2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar herkese merhabalar...size bir sorum olacaktı.yardımcı olabilirseniz sevinirim.doğum sonrası adet düzensizliği yaşayan oldumu acaba...benim doğumdan 5 ay sonra adet oldum.2 ay düzenli oldu bu ay gecikti.sizin böyle bir durumunuz oldumu normalmi acaba diye merek ettim...
Ben hala adet olmadim

okurken ben yoruldum :) demir ilacını kaşıkla veriyorum sonra dişlerini ıslak bi bezle siliyorum damaklarını falan . doktora sormuştum leke bırakırmı die çünkü ablamın oğlunda demir ilacı leke bıraktı böle bakınca çürük gibi görünüo hala. Doktor da bana demir daha önemli sakın ihmal etme dişleri zaten büyünce dökülcek demişti. ama ben çözümü kendim buldum kaşığı dişlerini değdirmeden veriyorum sonra siliyorum .
Aslinda ilk kizimda ben de su veriyordum ilactan sonra hic sikinti olmadi.
Bunda akil edemedim, daha dogrusu akil edecek kadar zaman gecmedi. 1 hafta falan verdim sanirim sonra disler boyandi malesef.

Arkadaşlar herkese merhabalar...size bir sorum olacaktı.yardımcı olabilirseniz sevinirim.doğum sonrası adet düzensizliği yaşayan oldumu acaba...benim doğumdan 5 ay sonra adet oldum.2 ay düzenli oldu bu ay gecikti.sizin böyle bir durumunuz oldumu normalmi acaba diye merek ettim...
normal.
Ama tabi boş da vermemek lazım. Takipte ol.

Selam kizlar ben geldim uzun zamandir yoktum oglumdan firsat bulup giremiyorum pek. Malum pek hareketlendiler masallah hepsine. :)
Size bir sorum olacak :) bugün pure yaptim ogluma havuc elma hasladim muz da katip pure yaptim ama fazla oldu bi kavanoz artti. Malum Muz karariyo yarin versem bozulur mu dolapta acaba

Selam kizlar ben geldim uzun zamandir yoktum oglumdan firsat bulup giremiyorum pek. Malum pek hareketlendiler masallah hepsine. :)
Size bir sorum olacak :) bugün pure yaptim ogluma havuc elma hasladim muz da katip pure yaptim ama fazla oldu bi kavanoz artti. Malum Muz karariyo yarin versem bozulur mu dolapta acaba

Meyvenin bekletilmesi hoş değil bence. Bekletme derim ben. Zaten hiçbi vitamini de kalmaz.

Benim minik daha diş çıkarmadı ama çok hareketli koltuktan tutarak yürüyor biraz erken başladı Çorbayı fazla sevmedi ama meyveleri severek yiyor

8 ocak doğumluydu. Bizden şimdilik bukadar

Benim bebe de 3 diş çıkarttı. Biri köpek dişi. Biraz ters bebe. :) Bi de tembel çıktı biraz. Emekliyor gibi sürünerek ilerliyor. Meraklı her yeri karıştırıyor. Yemek olayini oturtamadim tam hala.su hiç içiremiyorum. Biberon, emzik hic kullanamadim maalesef almadi. Kasikla veriyorum onu da tukuruyor. :) Sanirim ozetle bu sekilde bebe

İyi bayramlar herkese.

12 ocak doğumlu kızım, akşamları 23.30 dan 24.00 ten önce uyumuyor.. Ağlama falan yok. Emekliyo, oynuyo..

Gece uykusu iyi. Yani 12 de yatınca (ara emmeler hariç) sabah 08.30 a kadar uyuyo. Gün içinde de toplam 3 saat bi uykusu var.

Yani toplamda sanırım yetiyo uykusu ama, 8 aylık bebenin gece 12 de ayakta ne işi var? Di mi...

Siz ne durumdasınız?

İyi bayramlar herkese.

12 ocak doğumlu kızım, akşamları 23.30 dan 24.00 ten önce uyumuyor.. Ağlama falan yok. Emekliyo, oynuyo..

Gece uykusu iyi. Yani 12 de yatınca (ara emmeler hariç) sabah 08.30 a kadar uyuyo. Gün içinde de toplam 3 saat bi uykusu var.

Yani toplamda sanırım yetiyo uykusu ama, 8 aylık bebenin gece 12 de ayakta ne işi var? Di mi...

Siz ne durumdasınız?

İyi bayramlar herkese.

Siz ne durumdasınız?

