Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar benimde ocak basi gözüküyor doğum ama bebisler ikiz gözüktü ilk kontrolumuzde bu yuzden belki daha erkende olabilir doğumum
2. Kontrole cuma gunu gideceğim bakalım inşallah bir sorun yoktur herkese hayirli hamilelikler dilerim Allah hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Anaaaammm çok mutlu olduuuum ben evde test yaptım (bat 29 nisan ben 1 nisanda test yaptım) daha dun doktora gittim hiç kana baktırmamıştım senin adet günün geçtiği için bence vardır bebiş
Anaaaammm çok mutlu olduuuum ben evde test yaptım (bat 29 nisan ben 1 nisanda test yaptım) daha dun doktora gittim hiç kana baktırmamıştım senin adet günün geçtiği için bence vardır bebiş
Allah razı olsun canım. Bir senedır ugrasıyoruz olmuyordu. Artık ümidi kesmiştim. Ama Allahtan ümit kesilmez. Çok şükür bana bır evlat daha verdi. İnşallah bir dorun aksilik çıkmadan gebeliğimi sürdururum. Yaş 40 olduğu için insan korkuyor tabi.
Canımm çok tesekkur ederım. İnşallah kızım iui olsunda. Hemen doktoruma koşacagım. Ultrasonla bakar zaten hemen. Kanda isterr muhtemelen. İnşallah iyi gider hersey. Hepimizde iyi olalım sağlıklı olalım. Burada çok guzel dostluklar kazanacagız eminim. Destek olacagız hepınız bırbırimize İnşallah.