş... 4 yum var 21.19.16,12.mm bu ay bumutluyum sankı
ilk dfami kullaniyosun cnm klomen bende ise yaramadi insallah sana vesle olur bebisin gelir benim bu ay hicbir tedavi olmadi oyle kendi haline braktik onumzdeki ay tekrar bi tedavi yöntemine baslariz herhalde ;( ama insan artık psikljik olarak çok yıpranıyor ;(