2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Tüp bebekti cnm, 4 yıllık, düşük olması çok kötü bir duygu, ikincisindede kalbi durmuş dediğinde doktor yıkılmıştım, inş bu kez yüzümüz güler..

Kızlar ne olur bana akıl verin. Aylardır midem agriyor. Bugün yine doktora gittim bu yüzden helikobakteri den şüphelendi. Pazartesi kesin belli olacak. Bunun tedavisi 14 gun agir antibiyotik kullanımıyla yapılıyor. Ne yapıcam ben ya tedavide devam ediyor haftaya bi aksilik olmazsa transfer olacak. Transfer sonrası zararlı o kesin ama transfer öncesi de zararlıdır di mi

Haftaya baslarsa zaten transferin de haftayaymis.. o paket gunde en az 6 hap iceriyor.. sabah 3 tane aksam 3 tane iciliyor ve icinde yuksek doz antibiyotik te var sanirim.. kesinlikle transfer sonrasi devam edemezsin.. oncesinde de paketi bitmedigi icin faydasi olmaz zaten..

Çok tsk ederim canım içimi rahatlattın ne bileyim öyle görünce korktum ışte:-*

İyi geceler.. Transferin hayırlı olur inş, ben birşey sormak istedim.. Bugün opu oldum hala kanamam var leke gibi.. Ne yapsam bilemedim?
canım çok normal
bir şey daha ilk gun endişelenme ama cogalirsa doktorunu ara sor şahsen ben tereddüt ettiğim herseyde arıyorum seninde tedavi hayırlı olsun inşallah

Kızlar tabloyu güncelledim ancak son 3 arkadaş da nedense etiketleme olmadı, yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada tabloda değişikliği olan lütfen bildirsin.. Bazı arkadaşlarda çoğu bilgiler eksik.

Bu arada bugün benimde kontrolüm vardı, cuma sabah opu inşAllah, bu akşam çatlatma iğnemi yaptım. Dua bekliyorum sizlerden de..

Kızlar tabloyu güncelledim ancak son 3 arkadaş da nedense etiketleme olmadı, yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada tabloda değişikliği olan lütfen bildirsin.. Bazı arkadaşlarda çoğu bilgiler eksik.

Bu arada bugün benimde kontrolüm vardı, cuma sabah opu inşAllah, bu akşam çatlatma iğnemi yaptım. Dua bekliyorum sizlerden de..

peacecy canım ne yaptın? merak ettim seni..
Günaydın cnm, hayırlısı yarına toplama varmıs, bol sans bol saglıklı yumurta dilerim cnm:) dün giremedim benim kız hasta atesi öksürügü var, dün oldu benim de 8 toplanmıs, bugün haber gelecek nasıl oldu döllendiler mi diye, umarım döllenirler, cok endişeli heyecanlı bir bekleyiş, eşimin de spermi sınırda, inşallah iyi çıkar onun da sayı..

10 yumurta varken nasıl 2 yumurta toplanır 8 i olgun değilmiymiş acaba ayrıntılı sor bence

Simdi aradılar, 5 tanesi döllenmis, cmts tekrar arayacaklar kaliteleri hakkında bilgi icin dediler, kızımda 10 yumurtam cıkmıs ve 8i döllenmişti, 4 tane vardi 5.gün..yaşım ilerledi diye azaldı heralde, umarım saglıklı ilerlerler..Allah yardım etsin inşallah..

bende pgt hastasıyım hani sebeb ile yaptırdınız pgt yi hangi merkezde ne kadar ödediniz ve kaçıncı gün embriyosuydu

Günaydın Arkadaşlar
bende 17 aralıkta kürtaj oldum
tüp bebekti bebeğim 7+3 olması gerekırken 6 haftalık gozkuyordu
6 haftalıkken kalbı durmus
17 aralıkta kürtaj oldum bugun kürtajın 26. günü
ve korunmayı kürtajdan 10 gün sonra bıraktım
artık ne doktora gıtmek istıyorum ne doktor yuzu dıye zaman zaman bunalıma gırıyorum
hıc bırını dınlemek ıstemıyorum dıyorum ama
4 sene olucak evlılıgım
3 aşılama
2 kimyasal yasadım
ilk tüp denememde 7 haftalık kaybettım bebegımı
allah hepımızın muradını versin insallah

canım haber geldi mi ? kaçı döllenmiş

herkese günaydın dün giremedim sayfa bayağı ilerlemiş okumaya çalıştım iki hamiş varmış hayırlı olsun darısı sırada bekleyenlere olsun :) dün gonal f ve merional a başladım pazartesi orgalutran vurulucam salı günü kontrolüm var umarım büyürler o zamana kadar kaliteli bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…