2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Herkese merhaba, ne guzel şenlenmiş buralar. Artik vakit bulup yazmak daha da zor oldu tabi. Goz bebeklerimiz meraklı, hareketli.. Biz cok kotu bir olay yaşadık. Oglumun bogazinda pet sise kapağı kaldi. Acilde cikardilar. Cocuklu misafir vardi aksam , elindeki su şişesinin kapagi oyuncak sepetimize karismis, düşmüş konulmuş artik nasıl olmuş bilmiyorum. Ertesi sabah oyuncak sepetinin onune oturmasıyla bir oldu olay. Tek tek döküp incelemeden bir daha birsey vermeyeceğim inşallah. Bıraktığımız gibi olmayabiliyormus. Hic aklima gelmezdi boyle birsey yasayacagimiz. Herseye o kadar dikkat ederken...... Rabbim yavrumu yeniden verdi bana. Allah kimseye yasatmasin.
Ayy Allah korumuş yinede cok dikkat etmek lazim malesef anlik hep boyle seyler ne kadar kollarsak kollayalim. Cok gecmis olsun.

çok geçmiş olsun . evde yutacagı şeyleri kaldırıyoruz ama bir yere gittiğimizde dikkatli olmak lazım. Bizde misafirliğe gitmiştik koltugun altında çivi varmış tabiki görmedim. Oğlumun agzında bişeyler gevelediğini görünce elimi agzına atmam bir oldu ve çivi agzındaydı. Şok yaşadım gerçekten yani saniyelik bi olay . İyiki yutmadı onu :KK43:
Evi cocuguma gore duzenledim baska bir yerde iste tamda bu sebepten pek duramiyorum rahat olamiyorum. Gecmis olsun farketmemen durumunda neler olabileceğini dusunmek dahi istemiyorum icim urperdi.

Herkese merhaba, ne guzel şenlenmiş buralar. Artik vakit bulup yazmak daha da zor oldu tabi. Goz bebeklerimiz meraklı, hareketli.. Biz cok kotu bir olay yaşadık. Oglumun bogazinda pet sise kapağı kaldi. Acilde cikardilar. Cocuklu misafir vardi aksam , elindeki su şişesinin kapagi oyuncak sepetimize karismis, düşmüş konulmuş artik nasıl olmuş bilmiyorum. Ertesi sabah oyuncak sepetinin onune oturmasıyla bir oldu olay. Tek tek döküp incelemeden bir daha birsey vermeyeceğim inşallah. Bıraktığımız gibi olmayabiliyormus. Hic aklima gelmezdi boyle birsey yasayacagimiz. Herseye o kadar dikkat ederken...... Rabbim yavrumu yeniden verdi bana. Allah kimseye yasatmasin.

çok geçmiş olsun . evde yutacagı şeyleri kaldırıyoruz ama bir yere gittiğimizde dikkatli olmak lazım. Bizde misafirliğe gitmiştik koltugun altında çivi varmış tabiki görmedim. Oğlumun agzında bişeyler gevelediğini görünce elimi agzına atmam bir oldu ve çivi agzındaydı. Şok yaşadım gerçekten yani saniyelik bi olay . İyiki yutmadı onu :KK43:
Geçmiş olsun ikinize de kızlar Allah beterinden korusun çok dikkat etmek lazım Allah yardımcımız olsun

Kızlar bu arada ilgilenen olursa Teknosada Disney ürünleri satılıyormuş sepette yarı fiyatına düşüyomuş bir sürü şey var giysi çanta tabak vs bide Fenerbahçeliler için panço mağazası internetten fenerium ürünleri satıyor baya indirimli

Iyi akşamlar sevgili Ocak anneleri
Ayy buralar tam gaz muhabbete devam ediyormuş, çok sevindim.
Öncelikle kimya87 çok geçmiş olsun canım , Allah bir daha yaşatmasın.
Biz 19 ocaklıyız. Adı Pelin . Ek gıdayla pek arası yok meyve dışında iki öğün yiyor , onlar da yarım yamalak.
3. Aydan sonra hareketlendi , acayip hareketli bir bebek. Uyku hariç sürekli bir yerlere gitme , ayağa kalkma , emekleme halinde. E ek gıda da çok az olunca minyon kaldık 7900-8000 gr civarı kilosu. Boyu da 6. Ayda sağlık ocağı 66 cm, 7 aylıkken Dr 69 cm, 9 aylık kontrolünde başka bir Dr 67 cm dedi. Anlayacağınız bir muamma :KK48: Biz de durumlar işte böyle ...

