- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.621
Benim opu oldu canım, 18inde inş transfer olacak. Seninde hayırlı olsun tedavin, kaliteli yumurtaların olsun inşAllah.Amin cnm bnde iğnelere başladı dün bu arada hastaydm takip edemedim senin son durum ne :)
benim 5.gün donmus transfer edildi cnmRabbim hepimizin yardımcısı olsun.yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler hepimizin tedavisi bebisle mujdelensin kızlar benim gibi donmuş transferi yapacak yokmu :)))
yaa şimdi bide transfer yapıldı ya insan korkuyorum kullanırken çok rahatsız edici birseyBen kullanıyorum canım dünden beri. Çok gıcık bişey sevmedim.
Sen sakin ol canım bende çok gerginim ilaçlardan heralde.senin de çocuğun vardı değil mi?
Aa hadi Hayrli olsn cnm 5. Gün embriyosu olck ozmn inş sımsıkı tutunur seninkide:) Amin cnm inşallah bu sfer Allahn izniyle son olur bebeğime kavuşurmBenim opu oldu canım, 18inde inş transfer olacak. Seninde hayırlı olsun tedavin, kaliteli yumurtaların olsun inşAllah.
Yaaa test mii yaptınn erken diil miiEki Görüntüle 1939316 kızlar gölge gibi bi şey var mı ben hayal mi görüyorum. 5.gün bugun
İnşş tutunur bebişin sana ama belirti için biraz erken sankii hayrlı haberler alalım inşşTransfer sonrası ikinci gün,midem bulanıyor,göğüslerim şişti sanki. Halsizlik ve uyku var. Psikolojik de olabilir. 5. gün dondurulmuş transfer edildi. Üçüncü denemem diğerlerinde sanki böyle değildi.
İkinci denemem direkten dönmüştü kanda çıkmıştı 3-4 gün sonda düşmüştü.
Bana psikolojik gibi geldi canim.. cunku hamilelik belirtileri genelde 5.haftadan sonra baslar..bulanti , uyku hali vs..Transfer sonrası ikinci gün,midem bulanıyor,göğüslerim şişti sanki. Halsizlik ve uyku var. Psikolojik de olabilir. 5. gün dondurulmuş transfer edildi. Üçüncü denemem diğerlerinde sanki böyle değildi.
Hayirli olsun insallah gelsin bebisin tez sanabenim 5.gün donmus transfer edildi cnm
Yok canim birşey olmaz insallah Allahim izni ile sende yumuslarinda Allaha emanet olunKızlar grip oldum tedavi öncesi olumsuz etkilermi acaba yumurta kalitesini fln??
Iaclardan da olabilir canim.Rabbim yardimcin olsun insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunsunTransfer sonrası ikinci gün,midem bulanıyor,göğüslerim şişti sanki. Halsizlik ve uyku var. Psikolojik de olabilir. 5. gün dondurulmuş transfer edildi. Üçüncü denemem diğerlerinde sanki böyle değildi.
inşallah amin cnm allah isteyen herkeze versinHayirli olsun insallah gelsin bebisin tez sana
inşallah amin cnm allah isteyen herkeze versinHayirli olsun insallah gelsin bebisin tez sana
insllah sana sıkı sıkı tutunurlar canimKızlarrr yavrılarım 5 taneymiş :) transferim çarşamba günü olacakmış :) dua bekliyorum herkesten
İkinci denemende kanda ne çıktı canım düştü derken embriyo mu düştü? Nasıl anladınız?Transfer sonrası ikinci gün,midem bulanıyor,göğüslerim şişti sanki. Halsizlik ve uyku var. Psikolojik de olabilir. 5. gün dondurulmuş transfer edildi. Üçüncü denemem diğerlerinde sanki böyle değildi.
Tebrikler canım, sonuna kadar sağlıkla gitsin inşAllah..nerde yaptırdınız?Kızlaaaaar iyi akşamlar herkese bugün kan sonucumu aldım çok şükür pozitif 99.5 çıktı Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah devam eder pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah değer artmış olur
Hayrlıı olsunKızlaaaaar iyi akşamlar herkese bugün kan sonucumu aldım çok şükür pozitif 99.5 çıktı Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah devam eder pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah değer artmış olur
Hadi hayirli olsun canım,Allah güzel haberler almayi nasip etsin insallahKızlar doktordan geliyorum nasipse haftaya pazartesi transfer olacak dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?