2017 Ocak Ayı Anneleri ve OKB

zeeeyneeep

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
402
22
298
46
Merhaba kızlar bismillah deyip konu açtım. 3 Haftalık gebeyim. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. OKB Hastasıyım ve tedavi görürken hamile kaldım Allah dan hayırlısı

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. bende 27 nisanda aşılama yaptırdım yarın test yapıcam bakalım sonuç ne çok merak ediyorum :(

Merhaba kızlar bismillah deyip konu açtım. 3 Haftalık gebeyim. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. OKB Hastasıyım ve tedavi görürken hamile kaldım Allah dan hayırlısı
Canim merhaba, ben de aralikta dogum yapacam insallah suan 20 haftalik hamileyim. Ben de panik atak ve okb icin cipralex kullanirken hamile kaldim ilaci 1 haftada azaltarak biraktim. 6.aya yeni giriyorum bu sabaha kadar cok bi sorun yasamamistim ama sabah o kadar kotu bir korkuyla uyandim ki eski gunler geri geliyor sanirim dedim. Umarim tekrar etmez caresizlik cok kotu ilac kullanamicam bebek dogunca nasil olacak faydam olacak mi su son 4 ay nasil gececek bu sabah hepsinin caresizligini cok kotu yasadim :(

Back
X