- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.961
dualarim seninle insallahhhhhÖncelikle Tüm ümmeti Muhammede hayırli sonuclar diliyorum arkadaslar.
Yani sizleri takip ediyorum ins guzel haberlerinizi alirsiniz.
Bu ay bende tedavi gördüm topic yöneten arkds melisa :) di sanirim beni de ekle ins hayirli bir sonuc aliriz.
37 yaş 2.transfer tüp denemesi sorunumuz rezerv azligi 10 ocak adet tarihim 18 ocak opu 23 ocak tek embriyo 5. Gün blast.
1 subat test tarihi .
Arkadaslar herkesten dua bekliyorum 38 olmadan müjdeli haberi alayim tüm ummeti muhammete de dua ediyorum.
Hayirli evlatlariniz evlatlarimiz olsun ins.
5.gune kadar dayanamayan embriyolara 3.gunde korsanlar bile olumsuz gözle bakıyorlar zaten denemekten vazgeçmeCanim ilk denememde kotuydu ancak vitamin takviyesi ile 15 taneden yarisindan cogu 1. kalite cikti vitamin sart
orta kaliteli olmasi tutunamayacagi anlamina gelmiyor dikkat et kendine ve tabii ki bol bol dua oku. bizim dualarimiz sizinle insallah Allah nasip etsinSelam benimbu gün transferi m oldu üç adet üçüncü gün embriyosuydu orta kalite dedi doktor . Rabbim kucağımızı doldursun doktor orta kalite deyince biraz moralim bozuldu. Sizce nasıl olur . Sadece sırt üstü mü yatayım arkadaşlar yan taraflarıma yatamaz mıyım
Vitamin takviyelerini kargo ile mi getirttin doğal yok ile denicem ama dr şansın yok gibi konuştuCanim ilk denememde kotuydu ancak vitamin takviyesi ile 15 taneden yarisindan cogu 1. kalite cikti vitamin sart
Vitamin takviyelerini kargo ile mi getirttin doğal yok ile denicem ama dr şansın yok gibi konuştu.
bir arkadasim gelirken getirdi tup bebek ile bile yapsan kaliteli yumurtaya kaliteli sperme ihtiyacimiz var kotu kalite bir yumurta ya da sperm ile sansimiz daha az en azindan yukseltebilecegimiz kadar yukseltelim. Amazon da da satiliyor gordum ama Turkiye`ye maalesef kargolari yok. varsa tanidik siparis edip internetten gelirkende getirebilirler
Hayrlisi olsn cnm geç olsn güç olmasın inş kilo verirsinIyi aksamlar kizlar...bende iki gundur doktora gidip geliyorum tup bebek tedavusi icin ancak kilo problemi nedeniyle ertelendi. En az 10 kilo vermem gerek. Ondan sonra tup bebek icin ilac kullanmaya baslayacagim.
Yap canım ben ilk testi 7.günde yaptım. Bugünde yaptım daha belirgindi. Yarın 9. Günüm benimde.Hayırlı akşamlar hanımlar benim yarın transferden sonra 7. Gün sizce yarın evde test yapayımmı bir yanım çok istiyor bir yanım çok korkuyo
Yapma bnce ama negatif cıkarsa da üzülmem fazla diyorsan yap:)Hayırlı akşamlar hanımlar benim yarın transferden sonra 7. Gün sizce yarın evde test yapayımmı bir yanım çok istiyor bir yanım çok korkuyo
Bn yrm sabah bi deneyeyim diyrm muhtemelen cıkmayacak hiçbrsy üzülmem cıkmazsa 7. Gun cıkması kucuk bi ihtimal ZtnHayırlı akşamlar hanımlar benim yarın transferden sonra 7. Gün sizce yarın evde test yapayımmı bir yanım çok istiyor bir yanım çok korkuyo
Senin 2 embriyoydu dimi cnm bn yrn deneyeblrm sansımı. Muhtemeln cıkmaz amaYap canım ben ilk testi 7.günde yaptım. Bugünde yaptım daha belirgindi. Yarın 9. Günüm benimde.
Bunu anlamıyorum ok kabul tutunma ihtimali yüksek ama 3.gunden sonra gelişmiyorsa hiç mi transfer yapılmayacak5.gune kadar dayanamayan embriyolara 3.gunde korsanlar bile olumsuz gözle bakıyorlar zaten denemekten vazgeçme
Tamam ozaman bende kalkar kalkmaz yapayım sende bi değişiklik varmı ağrı falan benim Hale'n sık sık kasık ağrım oluyoYap canım ben ilk testi 7.günde yaptım. Bugünde yaptım daha belirgindi. Yarın 9. Günüm benimde.
Hadi gel yarın senle beraber yapalım inşallah güzel haberler yazarız buraya canımBn yrm sabah bi deneyeyim diyrm muhtemelen cıkmayacak hiçbrsy üzülmem cıkmazsa 7. Gun cıkması kucuk bi ihtimal Ztn
Yapma bnce ama negatif cıkarsa da üzülmem fazla diyorsan yap:)
Amin cnm yap hem stres yapmazsn kendine :) hem ck şükür bi evladın var Rabbim bizlerede nasip etsn inşAy canım çok istiyorum yapmak çünkü ağrılarım var belki tutmuştur diyorum tabiki çıkmazsa azda olsa üzülürüm herhalde Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ay canım inşallah bütün dualarım tüm olmayanlar içim bak görecen sende hayırlı haberler verecen bundan çok çok Emin'im İçimden bir ses böyle senin kızlar hamileyimmmmm diye yazacaksın gibi geliyorAmin cnm yap hem stres yapmazsn kendine :) hem ck şükür bi evladın var Rabbim bizlerede nasip etsn inş
Bi deneyelim mi cıkmazsa üzülmem diyrm ama ya moralım bozulursa modum düşerse gerek yok strese diyorum amaHadi gel yarın senle beraber yapalım inşallah güzel haberler yazarız buraya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?