çok geçmiş olsun. tehlikeli oldular hareket ettikçe gerçekten bebeler. Ne yapacakları hiç belli olmuyor.

ayy şöyle bi kaç sayfa geriye gittim. Sanki eski arkadaşlarımla karşılaştım, mutlu oldum. Bebişler de canavara dönüştüğüne göre sanırım her şey yolunda :)

Hakan tam bir canavar oldu. Şükür sağlığı yerinde ama peşiden koşturması çok yorucu oluyor. Ek gıda ile Hakan'n değil de benim aram hiç yok :hamarat: bi türlü oturtamadım düzeni. Yapıyorum bi yüzüme tükürmediği kaldı bile diyemiyorum. Onu da yaptı. :D ondan heves meves hak getire. oysa ne hayallerim vardı. BLW yapıcaktım. Akşam 8 de uyuyacaktı normal bi bebek gibi. 3 akşamdır 2-2.30 arası uyuyor. Bebe değil yarasa.

Etkinlik yapmaya çalışıyorum arada çok ilgilenmiyor :D sürekli her şeyi yemeye çalışıyor. diş tabi, napsın bebe onun da işi zor.

Bende de böyle. I ikizcan2016 valla durdun durdu bomba patlattın. :)

helal valla varsa kardeş getirenler. Hayırlısı olsun. Az durun yawf hani beraber yapcaktık? :D

Iyi akşamlar sevgili Ocak anneleri
Ayy buralar tam gaz muhabbete devam ediyormuş, çok sevindim.
Öncelikle kimya87 çok geçmiş olsun canım , Allah bir daha yaşatmasın.
Biz 19 ocaklıyız. Adı Pelin . Ek gıdayla pek arası yok meyve dışında iki öğün yiyor , onlar da yarım yamalak.
3. Aydan sonra hareketlendi , acayip hareketli bir bebek. Uyku hariç sürekli bir yerlere gitme , ayağa kalkma , emekleme halinde. E ek gıda da çok az olunca minyon kaldık 7900-8000 gr civarı kilosu. Boyu da 6. Ayda sağlık ocağı 66 cm, 7 aylıkken Dr 69 cm, 9 aylık kontrolünde başka bir Dr 67 cm dedi. Anlayacağınız bir muamma :KK48: Biz de durumlar işte böyle ...
Cekmis senin kiz 1 ayda :KK70:boyuda kilosuda iyi ayina gore olcumlar birbirini nedense hicbir zaman tutmuyor zaten orasina hic deginmeyecegim. Emen bir bebekse ek gidaya duskun olmuyor geneli misal benim kiz mama sandalyesinde bile meme pazarliginda yemiyor dogru duzgun gunduz buzagi gibi yapisip cekeleyip duruyor gecede surekli memede ek gida niye istesinki :))

ayy şöyle bi kaç sayfa geriye gittim. Sanki eski arkadaşlarımla karşılaştım, mutlu oldum. Bebişler de canavara dönüştüğüne göre sanırım her şey yolunda :)

Hakan tam bir canavar oldu. Şükür sağlığı yerinde ama peşiden koşturması çok yorucu oluyor. Ek gıda ile Hakan'n değil de benim aram hiç yok :hamarat: bi türlü oturtamadım düzeni. Yapıyorum bi yüzüme tükürmediği kaldı bile diyemiyorum. Onu da yaptı. :KK70: ondan heves meves hak getire. oysa ne hayallerim vardı. BLW yapıcaktım. Akşam 8 de uyuyacaktı normal bi bebek gibi. 3 akşamdır 2-2.30 arası uyuyor. Bebe değil yarasa.

Etkinlik yapmaya çalışıyorum arada çok ilgilenmiyor :KK70: sürekli her şeyi yemeye çalışıyor. diş tabi, napsın bebe onun da işi zor.

helal valla varsa kardeş getirenler. Hayırlısı olsun. Az durun yawf hani beraber yapcaktık? :KK70:
Masallah dis doneminde bu huzursuzluklar cok normal. Bende yari blw ilerliyorum yaptiklarimi yemediginde hevesim kiriliyor ama gececek inanıyorum nereye kadar memede kalacakki kendimi kullanilmis hissediyorum meme asagi meme yukari 4.5 aylik anne diyen bebek 2 aydir hic demiyor benim adim meme :) bizim kardeste direkten döndü ama calismalada devam :)