16 ocak dogumlu oglum . emekleme yok. Oturtmaya geç başladım malum kucak bagimlisikucaktan indirince kendimi yırtıyor bu performansla emekleyecegini hiç düşünmüyorum !

20.30 da uyur eğer evdeysek. Gece 4 5 kere kalkar 2sinde emdiyse 3 unde ağlar kucağımda oda oda gezdirerek sakinleştirir uyuturum. Arada cinnet geçiriyorum
Sabah 06. 30 yada en geç 07.30 da kalkar
Gündüz 3 kere uykusu var bazen 10 dk uyur zırt diye kalkar .
Geriye kalan bütün gün kucakta beni oda oda gezdirin diye ağlar
Bizimkinde çıngırak oyun vs yok. Eline aldıktan 2 dk sonra ağlar kucak kucak kucak... !

16 ocak dogumlu oglum . emekleme yok. Oturtmaya geç başladım malum kucak bagimlisikucaktan indirince kendimi yırtıyor bu performansla emekleyecegini hiç düşünmüyorum !

20.30 da uyur eğer evdeysek. Gece 4 5 kere kalkar 2sinde emdiyse 3 unde ağlar kucağımda oda oda gezdirerek sakinleştirir uyuturum. Arada cinnet geçiriyorum
Sabah 06. 30 yada en geç 07.30 da kalkar
Gündüz 3 kere uykusu var bazen 10 dk uyur zırt diye kalkar .
Geriye kalan bütün gün kucakta beni oda oda gezdirin diye ağlar
Bizimkinde çıngırak oyun vs yok. Eline aldıktan 2 dk sonra ağlar kucak kucak kucak... !
benimki geç yatıp geç kalkıyo, sizinki de erken yatıp erken kalkıyo. İkisi de uykusunu alıyolar demek ki.
Bana gece zor, onu yatırıp dinlenemiyorum. Size de sabah erkenden kalkmak zor.. :)

bi şekilde büyüyolar işte.. Allah sağlık versin hepimizinkine.

benimki geç yatıp geç kalkıyo, sizinki de erken yatıp erken kalkıyo. İkisi de uykusunu alıyolar demek ki.
Bana gece zor, onu yatırıp dinlenemiyorum. Size de sabah erkenden kalkmak zor.. :)

bi şekilde büyüyolar işte.. Allah sağlık versin hepimizinkine.

Aynen gece kalkmak çok zorluyor hadi gecede kalkarım sorun değil sabahın bugün 6.30 unda kalktı sanki mesai yapıyor benim oğlan :)) hadi uyandı birde bir feryat beni kucağına al gezdir diye Rabbim yardimcimiz olsun

Iki aylikken sunnet oldu oglum. Lokal anestezili dikisli.400 lira tip merkezinde.

Poposundan bir ilac verdiler sersemlesti. Sonra pipiye iki igne. O lokal ilaviymis. Ameliyathaneye girdi 20 dk sonra cikti. Resimlerini ve videosunu cektiler icerde. Gayet sakindi. Eve gelince de iyiydi. 12de sunnet oldu. 2den 6ya kadar agladi. Fitil verdik aksama bisey kalmadi.

Bi beden buyuk bez bagladim. Kagit bardagi kesip koymustum yapismasin diye.

Krem surmedik biz. Yakmayan bi batikon vardi onu doktum her bezde.

Dikisleri kendiliginden yok oldu ya da dustu cok miniktiler zaten.

Su an alr kismi bi parca daha fazla gibi evet. Basi da koyu renkli. Cisi yokken daha icerde. Cisi gelince diklesiyor ya cok komik oluyor minicik pipi. Ordan anliyorym zaten cisini yapacak diye bezi geri kapatiyorum.

Bikac kez fiskiye yapti uzerimize velet

Ay doğmuş sünnet olmuş yaşına yaklaşmış nerdeyse maşallah :) zaman nasıl geçiyor. Pek sevindim. Sağlıkla büyüsün

kızlar merhaba emeklemelerden konuşulmuş kerem 16 aralık doğumlu daha 3 gündür emekliyo acele etmeyin emekler.bide kerem kusma ve ishal salgınına yakalandı 1 haftadır çocuğum ishal ilk 3 gğn kustu sonra kusma durdu ishal devam ediyor iştahıda kapandı biran önce geçsin artık çok yıprandı yavrum.aman sizler dikkat edin ena salgın var haberiniz olsun solınum yoluyla da geçiyor hasta birileri varsa yaklaştırmayın

Back
X