2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar Merhaba bende 3. Tüp bebek tedavime başladım 10 gün kadar sonra adet olup ilk ignemi vurucam bu sefer embriyolara pgt genetik test yapılacak bu yöntemle hamile kalan var mı içinizde yada hamile kalan tanıyor musunuz son transferimde hamile kaldım 6 haftalik düşük yaptım 1 sene ara verdim şimdi doktorum sana pgt den başka yapabilecek bişey yok pgt zamanı geldi dedi tamam dedik başladık bakalım allah herkese yardım etsin inşallah soruma cevap bekliyorum kızlar lütfen

dualarim seninle insallahhhhh

orta kaliteli olmasi tutunamayacagi anlamina gelmiyor dikkat et kendine ve tabii ki bol bol dua oku. bizim dualarimiz sizinle insallah Allah nasip etsin

Iyi aksamlar kizlar...bende iki gundur doktora gidip geliyorum tup bebek tedavusi icin ancak kilo problemi nedeniyle ertelendi. En az 10 kilo vermem gerek. Ondan sonra tup bebek icin ilac kullanmaya baslayacagim.

Hayırlı akşamlar hanımlar benim yarın transferden sonra 7. Gün sizce yarın evde test yapayımmı bir yanım çok istiyor bir yanım çok korkuyo

Ay canım çok istiyorum yapmak çünkü ağrılarım var belki tutmuştur diyorum tabiki çıkmazsa azda olsa üzülürüm herhalde Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amin cnm yap hem stres yapmazsn kendine :) hem ck şükür bi evladın var Rabbim bizlerede nasip etsn inş

Amin cnm yap hem stres yapmazsn kendine :) hem ck şükür bi evladın var Rabbim bizlerede nasip etsn inş
Ay canım inşallah bütün dualarım tüm olmayanlar içim bak görecen sende hayırlı haberler verecen bundan çok çok Emin'im İçimden bir ses böyle senin kızlar hamileyimmmmm diye yazacaksın gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…