Cekmis senin kiz 1 ayda :KK70:boyuda kilosuda iyi ayina gore olcumlar birbirini nedense hicbir zaman tutmuyor zaten orasina hic deginmeyecegim. Emen bir bebekse ek gidaya duskun olmuyor geneli misal benim kiz mama sandalyesinde bile meme pazarliginda yemiyor dogru duzgun gunduz buzagi gibi yapisip cekeleyip duruyor gecede surekli memede ek gida niye istesinki :))
Aynen öyle canım iki de bir emmeee emmee diyo, meme aşığı resmen :) kaşığı görünce kafayı çevirip ayyy diye çığlık atıyor sonra da memmem memmem şarkısına başlıyor

selam kızlar aylar sonra ılk defa gırdım. 2-3 sayfa okudum ama tekrar mesajlarınızı gorunce mutlu oldum
kimya87 kimya87 gecmiş olsun canım. Allah korumuş
Bizim Umut bey erken yatmayı sevmıyo uykuyla arası yok
uyku saatını 4 gun erkene cektım desem 5. gun sapıtıyo
üşengeçlikten emeklemeyıde sevmedi istedıgı seye ulaşmak için evın içinde makara gıbı yuvarlanıyo :)
onun dışında dışlerle uğraşıyoruz keyfımız yerınde cok şükür

Hakan tam bir canavar oldu. Şükür sağlığı yerinde ama peşiden koşturması çok yorucu oluyor. Ek gıda ile Hakan'n değil de benim aram hiç yok :hamarat: bi türlü oturtamadım düzeni. Yapıyorum bi yüzüme tükürmediği kaldı bile diyemiyorum. Onu da yaptı. :KK70: ondan heves meves hak getire. oysa ne hayallerim vardı. BLW yapıcaktım. Akşam 8 de uyuyacaktı normal bi bebek gibi. 3 akşamdır 2-2.30 arası uyuyor. Bebe değil yarasa.

Etkinlik yapmaya çalışıyorum arada çok ilgilenmiyor :KK70: sürekli her şeyi yemeye çalışıyor. diş tabi, napsın bebe onun da işi zor.

helal valla varsa kardeş getirenler. Hayırlısı olsun. Az durun yawf hani beraber yapcaktık? :KK70:
nasıl bomba patlattı yıne mi hamıle :KK57::skandal:

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Geçti çok şükür. Fırtına gibi tutun beni gezdirin dolapları karıştırayım modunda. Kendisi yuruyunce bizi hiç takmayacak :)

Sağol canım. Allah ekstra dikkat ve enerji versin bu dönemde. Her an herşey tehlike olabiliyor keşif istekleri arttıkça.. size de geçmiş olsunn

Sağol canım. Allah ekstra dikkat ve enerji versin bu dönemde. Her an herşey tehlike olabiliyor keşif istekleri arttıkça.. size de geçmiş olsunn
Mesajinizi okuduktan sonra şişe bile vermemeye basladim eline. Acilir falan. Kizim kapaklarini gevsetip eline veriyor çünkü.Cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasın.

Kızlar ek gida ile arasi nasil bebeklerinizin. Miray yarin 10 aylik olacak 4 aydir bir adim ileri gidemedik yemiyor tum gunu sadece anne sutuyle gecirdigi gunler oluyor dis desem ek gidaya basladigimizdan beri boyle duzelecegini yoluna girecegini cok iyi biliyorum ama ona ragmen uzulmeden edemiyorum.

Kızlar ek gida ile arasi nasil bebeklerinizin. Miray yarin 10 aylik olacak 4 aydir bir adim ileri gidemedik yemiyor tum gunu sadece anne sutuyle gecirdigi gunler oluyor dis desem ek gidaya basladigimizdan beri boyle duzelecegini yoluna girecegini cok iyi biliyorum ama ona ragmen uzulmeden edemiyorum.
yani Ali de her zman yemiyor. Hiç zorlamıyorum ama bi lokma atsa bile seviniyorum agzına. Ama yogurdu seviyor mesela bende genelde köfte falan olunca yogurdun içine karıştırıp veriyorum . Bİde yemek yeme saatini iyi tutturmak gerekiyor. Çünkü bazen hiç olmadık bi saatte agzına bişiler verdiğimde yiyor. Bende ara ara bişiler sunuyorum . Ama bu yemek yeme olayı zor gerçekten bazen Tek tesellim haala emiyor olması :)

Benim kız bana hala düşkün olsa da yemesi de fena değil çok şükür yoğurt ve meyvede sıkıntı yok genelde çorbada sıkıntı oluyo onu da ne yerse kar gözüyle bakıyorum 7-8 kaşık zor yiyo kahvaltı bazen iyi bazen o da zorla bide pekmezi ayrı veriyorum kan damlası vermediğim için ben yokken kayınvalidem veriyo onu da seviyor çok şükür

Canim keremin arasi ena sayilmaz ek gida ile.ayni zamanda benide emiyor.sen miraya meyveli muhallaebi dene.kerem cok severek yiyor.eger miray kendi yemeyi seviyorsa yani blw tarzinda seviyorsa pankek yapip verebilirsin doyurucu oluyor.mesela instagramda makarnavitma var oradan eriste siparis edip iyice haslayip tereyagi ile yedirebilirsin

Back
X