- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.941
Ayyy canım yazdın mı hiç görmedim hamilelik haberini. Hayırlı olsun canım çok sevindim.Canım sen adınımı denıstırdın
Evet canım hamıleyım
3 marta konturolum var
Canım seni eklediğimi hiç hatırlamıyorum ben. Belki ekledim ama kaydet dediğimde bazen kaydetmemiş olabiliyor.Merhaba kızlar. 30 ocakta transfer olmuştum. Çok şükür bugün gördük keseyi:) Haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah :)
Bu aradaYenidunya3 canım ben listedeydim ama bulamadım kendimi.
Hayırlı olsun canım saglıkla sıhhatle gelsin BebeğinCok sukur cok cok sukur Rabbim isteyen bekleyen dileyen herkeze nasip etsin insallah cok sukur bin sukur
canim ben o igneyi raporlu kullandim 1 sene damar tikanikligi yuzunden resmen iskence cekiyodum artik agliyodum bi igne avuc ici kadar morartiyor.cleaxsan 0.8 di.sonra muadiliyle degstrmisti.ilk tedavimdede verdeiler.bundada ilk gunden beri kullaniyorm 0.4 luk gebelik olussada devam edecegim.sanadami 9 ay dediler.gobektenmi oluyosun.benim canim hic az degildir ama bu igneyi olmak bana olum gbi geliyo.doktor sen mi vuramiyomusun acaba neyaptin kendine boyle dedi morlari gorunce hemsire vursada ayni.bazilarinin vucuduna oyle yapiyo kitle seklinde kaliyo bidekan sulandırıcı iğne beni maf etti. hem canımı yakıyor hemde morarıyor
12. haftaya kadar kullanacağım canım. tedbir amaçlı verdi. iki kaybım olduğu için. karnımdan vuruyorum. resmen mosmor oluyor. geçen gebeliğimde bacağımdan 2 kez vurdum bacağım aşırı morardı. 1 ayda zor geçti. o yüzden artık sadece karnımdan vuruyorum.canim ben o igneyi raporlu kullandim 1 sene damar tikanikligi yuzunden resmen iskence cekiyodum artik agliyodum bi igne avuc ici kadar morartiyor.cleaxsan 0.8 di.sonra muadiliyle degstrmisti.ilk tedavimdede verdeiler.bundada ilk gunden beri kullaniyorm 0.4 luk gebelik olussada devam edecegim.sanadami 9 ay dediler.gobektenmi oluyosun.benim canim hic az degildir ama bu igneyi olmak bana olum gbi geliyo.doktor sen mi vuramiyomusun acaba neyaptin kendine boyle dedi morlari gorunce hemsire vursada ayni.bazilarinin vucuduna oyle yapiyo kitle seklinde kaliyo bide
bacak ve kolda daha berbat oluyo gobek en iyisi ilaci cok yavas ver iceriye canim.ice kaniyomus ondan morariyomus.ben 9 ay lullancam pozitifi gorim ilerlese tek omur boyu kullanirim12. haftaya kadar kullanacağım canım. tedbir amaçlı verdi. iki kaybım olduğu için. karnımdan vuruyorum. resmen mosmor oluyor. geçen gebeliğimde bacağımdan 2 kez vurdum bacağım aşırı morardı. 1 ayda zor geçti. o yüzden artık sadece karnımdan vuruyorum.
Allah razi olsun canim darisi en kisa zamanda basina olsunasyahayat canım tebrik ediyorum.. inan bana çok sevindim.. Inşallah sorunsuz devam eder..
kan sulandırıcı iğne beni maf etti. hem canımı yakıyor hemde morarıyor
Ayyy canım yazdın mı hiç görmedim hamilelik haberini. Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Bu arada evet adımı değiştim :) 3lü yeni bi dünyam olacak inşAllah
Canım bende de hiç belirti yok herkesin beli ağrıyo karnı agrıyo felan bende tık yok üstüne üstün yüzüme sivilce atmış inan korkumdan veremiyorum kanBelirtiler kesin değil biliyorum ama bi umut arıyorsun bendeyse hiçbirşey yok kasık ağrısı var ama transfer öncesi de vardı ...umutsuz olmak istemiyorum ama çok umutlanamıyorum da anlayacağınız garip durumdayım hepiniz gibi
sadece 1 kutu mu kullandın baya şeyler duydum inşallah banada iyi gelirA Angelbabyss ben kullandım cnm ama tedaviye başladığımda hamilelikte sonra yazmadı doktor tekrar
hayrolsun insallah canim gercektede 370 i goresin :)Günaydın canlar.test tarihi yaklaştıkça ateş basıyor bana .rüyamda kan değerin 37 çıkıyordu sonra ben çok üzülüp ağlıyordum hemşire hayır yanlış görmüşüm 370 miş diyordu..hamile olduğumu gördüm sonrasın da da hayra çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?