- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Çok erken olmuşsun birde ilaçlar az geciktirir acaba tutma lekesi diyorlar belki öyle birşeydir herkesin aynı olmazUmarım umarım adrt tarihimde daha 12siydi çok şaşkınım keşke mucize olsa banada
Hayır hiç yapmamıştım cesaret etmemiştim hep 12.güne kdar sabretcem demiştim ama bugün böle olunca çok kötüyüm
Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhcanım nasıl dedenin durumu? İnşAllah hayırlı sonuçlar almışsınızdır.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun, ben dondurulmuş tedavisini hiç bilmiyorum ama ilkine göre daha kolay oluyormuş sanırım. Bilen arkadaşlar yazar sana.
Yaptr cnm Allah buyuktur belki tutunma kanamasdrKanamam dursa da durmasada 12 gün kan tahlili yaptir bence canım.
Hoşbuldum canım inşallah hepimiz pozitifleri görürüz Rabbim herkese nasip etsin benimde kanamam var ama normal adet şeklinde değil ama iğnelerden dolayımı böyle oldu bi muayene olsam mı bi kaç gün sonra belkide bu ay adetim bu şekilde olucak bilemedimArkadaşım öncelikle hoşgeldin negatif sonucun için çok üzüldüm ama hayat böyle işte dilerim bukez pozitifi görürsün.Bende dondurulmuş tedavisi görüyorum bu gün regl oldum ve yarın kontrol var .ama süreç ilkinden kolay geçecek donmuş tedavisi rahimi kalınlaştırıp transferi gerçekleştiriyorlar 15 günü geçmez gerçi sen negatifi bugün görmüşsün sana tavsiyem vücudunu dinlendir bir ay daha acele etme...!
Ben hemen olmuştum ama geç olanlarda var herlde belli olmuyorcanım bence yaptır, en azından hamileysen önlem alınır, progesteron fitil falan verilir. bence bekleme.
Bu arada kızlar tedavi tutmazsa ne zaman adet olunuyor? hemen mi?
Amin canım isteyen herkese nasip etsin inşallah RabbimCanim lütfen üzülme Rabbim en yakın zamanda hayirli sağlıklı evlat nasip etsin
Canım senin bugün 10. Günün değilmi?öyleyse hemen kan testi yap ve inşllh o mucizeye kavuşacaksın belki tutunma kanamasıdır?Umarım umarım adrt tarihimde daha 12siydi çok şaşkınım keşke mucize olsa banada
Canım tedavide kullandığın ilaçları bıraktınmı reglde gelmesindede sorun yoksa hemen gelir zaten.ama sen neden böyle sordun canım yaa pozitif düşünsene şimdiden negatifi çağırma bence .!canım bence yaptır, en azından hamileysen önlem alınır, progesteron fitil falan verilir. bence bekleme.
Bu arada kızlar tedavi tutmazsa ne zaman adet olunuyor? hemen mi?
Canım ben şimdi ilaçlara devam edıyorum jelim ve hapım var bakalım test sonucuna göre hareket edeceğim keşke mucizem olsa nolur dualarınıZda bana da yer ayırınCanım tedavide kullandığın ilaçları bıraktınmı reglde gelmesindede sorun yoksa hemen gelir zaten.ama sen neden böyle sordun canım yaa pozitif düşünsene şimdiden negatifi çağırma bence .!
Canım benimde normalde adet tarihim 7 ocak ama benim kanamam 2 gün önce başladı cok şaşırmıstım doktorunu arayıp bi konussaydın olumlu düşün yerleşme kanamasıdır inşallah ve hayırlı sonucu alırsın canımCanım ben şimdi ilaçlara devam edıyorum jelim ve hapım var bakalım test sonucuna göre hareket edeceğim keşke mucizem olsa nolur dualarınıZda bana da yer ayırın
İnşallah canım öledir ama çok yıkılıyormuş insan. Hastane 12snde gel dedi ozaman bakarız tutunma kanamasını yoksa adetmi diye. Senin ne olmuştu canım sonucun şuan?Canım benimde normalde adet tarihim 7 ocak ama benim kanamam 2 gün önce başladı cok şaşırmıstım doktorunu arayıp bi konussaydın olumlu düşün yerleşme kanamasıdır inşallah ve hayırlı sonucu alırsın canım
Çok iyi anlıyorum seni canım ama sakın stres yapma inşallah tutunma kanamasıdır benim kanamam transferden sonraki 6.günde oldu dünde 7.günümdü malesef negatif sonucumu aldım doktorum yükselmez daha sonucun ilaçlarını bırak dedi bende bıraktım biraz garip oldu yani benim durumumİnşallah canım öledir ama çok yıkılıyormuş insan. Hastane 12snde gel dedi ozaman bakarız tutunma kanamasını yoksa adetmi diye. Senin ne olmuştu canım sonucun şuan?
Hoşbulduk inşallah hayırlısı olur hakkımızdaHoşgeldin canım ben daha önce smyrnada tedavi oldum dr.funda hanımdı ama sonuç negatif.Tabi nasip işi bunlar inşllh senin pozitif sonuçlanır canım:))şimdi medical parkta tedavi görüyorum.
Funda hn dan memnunmuydunuzHoşbulduk inşallah hayırlısı olur hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?